xavier Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ηandlock με recombobulator op, σου κανει των giant καινουργιο γενικα πολυ δυνατη καρτα, ιδιως αν κανεις transform οτιδηποτε πανω απο 6 μανα αφου επιτεθει μια φορα...φαντασου τον argent commander ή το cabal σε cairne -sylvanas, πολυ το value
Norone92 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Ποια είναι η γνώμη σας για τον Malorne; Είναι το πρώτο legendary που μου άνοιξε στο GvG. Παλιά έπαιζα πολύ druid μέχρι που έπεσε λίγο σαν deck. Δοκίμασα τώρα να φτιάξω έναν ramp και έναν midrange αλλά προς το παρόν παραμένει στα ίδια επίπεδα λόγω των decks που συναντάω. Για 7 mana έχει δυνατά stats αλλά το deathrattle του δεν είναι υποχρεωτικά καλό καθώς δε σ' αφήνει να κάνεις cycle το deck. Όταν περιμένεις κάποια απάντηση σε κάποιο play μπορεί να σου 'ρθει ο Malorne. Έχετε βρει καμιά χρήση για το συγκεκριμένο legendary;
xavier Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 δηλαδη τοσσα legendary εχει, ο hemet nesingwary επρεπε να κατσει?ας ειχε 3/5 τουλαχιστον...δεν φανταζομαι να χρησιμοποιειται σε καποιο deck ε?
xaniared Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα παιζω το συγκεκριμενο game απο τη beta , να πω την αληθεια δεν επαιζα φανατικα , χαλαρα και μονο rank .Το τελευταιο καιρο ασχολουμαι λιγο πιο εντονα και θα ηθελα μια συμβουλη (αν ξερει κανεις) Εχω κολλησει στον Gothik the Harvester , με εχει τσακισει , εχω δοκιμασει mage -palladin- priest (που εχω ανεβασει σε xp) με διάφορα deck που εψαξα στο νετ.....αλλα δεν βγαινειιι http://www.hearthpwn.com/decks/84740-f2p-gothik-the-harvester-paladin-by-mrplj Δεν το είχα βγάλει. Τώρα το δοκίμασα και βγήκε με την δευτερη. Βάζεις taunt στα μινιον που σου βγάζει και το αφήνεις να πεθάνει απο fatigue. Καίει για πλάκα όλες του τις κάρτες. Δε βαράς καθόλου μούρη μόνο trades
lifeowner771 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 2 Health ο αντιπαλος, 4 εγω.3 minions ο αντιπαλος, κανενα εγω.Δεν εχω καμια καρτα στο χερι και με το που ερχεται ο γυρος μου, τραβαω leper gnome και χρησιμοποιω το fireblast για να τον καταστρεψω και να κανει 2 damage στον αντιπαλο.. Game,set,match :P
Prospector8 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Το 9ο μου match στην αρενα σημερα-Lock εγω με voidcaller-watchers κτλπα Paladin απέναντι τις παιζουμε και εχει 4 καρτες αυτος με 1 taunt,και 2 εγω μουφεξ.. 1 Life εγω, 26αυτος χωρις αλλες καρτες στο χερι του... Καθαρίζω με οποιοδηποτε τροπο οτι creep κατεβάζει κατω.. Και Τελικα νικησα!!!! συνεχεια στην arena εγω, Uninstall απο το hearthstone μαλλον αυτος 1
ADHD Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δεν αντιλεγω , απλα ανεφερα τι εκανε ο Sjow στο δικο του deck μιας κ κοιταζα το heathpwn να δω τι παιζεται atm Συμφωνω οτι ειναι Loatheb 2.0 . Δεν τον βλεπω να χωραει παντου γιατι imo θελει board control . Αν δεν εχεις ειναι meh Τελικά δεν κατάλαβα, Troggzor ή Sneed? Απλα επειδη ειχαμε την κουβεντα πριν να πω οτι η γνωμη των "pros" αυτη τη στιγμη ειναι για Dr Boom ο οποιος παιζει σε ολα τα deck που εχω δει. Εγω δυστυχώς δεν εχω χρονο να παιξω σχεδον καθολου(ατιμο dark souls με εφαγες ) οποτε προσωπικη αποψη δεν εχω απλα αυτο κάλλιστα μπορει να αλλαξει συντομα για αυτο περιμενετε για craft.. Ποια είναι η γνώμη σας για τον Malorne; Είναι το πρώτο legendary που μου άνοιξε στο GvG. Παλιά έπαιζα πολύ druid μέχρι που έπεσε λίγο σαν deck. Δοκίμασα τώρα να φτιάξω έναν ramp και έναν midrange αλλά προς το παρόν παραμένει στα ίδια επίπεδα λόγω των decks που συναντάω. Για 7 mana έχει δυνατά stats αλλά το deathrattle του δεν είναι υποχρεωτικά καλό καθώς δε σ' αφήνει να κάνεις cycle το deck. Όταν περιμένεις κάποια απάντηση σε κάποιο play μπορεί να σου 'ρθει ο Malorne. Έχετε βρει καμιά χρήση για το συγκεκριμένο legendary; Δεν παιζει σε καμια competitive λιστα που εχω δει ακομα αλλα ποτε δεν ξερεις οποτε κρατα το εκτος αν εχεις αναγκη το dust για top tier neutral legendary.
Tmark Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Άστο άργησες, κράφταρα Sneed's Τρελό γέλιο ο τύπος. Χτες ήμουν με 2 hp, κάνω trade με αντίπαλο Piloted Shredder και κάνει summon Baron Geddon, gg...
ADHD Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Καλα εκανες imo, βγάζει τρελά highlights ο sneed.. Σε εμενα σε αντιπάλου εκανε summon mal'ganis και ειχα lethal με holy fire και εχασα απο αυτο.
Zus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Έχει να προτείνει κανείς ένα καλό lock deck με Jarraxus, Malganis, Illidan και Sylvanas ή Alexstrasza μέσα?
Atallos1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Έχει να προτείνει κανείς ένα καλό lock deck με Jarraxus, Malganis, Illidan και Sylvanas ή Alexstrasza μέσα? http://www.hearthpwn.com/decks/125691-demonlock-you-face-malganisμε Loatheb αντι για Illidan Και 2 budget decks για Rogue κ Mage Rogue http://www.hearthpwn.com/decks/134803-budeget-effective-gvg-rogue-tempo-mech-synergy Mage
Zus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Η εικόνα στο spoiler δεν φαίνεται. Ευχαριστώ για την πρόταση. Mου λείπει μία Mistress και νομίζω ότι και ο Illidan χωράει κάπου μέσα, ίσως αντί για ένα Demonheart
Zus Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Το μπλοκάρει το firewall της δουλειάς, γράψε λάθος.
Prospector8 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Νατος και ο Mal Ganis Ωρα να κατασταλαξουμε σε ενα deck 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις