Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δυνατος ο boom vs aggro αλλα στο 7 mana νομιζω ο trogg δεν εχει αντιπαλο..

Τα 7 Mana του Boom δεν ειναι οτι το καλυτερο ειδικα για Aggro.Αν οι βομβες ειχαν Taunt θα ηταν οντως φοβερος,αλλα συνηθως στα Game που φτανουν στο 7 Mana πιο πιθανο να εχεις χασει το board και αρα το να πεταξεις ενα ξερο Boom στο Board δεν βοηθαει καθολου.Αν παλι ψιλοεχεις τον ελεγχο του Board μεχρι και το 7 οτι Legendary και να εχεις μια χαρα ειναι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι συμφωνω για αυτο ειπα οτι ο trogg ειναι καλυτερος λογο mana cost και effect, ο boom ειναι anti aggro αλλα με μεγαλο κοστος οποτε δεν αξιζει τοσο γιατι στο 7 ειτε θα εχεις κανει stabilize ειτε χανεις και δεν σε σωζει ο boom.. :P

trogg φαινεται να ειναι σιγουρακι απο την αλλη η αγαπημενη μου καρτα στο expansion πρεπει να ειναι ο shredder, θελει silence αμεσως και παλι αφηνει decent body. Ωραιο curve ειναι 6 sylvana 7 trogg 8 shredder πχ αν παιζεις control.

καλησπερα

παιζω το συγκεκριμενο game απο τη beta , να πω την αληθεια δεν επαιζα φανατικα , χαλαρα και μονο rank .Το τελευταιο καιρο ασχολουμαι λιγο πιο εντονα και θα ηθελα μια συμβουλη (αν ξερει κανεις)

Εχω κολλησει στον Gothik the Harvester , με εχει τσακισει  , εχω δοκιμασει mage -palladin- priest (που εχω ανεβασει σε xp) με διάφορα deck που εψαξα στο νετ.....αλλα δεν βγαινειιι

Νομιζω ο Sjow μονο Dr Boom εβαλε μεσα στον Warrior του και την Shieldmaiden απο GvG

Rank 1 σε NA/EU το καιδι

O boom μπορει να φαει bgh επισης, ειναι νωρις ακομα για να πεις με σιγουρια. Ο boom ειναι καλο value αλλα ο trogg ειναι disruptor οπως ο loatheb, επισης με τοσο priest στο ladder τα bombs μπορει να γυρισουν ευκολα εναντιον σου.

• Like 1

Δεν αντιλεγω , απλα ανεφερα τι εκανε ο Sjow στο δικο του deck μιας κ κοιταζα το heathpwn να δω τι παιζεται atm

Συμφωνω οτι ειναι Loatheb 2.0 . Δεν τον βλεπω να χωραει παντου γιατι imo θελει board control . Αν δεν εχεις ειναι meh

Τελικά δεν κατάλαβα, Troggzor ή Sneed? :P

Εγω δεν μπορω να σου πω με σιγουρια, αν εισαι low σε resources περιμενε να βγουν τα πρωτα καλα decks και να "κατσει" το meta καπου. Εγω προσωπικα θα εφτιαχνα trogg και μετα shredder για competitive  deck, αλλα ρε γμτ το shredder ειναι παρα πολυ fun μπορει να σου βγαλει ξερω γω tirion/sylvana/ysera η nat pagle/tinkmaster etc. :P 

Για βοηθήστε λίγο στο craft, παίζω Control Paladin, Ramp Druid & Control Warrior.

Είμαι ανάμεσα σε Sneed's Old Shredder, Troggzor, Malorne & Dr. Boom.

Παντως ο Malorne ειναι η χειροτερη επιλογη απο τα παραπανω αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...