Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι, εχουν προβλημα με τους authentication servers. FFS.

μολις μπηκα. damn, πολλες καρτες. θα μας γδυσει παλι η Bliz.  :-D

εχω ηδη 1600 σκονη για Legendary, θα περιμενω να δω ποιο αξιζει να φτιαξω πρωτο απο τις νεες καρτες.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.

ελα ρε πουστημ, παλι ξενερωμα....

ανοιγω σημερα, βλεπω ολα καλα, ανοιγω τα 3 πακετα gvg(σαβουρες εκατσαν αλλα λεω δεν πειραζει), βαζω αρενα, πολυ καλο deck(sylvans,deathwing κτλ), κανω 8-3, μια χαρα για τα στανταρντ μου...ανοιγω το πακετο και βλεπω οτι δεν ειναι gvg αλλα το κλασικο πακετο....τι σκατα εγινε παλι?

Δημοσ.

Διορθώθηκε το θέμα με τα arena packs. Για πείτε εντυπώσεις από GvG, το βράδυ θα μπω εγώ.

Δημοσ.

Άνοιξα 43 boosters....την μια καρτα που ήθελα την craftάρα :lol: (malganis)

Μου έκατσαν και δυο legendaries στο ίδιο....δεν μου χει ξανατύχει.

post-57520-0-48299700-1418208026_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

43 χ 100 = 4300 gold δηλαδή?

Εγώ θα προτιμούσα να λιώσω Arena πάντως με αυτά τα λεφτά. Έχω 2500 κι αυτό σκοπεύω να κάνω

Δημοσ.

4000g και τα τρια δώρο της blizzard

Δεν μου αρέσει καθόλου η αρένα.....καθόλου όμως. Μόνο constructed!!!

6 legendaries μου βγήκαν το ενα διπλό και ένα που κατασκεύασα με τις 71(!!!) διπλές κάρτες....7

Προσπάθησα να φτιάξω ένα 1attack deck. Υπάρχει μια καρτα που για καθε 1atk card δίνει 2/2. Ειναι βασικό να το εχω 2 φορές για να περπατήσει το deck (εχω μια ATM). Γεμίζεις το board με demons....αντέχει το deck στα turns πετάς malganis και τέλος. Δεν ειναι Rush οπως θα έπρεπε με μικρές κάρτες αλλα είπα να δοκιμάσω κατι νέο. Με δυο sea Giants που δεν εχω ακόμα πιστεύω θα rullάρει. Για την ωρα το δοκιμάζω στα χαμηλά ratings.

Δημοσ.

Δεν μου αρέσει καθόλου η αρένα.....καθόλου όμως. Μόνο constructed!!!

You miss all the fun mate..

• Like 1
Δημοσ.

Ησουν υπερβολικα τυχερος 1/20 ειναι περιπου το chance.. :P

ίσως επειδή στο gvg είναι λιγότερες οι κάρτες και περισσότερα τα legendary να έχει διαφορετικό ratio... /tinfoil hat off

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...