Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παιχνίδι προσφέρει αύθονο γέλιο ειδικά αν παίζεις στο χαλαρό όπως εγώ.

Είχα quest που έπρεπε να παίξω 40 spells, οπότε για να τελειώνω φτιάχνω ένα desk priest με ΟΛΑ τα διαθέσιμα spells που είχα, και μου έμεινε χώρος μόλις για 2 minion. Επέλεξα ένα απλό 3/3 με 2mana. 

Παίζω ranked, 20lvl είμαι οπότε δεν με ένοιαζε το αποτέλεσμα αλλά πέθανα στα γέλια όταν πήρα νίκη απέναντι σε ένα σαμάνο που είχε κάτι κάρτες τούμπανο.  :-D  :-D  :-D

• Like 3
Δημοσ.

ε τους μπαγάσιδες !!

Πάντως δεν μπορώ να ξανακαώ για να μαζέψω όλες αυτές τις κάρτες πάλι , αρχίζω και το σκέφτομαι για αγορά κανενος pack, που λογικά είναι και αυτο που θέλουν.

Δημοσ.

Μα αυτο ειναι πλεον το ωραιο με αυτο το Expansion,οτι πλεον δεν ξερεις με την καμια τι καρτα μπορει να σου πεταξει ο αλλος.Επισης πλεον υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να σου κατσει Legendary στο Draft απο παλια.Εγω παντως το λεω το Expansion αυτο πιο πολυ για Arena το βγαζουν παρα για Constructed.

Δημοσ.

Μα αυτο ειναι πλεον το ωραιο με αυτο το Expansion,οτι πλεον δεν ξερεις με την καμια τι καρτα μπορει να σου πεταξει ο αλλος.Επισης πλεον υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να σου κατσει Legendary στο Draft απο παλια.Εγω παντως το λεω το Expansion αυτο πιο πολυ για Arena το βγαζουν παρα για Constructed.

Εγώ πιστεύω ότι απλά θέλουν μερικά στοιχεία της arena να μπουν και στο constructed με αποτέλεσμα να μην υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στη δυναμικότητα των decks και να μη γίνονται συνέχεια buffs/nerfs. Γι' αυτό και τα τόσα random effects που έχουν οι περισσότερες κάρτες. Γι 'μένα είναι καλό αυτό και ταυτόχρονα ακολουθεί τη φιλοσοφία που είχε από την αρχή το παιχνίδι. Can't wait!

Δημοσ.

παιδιά έχω πρόβλημα, έκανε αναβάθμιση το κινητό μου και έγινε factory reset και δεν είχα βγάλει το authenticator πριν σβήσουν τα πάντα από το κινητό με αποτέλεσμα τώρα να μην μπορώ να μπώ στο bnet account μου και προφανώς να μην συγχρονίζει το authenticator.

τι να κάνω? πως θα το επαναφέρω?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...