Sorath Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Το παιχνίδι προσφέρει αύθονο γέλιο ειδικά αν παίζεις στο χαλαρό όπως εγώ. Είχα quest που έπρεπε να παίξω 40 spells, οπότε για να τελειώνω φτιάχνω ένα desk priest με ΟΛΑ τα διαθέσιμα spells που είχα, και μου έμεινε χώρος μόλις για 2 minion. Επέλεξα ένα απλό 3/3 με 2mana. Παίζω ranked, 20lvl είμαι οπότε δεν με ένοιαζε το αποτέλεσμα αλλά πέθανα στα γέλια όταν πήρα νίκη απέναντι σε ένα σαμάνο που είχε κάτι κάρτες τούμπανο. 3
paularas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 μόλις έκανα restart τον client.... the hype is real.... 1
alan2 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Αρένα με παλιές και καινούριες κάρτες πλέον. Η ανταμοιβή (pack) θα είναι απο GVG ή classic ?
chill Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Τωρα τουλάχιστον ηταν Classic. Λογικα μετα το official launch θα ναι mixed....
Tmark Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μετά το launch είναι μόνο GvG από Arena, ξεχάστε τα vanilla packs παρά μόνο από το shop.
gamemaniac Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 ε τους μπαγάσιδες !! Πάντως δεν μπορώ να ξανακαώ για να μαζέψω όλες αυτές τις κάρτες πάλι , αρχίζω και το σκέφτομαι για αγορά κανενος pack, που λογικά είναι και αυτο που θέλουν.
xavier Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 που να βγαλεις ντεκ της προκοπης στην αρενα με τοσσες καρτες χωρις κανενα synergy?
Fulgore Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μα αυτο ειναι πλεον το ωραιο με αυτο το Expansion,οτι πλεον δεν ξερεις με την καμια τι καρτα μπορει να σου πεταξει ο αλλος.Επισης πλεον υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να σου κατσει Legendary στο Draft απο παλια.Εγω παντως το λεω το Expansion αυτο πιο πολυ για Arena το βγαζουν παρα για Constructed.
Norone92 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μα αυτο ειναι πλεον το ωραιο με αυτο το Expansion,οτι πλεον δεν ξερεις με την καμια τι καρτα μπορει να σου πεταξει ο αλλος.Επισης πλεον υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα να σου κατσει Legendary στο Draft απο παλια.Εγω παντως το λεω το Expansion αυτο πιο πολυ για Arena το βγαζουν παρα για Constructed. Εγώ πιστεύω ότι απλά θέλουν μερικά στοιχεία της arena να μπουν και στο constructed με αποτέλεσμα να μην υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στη δυναμικότητα των decks και να μη γίνονται συνέχεια buffs/nerfs. Γι' αυτό και τα τόσα random effects που έχουν οι περισσότερες κάρτες. Γι 'μένα είναι καλό αυτό και ταυτόχρονα ακολουθεί τη φιλοσοφία που είχε από την αρχή το παιχνίδι. Can't wait!
xaniared Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Παιδία το webspinner πετάει πλέον τα καινούργια beast? Μου έτυχε στο ladder ένα lol Επιβεβαιώνεται τελικά
Fulgore Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Ναι οσο κουλο και αν ακουγεται μπορει να σου κατσει μεχρι και ο Malorne,το ειδα σημερα σε Stream. 1
gamemaniac Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Ξέρει κανείς πότε ξεκινάει να δίνει απο αρενα τις νέες κάρτες ?
haris013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 παιδιά έχω πρόβλημα, έκανε αναβάθμιση το κινητό μου και έγινε factory reset και δεν είχα βγάλει το authenticator πριν σβήσουν τα πάντα από το κινητό με αποτέλεσμα τώρα να μην μπορώ να μπώ στο bnet account μου και προφανώς να μην συγχρονίζει το authenticator. τι να κάνω? πως θα το επαναφέρω?
paularas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 επικοινώνησε με την blizzard, θα σου ζητήσει 1-2 στοιχεία και θα το βγάλει από το bnet acc σου το authenticator
Προτεινόμενες αναρτήσεις