Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Nαι γενικα μετα απο οταν μπηκαν οι πολλοι πεφτει 3 φορες την μερα το bnet χαλαρα

Εγω παντως τελειωσα και τα experts , εχω ανοιξει καμια 10αρια packs κ βαινω καλως

Σε Hunter και Priest εχω καταληξει για τα normals

@Zeniath Βαλε OBS , αστο το Xplit την μαλακια , εχει free setup στο σιτε του το OBS

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε το προσπάθησα αρκετή ώρα πριν αλλά έχει τόσα πολλά frame drops που για να τα φτιάξω πρέπει να πέσει πολύ η ποιότητα σε σχέση με του xsplit. Το μόνο που έχει καλό το OBS είναι τα audio codecs αλλά αυτό με τα frame drop δε φτιάχνει δυστυχώς 

μου έβγαλε το λάδι αλλά το έφτιαξα. καλύτερη ποιότητα από αυτή που θα δείχνει το stream δε μπορώ γιατί θέλει partnership κ μλκιες, τουλάχιστον τώρα θα είναι κ ο ήχος οκ

Επεξ/σία από zeniath

Παντως και αγορασμένο να ειναι το xsplit δεν νομίζω να πηγαίνει και πολυ καλύτερα το streaming με τις συνδέσεις που έχουμε , δηλαδη εγω θα το αγόραζα γιατι ψήνομαι να κανω κανα stream αλλα αν ειναι να βλαστημάω και να με πιάνουν τα νεύρα μου αστο καλύτερα

• Like 1

Για stream σοβαρά θα το σκεφτώ μονο οταν βάλω την vdsl που εχει μεγαλύτερο upload αλλιως να κανεις stream και να μην πηγαίνει νερό για εμενα προσωπικά ειναι ψυχοφθόρο για τον αλλον που βλέπει , αν και του zeniath στο hearthstone δεν ηταν άσχημο but still

τελικά κλειδί απο πουθενά ακόμα  :-( 

στο ebay βλέπεις κάτι τιμές  :blink:  :wacko:  :unsure:  :wacko:  :blink: 

Και οι τιμές εχουν πέσει στο ebay σε σχέση με τις πρώτες ημέρες που δεν ειχαν δώσει πολλα κλειδιά  :P

πάντως χθες που αγόρασα κανά 50-60 boosterakia αν κα με πονάει ακόμα ο ποπός το έχω καταχαρεί με τα build που έκανα... σχεδόν σε όλους έχω 1/2 full deck και τους κατεβάζω και μία deathwing στο τσακίρ κέφι :<

• Like 2

εάν μαζευτούμε στο skype καμιά μέρα θα σας κάνω και 2-3 trolo deck που 2 στις 3 φορές πιάνουν και ο άλλος μπορεί να φύγει και στα 22 hp και αν δεν σας φύγει θα του τελειώσουν οι κάρτες... μερικά από αυτά είναι warrior με creeps, druid tank, frost nova mage, spell power mage, burst murloc druid (στον πρώτο γύρο μπορείς να του κόψεις 11 dmg) και έχει γενικά αρκετές ανωμαλίες

Όταν θα περάσω το στάδιο που με πάνε εμπλοκή τα bots θα σε περάσω ένα χεράκι. For now... Απο που να αρχίσω, νιώθω πιο ηλίθιος απο ποτέ (♪♫)

Για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με card games είναι ένα burden χέσε μέσα και το γεγονός οτι όλοι οι οδηγοί που βλέπω βασίζονται σε κάρτες που δεν έχω ιδέα που πώς και γιατί να τις πάρω δεν βοηθάει. Kυριολεκτικά δεν μπορώ να κερδίσω practice game. Έχω κολλήσει στο mage vs hunter και δεν πρόκειται να αλλάξω matchup μέχρι να κερδίσω. Στα νόρμαλ είχα πολύ καλύτερη τύχη απο το ΑΙ... Dunno... Δεν έχω σταυρώσει παιχνίδι.

Επίσης στις λίγες ώρες που παίζω με έχει πετάξει πάνω απο 10 φορές απο το bnet ενώ έχω κανονικά ίντερνετ και είμαι και στο lol κτλ.

Kαι εγω ακριβως την ιδια φαση με εσενα περναω.

Πρωτο card game και νιωθω τερμα ηλιθια που με τρωνε τα Normal bots.

Εν τελη τα εφαγα τα σκασμενα.

Εχεις κανει custom deck? Αν ναι, καντο delete.

Το τι βλακειες ειχα βαλει στο πρωτο deck, δεν λεγετε.

Guys , έκανα comment στο παρακάτω site ( http://www.pcgamesn.com/weve-got-load-hearthstone-beta-keys-and-please-no-running

και αναφέρει πως το comment περιμενει gia moderation τις τελευταιες 13 ώρες?! Μήπως πρέπει να τ επαναλάβω ?! Τι συμβαίνει?! Βλέπω μηνύματα 2hr-1hr- 30 mins και το δικό μου το οποίο έχει γίνει 13 ώρες πριν δεν έχει εγκριθεί! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...