xavier Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 δεν εχω δωσει λεφτα για το παιχνιδι και δεν προκειται...εχω μαζεψει 1500 gold μεχρι τωρα για να ξεκινησω arena runs μολις βγει το gvg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Gameplay video: http://youtu.be/JL8XxTzBLjo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Gameplay video: http://youtu.be/JL8XxTzBLjo Πολυ γελιο με το Special Delivery :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Διάβασα κατι για Android ή μου φάνηκε??? Πειτε μου οτι ηρθε η ωρα!?!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Διάβασα κατι για Android ή μου φάνηκε??? Πειτε μου οτι ηρθε η ωρα!?!? σε android tablets οχι mobiles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μας κάνει μας κανει!! Για πειτε λεπτομέρειες, θα βγει στα tablets την ημερομηνία που θα βγουν τα GnG?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Είπαν για Δεκέμβριο τα Android tablets, τώρα αν θα συμπέσει με το GvG δεν έχουν πει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Η million dollar question ειναι: Ποσα θα σκασετε πρωτη μερα για packs?? ανάλογα πόσα legendaries θα σκάσουν από το πρώτο 40άρι που θα αγοράσουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Η million dollar question ειναι: Ποσα θα σκασετε πρωτη μερα για packs?? 0 ευρω προφανως,οσα εχω δωσει ως τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 ~279 packs χρειάζεσαι περίπου για non-golden GvG collection ή 64.000 dust. Για full golden μην το ψάξετε καν, παππούδες θα έχουμε γίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Κοντεύω τα 4k gold.....ανυπομονώ να ανοίξω τα boosterακια μου την επόμενη βδομάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 ανάλογα πόσα legendaries θα σκάσουν από το πρώτο 40άρι που θα αγοράσουμε... Εγω μεχρι να φτιαξω ενα deck που θελω χωρις να σπασω χρησιμες καρτες, σιγουρα θελω το legendary και τα rares του priest. Απο και και περα σιγα σιγα βλεπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Καλυτερα Αrena Chill, παρα μπουστερακια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ αν και έγω σκάσει πολλά στο game μέχρι τώρα, και δεν το έχω σε τίποτα να σκάσω άλλα τόσα, λέω να ασχοληθώ μόνο με αρένα τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας, και να το πάω λάου λάου... έχω κάνα 3κ gold.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2014 Same here. 1.1k gold και αυτή την season δεν θα παίξω constructed σχεδόν καθόλου, μόνο αρένες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις