Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω 700 dust, να τα κρατήσω? για zoo έχω όλες τις κάρτες εκτος του naxx

Δεν έχεις αγοράσει το naxx? Με τις κάρτες του Naxx έχεις έτοιμο zoo

• Like 1
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχεις αγοράσει το naxx? Με τις κάρτες του Naxx έχεις έτοιμο zoo

ναι πρέπει να πάρω το naxx γιατί οι κάρτες του παίζουν παντού.

Δημοσ.

η σφαγη του δραμαλη, το μετα εχει γυρισει αναποδα...

παντως για να τις δειχνουν ολες τις καρτες, το πατς πρεπει να ειναι ετοιμο για τις επομενες 4-5 μερες...

για τους καινουριους εγω θα ελεγα να μην ξοδευετε gold,dust αυτες τις ημερες μεχρι να βγει το patch

Δημοσ.

η σφαγη του δραμαλη, το μετα εχει γυρισει αναποδα...

παντως για να τις δειχνουν ολες τις καρτες, το πατς πρεπει να ειναι ετοιμο για τις επομενες 4-5 μερες...

για τους καινουριους εγω θα ελεγα να μην ξοδευετε gold,dust αυτες τις ημερες μεχρι να βγει το patch

roger that! :D

Δημοσ.

αφού δευτέρα βγαίνει αμερική και τρίτη εδώ πως γίνεται το event να είναι το σουκου : p 

prolly θα είναι όπως το naxx που για κανά 2-3 μήνες όσοι logaroun και παίξουν θα παίρνουν 3 packs + arena (+1 pack όσοι logaroun από android tablet)

Δημοσ.

Αφού λέει pre-release event βρε. Το Naxxramas ακολούθησε διαφορετική λογικά, ήταν σε wings.

Πηγή Hearthpwn: 

• Goblins and Gnomes have been tinkering with the Arena!! Get a sneak peek at new cards there with a free Arena run!
  • Goblins vs Gnomes Arena Mischief! - Play during the Goblins vs Gnomes pre-launch event.
    • Rewards: Free Arena Entry
  • Goblins vs Gnomes has Arrived! - Play during the opening of the Goblins vs Gnomes expansion!
    • Rewards: Three Goblins vs Gnomes Card Pack
  • Android Tablet - Awarded for playing a game on an Android tablet.
    • Rewards: 1 Card Pack 
  • IGR Login Reward (Netcafes) - This is no longer obtainable.
Δημοσ.

μου αρεσει πολυ ο malorne, μου αρεσει το tree of life, γιατι ειναι τερμα εκνευριστικο στο ramb druid να εχεις τοσσα taunts και να σου πεταν 2 kill command απο το πουθενα και να χανεις...

μου αρεσει που προσπαθουν να δωσουν midrange επιλογες στο hunter

το target dummy ειναι φανταστικη καρτα, με τοσσα buffs για τα mechs και διευκολυνει τρομερα το vo7tron combo

demonlock με το malganis ειναι σουπερ, γενικα ωραιες καρτες ο warlock π.χ. mistres of pain με demon fire ή demon heart. anima golem με blood imp

μου αρεσει απιστευτα η kezan mystic

για το pirate rogue και το murloc shaman θα δουμε στη πορεια 

στο paladin μου αρεσει το muster of battle/quartermaster combo , δεν μου αρεσει το νεο legendary, ενω και το νεο οπλακι ειναι καλο

στο priest μου αρεσει το legendary, ενω και ο shadowboxer ταιριαζει στα combo με wild pyro, circle of healing κτλ , το lightbomb επισης μοιαζει καλο σε συνδυασμο με το circle of healing αν και ακριβο

• Like 1
Δημοσ.

μου αρεσει που προσπαθουν να δωσουν midrange επιλογες στο hunter

Ναι το ειπαν κι όλας επίσημα, control hunter is a go.

Btw Tree of Life & Auchenai Soulpriest guess what happens.

μου αρεσει απιστευτα η kezan mystic

Επίσης, τσιμπάει Snipe & Mirror entity πριν την επηρεάσουν :) Πολύ δυνατή κάρτα.

Επίσης, το webspinner θα μπορεί να δώσει στους Hunters τον Malorne..

Δημοσ.

Αφού λέει pre-release event βρε. Το Naxxramas ακολούθησε διαφορετική λογικά, ήταν σε wings.

Πηγή Hearthpwn: 

• Goblins and Gnomes have been tinkering with the Arena!! Get a sneak peek at new cards there with a free Arena run!
  • Goblins vs Gnomes Arena Mischief! - Play during the Goblins vs Gnomes pre-launch event.
    • Rewards: Free Arena Entry
  • Goblins vs Gnomes has Arrived! - Play during the opening of the Goblins vs Gnomes expansion!
    • Rewards: Three Goblins vs Gnomes Card Pack
  • Android Tablet - Awarded for playing a game on an Android tablet.
    • Rewards: 1 Card Pack 
  • IGR Login Reward (Netcafes) - This is no longer obtainable.

η μόνη λογική είναι να σε hyparoun με τις κάρτες που θα τις πάρεις νωρίτερα αλλά δεν θα μπορείς να παίξεις γιατί ανοίγει δευτέρα... κατάλαβα... ένα 100άρικο θα μας ρουφήξει η blizz στις γιορτές με hots + hearthstone bundles 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...