xaniared Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 εχω 700 dust, να τα κρατήσω? για zoo έχω όλες τις κάρτες εκτος του naxx Δεν έχεις αγοράσει το naxx? Με τις κάρτες του Naxx έχεις έτοιμο zoo 1
haris013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δεν έχεις αγοράσει το naxx? Με τις κάρτες του Naxx έχεις έτοιμο zoo ναι πρέπει να πάρω το naxx γιατί οι κάρτες του παίζουν παντού.
xavier Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 η σφαγη του δραμαλη, το μετα εχει γυρισει αναποδα... παντως για να τις δειχνουν ολες τις καρτες, το πατς πρεπει να ειναι ετοιμο για τις επομενες 4-5 μερες... για τους καινουριους εγω θα ελεγα να μην ξοδευετε gold,dust αυτες τις ημερες μεχρι να βγει το patch
haris013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 η σφαγη του δραμαλη, το μετα εχει γυρισει αναποδα... παντως για να τις δειχνουν ολες τις καρτες, το πατς πρεπει να ειναι ετοιμο για τις επομενες 4-5 μερες... για τους καινουριους εγω θα ελεγα να μην ξοδευετε gold,dust αυτες τις ημερες μεχρι να βγει το patch roger that!
Tmark Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Θα γίνει pre-release event μάλλον το ΣΚ όπου θα μας κάνουν δώρο ένα free arena entry και 3 GvG packs. Sound effects of the new cards: http://www.hearthhead.com/cards?filter=cs=13#text All released GvG cards on one album: http://imgur.com/a/GCNo4#2 1
paularas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 αφού δευτέρα βγαίνει αμερική και τρίτη εδώ πως γίνεται το event να είναι το σουκου : p prolly θα είναι όπως το naxx που για κανά 2-3 μήνες όσοι logaroun και παίξουν θα παίρνουν 3 packs + arena (+1 pack όσοι logaroun από android tablet)
Tmark Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Αφού λέει pre-release event βρε. Το Naxxramas ακολούθησε διαφορετική λογικά, ήταν σε wings. Πηγή Hearthpwn: Goblins and Gnomes have been tinkering with the Arena!! Get a sneak peek at new cards there with a free Arena run! Goblins vs Gnomes Arena Mischief! - Play during the Goblins vs Gnomes pre-launch event.Rewards: Free Arena Entry Goblins vs Gnomes has Arrived! - Play during the opening of the Goblins vs Gnomes expansion!Rewards: Three Goblins vs Gnomes Card Pack Android Tablet - Awarded for playing a game on an Android tablet.Rewards: 1 Card Pack IGR Login Reward (Netcafes) - This is no longer obtainable.
xavier Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 μου αρεσει πολυ ο malorne, μου αρεσει το tree of life, γιατι ειναι τερμα εκνευριστικο στο ramb druid να εχεις τοσσα taunts και να σου πεταν 2 kill command απο το πουθενα και να χανεις... μου αρεσει που προσπαθουν να δωσουν midrange επιλογες στο hunter το target dummy ειναι φανταστικη καρτα, με τοσσα buffs για τα mechs και διευκολυνει τρομερα το vo7tron combo demonlock με το malganis ειναι σουπερ, γενικα ωραιες καρτες ο warlock π.χ. mistres of pain με demon fire ή demon heart. anima golem με blood imp μου αρεσει απιστευτα η kezan mystic για το pirate rogue και το murloc shaman θα δουμε στη πορεια στο paladin μου αρεσει το muster of battle/quartermaster combo , δεν μου αρεσει το νεο legendary, ενω και το νεο οπλακι ειναι καλο στο priest μου αρεσει το legendary, ενω και ο shadowboxer ταιριαζει στα combo με wild pyro, circle of healing κτλ , το lightbomb επισης μοιαζει καλο σε συνδυασμο με το circle of healing αν και ακριβο 1
Tmark Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 μου αρεσει που προσπαθουν να δωσουν midrange επιλογες στο hunter Ναι το ειπαν κι όλας επίσημα, control hunter is a go. Btw Tree of Life & Auchenai Soulpriest guess what happens. μου αρεσει απιστευτα η kezan mystic Επίσης, τσιμπάει Snipe & Mirror entity πριν την επηρεάσουν Πολύ δυνατή κάρτα. Επίσης, το webspinner θα μπορεί να δώσει στους Hunters τον Malorne..
xavier Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 ποσσα silences να εχεις στο ντεκ ρε πουστημ...
paularas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Αφού λέει pre-release event βρε. Το Naxxramas ακολούθησε διαφορετική λογικά, ήταν σε wings. Πηγή Hearthpwn: Goblins and Gnomes have been tinkering with the Arena!! Get a sneak peek at new cards there with a free Arena run! Goblins vs Gnomes Arena Mischief! - Play during the Goblins vs Gnomes pre-launch event.Rewards: Free Arena Entry Goblins vs Gnomes has Arrived! - Play during the opening of the Goblins vs Gnomes expansion!Rewards: Three Goblins vs Gnomes Card Pack Android Tablet - Awarded for playing a game on an Android tablet.Rewards: 1 Card Pack IGR Login Reward (Netcafes) - This is no longer obtainable. η μόνη λογική είναι να σε hyparoun με τις κάρτες που θα τις πάρεις νωρίτερα αλλά δεν θα μπορείς να παίξεις γιατί ανοίγει δευτέρα... κατάλαβα... ένα 100άρικο θα μας ρουφήξει η blizz στις γιορτές με hots + hearthstone bundles 1
xavier Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 και αυτος ο γκοτζιλας των hunter 1η γυρα σκοτωνεις κατι, μετα με κανα arcane shot σου βγαζει 24 damage
ADHD Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2014 Η million dollar question ειναι: Ποσα θα σκασετε πρωτη μερα για packs??
Προτεινόμενες αναρτήσεις