Fulgore Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Περιμένετε το expansion να ερθει τουμπα το meta, no point να παιζεις με τα ιδια τωρα.. Αυτο ακριβως.Το εχουν ξεφτυλισει το θεμα με τους Hunters και το Zoo και δεν αξιζει για πολλα πολλα το παιχνιδι τωρα.Το πηρε χαμπαρι και η εταιρια για να μην της ερθουν πορτοκαλια στο κεφαλι,γιαυτο και βγαζει τωρα το νεο expansion με τοσες καρτες. Αλλωστε τωρα ολο το focus της εταιριας πηγαινει στο Expansion του Wow αυτο το μηνα,και τον επομενο μολις ηρεμισουν τα πραγματα θα ασχοληθει με το Expansion του Hearthstone.
alan2 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 μόλις έπαιξα innervate και δεν μπορώ να παιξω swipe με τα 4 mana....
alex_000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Μπορεί να έκανες το intervate όταν ήσουν στα 10 mana. Κανένα spell δεν πάει το μάνα πανω από 10. 1
paularas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 φαίνεται αριστερά ότι δεν το έπαιξε στα 10 mana
alan2 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 φαίνεται οτι έχω 4 μανα. Το swipe γιατι δεν παίζεται... εντιτ - θα είχα 2 μάνα, λάθος φαίνεται 4.
Vendetta_Aye Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας παίδες! Έχω κάνα μήνα που παίζω hearthstone και σκέφτομαι να αγοράσω το naxxramas με κανονικά χρήματα. Το θέμα είναι ότι διαβάζω πολλούς να έχουν πρόβλημα γιατί το αγόρασαν εδώ και καιρό και ενώ τα χρήματα αφαιρέθηκαν από το λογαριασμό τους, παρόλ'αυτα το naxx δεν τους ξεκλειδώθηκε και η απάντηση από την Blizzard είναι "γνωρίζουμε το πρόβλημα και θα το λύσουμε". Μερικοί περιμένουν από τον Αύγουστο ακόμα. Αντιμετώπισε κανείς σας αυτό το πρόβλημα;
xaniared Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Γεια σας παίδες! Έχω κάνα μήνα που παίζω hearthstone και σκέφτομαι να αγοράσω το naxxramas με κανονικά χρήματα. Το θέμα είναι ότι διαβάζω πολλούς να έχουν πρόβλημα γιατί το αγόρασαν εδώ και καιρό και ενώ τα χρήματα αφαιρέθηκαν από το λογαριασμό τους, παρόλ'αυτα το naxx δεν τους ξεκλειδώθηκε και η απάντηση από την Blizzard είναι "γνωρίζουμε το πρόβλημα και θα το λύσουμε". Μερικοί περιμένουν από τον Αύγουστο ακόμα. Αντιμετώπισε κανείς σας αυτό το πρόβλημα; Ουτε καν. Δεν ισχύουν αυτά
Tmark Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Ισχυουν και παραισχυουν. Αρκετοι εχουν αυτο το προβλημα ακομα..
Tmark Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Btw προχτές πήρα το πρώτο 12ρι μου (12-2) στην Αρένα μετά από ακριβώς ένα χρόνο που παίζω.. Rogue deck με τρελό early game. Rewards 400 gold + pack 1
chill Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Το gnomes vs goblins πως θα διατεθεί; Διάβασα στο ελληνικο ign ότι όλες οι κάρτες θα ανοίξουν μονομιάς και οχι ανά βδομάδα οπως ηταν το adventure του naxxramas. Θα αγοράζεις boosters ή ολο το πακετο; Εχω 3000g και δεν έχω αγοράσει το naxx ακόμα (περιμένω καμία χριστουγεννιάτικη προσφορα από την blizzard) και αναρωτιέμαι τι θα κάνω με τον χρυσό μου ?
Tmark Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Το gnomes vs goblins πως θα διατεθεί; Διάβασα στο ελληνικο ign ότι όλες οι κάρτες θα ανοίξουν μονομιάς και οχι ανά βδομάδα οπως ηταν το adventure του naxxramas. Θα αγοράζεις boosters ή ολο το πακετο; Εχω 3000g και δεν έχω αγοράσει το naxx ακόμα (περιμένω καμία χριστουγεννιάτικη προσφορα από την blizzard) και αναρωτιέμαι τι θα κάνω με τον χρυσό μου ? Όλες μαζί θα βγουν, θα αγοράζεις booster. Εγώ θα έλεγα να αγοράσεις το Naxxramas με real money αν μπορείς και να κρατήσεις το gold για arenas με το που σκάσει το expansion. 1
chill Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Και γω να αγοράσω το naxx σκέφτομαι με χρήματα αλλά μου φαίνεται overpriced. Άντεξα τόσο καιρό χωρις αυτό, και τωρα με το gvsg που θα περάσουμε σε νεα μονοπάτια νομίζω σοφότερο θα ταν να κρατήσω το gold για boosters. Λογικα θα υπάρξει προσφορα για το adventure με το που βγει το xpac......
xaniared Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Και γω να αγοράσω το naxx σκέφτομαι με χρήματα αλλά μου φαίνεται overpriced. Άντεξα τόσο καιρό χωρις αυτό, και τωρα με το gvsg που θα περάσουμε σε νεα μονοπάτια νομίζω σοφότερο θα ταν να κρατήσω το gold για boosters. Λογικα θα υπάρξει προσφορα για το adventure με το που βγει το xpac...... Οι κάρτες που δίνει το naxx είναι σημαντικές και το καινούργιο expansion λογικά θα δίνει αντίστοιχα καλές κάρτες
ADHD Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Απλα αν δεν εχεις καποιες βασικες καρτες απο το naxx και απο το ερχόμενο expansion μην περιμενεις πολλα στο constructed.
alex_000 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Όλες μαζί θα βγουν, θα αγοράζεις booster. Εγώ θα έλεγα να αγοράσεις το Naxxramas με real money αν μπορείς και να κρατήσεις το gold για arenas με το που σκάσει το expansion. αυτή είναι η καλύερη πρόταση.. τώρα αφού έχεις μαζέψει 3000 gold και τσιγκουνεύεσαι τα 15 ευρω η όσο πάει το nax.. πολυ υπομονή ρε παιδί μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις