george_o/c Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Άντε να βγει το νέο expansion να έρθουν τα πάνω κάτω στο meta, cant wait Κατά τ' άλλα αυτή τη σεζόν ειδικά γίνεται πανικός με τους hunter. Οπότε αναγκαστικά όπως είπε ο ADHD ή παίζεις κι εσύ hunter ή κάποιο deck που τα πάει καλά εναντίον του. Με αυτό το priest deck είμαι ok εναντίον τους εκτός αν τους κάτσει απίστευτο early και δεν μπορέσω να επανακάμψω γρήγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Goblins and Gnomes card evaluation by Trump http://youtu.be/OfqVgoHWyZs?list=UUsQnAt5I56M-qx4OgCoVmeA Έχει ενδιαφέρον αυτά που λέει για τον Gnomish Experimenter, γύρω στο 22',όπως και για τα spare parts στην αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Καλα ο Trump ελεγε και οτι μετα το nerf δεν θα υπαρχουν hunters... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Καλα ο Trump ελεγε και οτι μετα το nerf δεν θα υπαρχουν hunters... Και εγω λεω Tuck Frump Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Ανέβηκα rank 3 χτες με τον warrior αλλά σήμερα είναι wow expansion day. Αντε να δω με τι θα πρωτοασχοληθώ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Ανέβηκα rank 3 χτες με τον warrior αλλά σήμερα είναι wow expansion day. Αντε να δω με τι θα πρωτοασχοληθώ... Απλο,με το Wow expansion μεχρι να βγει το expansion του Hearthstone . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 ε σιγουρα λίγο afk honor farming με hearthstone θα πέσει δεν γίνεται Με control το hearthstone είναι ακόμα πιο γαμάτο. Θέλει σκέψη και υπομονή, το γουστάρω αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Show me the way Alex, ανεβαίνω δύσκολα γαμώτο.. Δεν έχω και πάνω από 1-2 ώρες την ημέρα, άντε να ανέβω μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 είναι νωρίς ακόμα.. όλοι οι legend players παίζουν rank 8 και πάνω.. εδώ και το trump που streamare είναι 8, ο forsen είναι 2-3.. τι rank είσαι? Πες κανα list ktl εγώ με πολύ standard λιστ παίζω όπως όλοι οι warrior. http://imgur.com/CZzScU4 -Ysera + Alex -TBK - Cleave + Geddon + Harrison Μέχρι το 5 πάντως ανέβηκα με ένα δικό μου molten giants warrior deck... έχει άλλη χάρη να παίζεις δικό σου deck. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 12 ήμουν κι έπεσα σε 13. Αλλά πάνω από 5-6 matches την ημέρα δεν παίζω δυστυχώς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 E προφανώς δεν θα ανέβεις ψηλά γρήγορα με 5-6 match ακόμα και αν έχεις 65% win ratio. Καλύτερα παίξε hunter η ζοο που σε 2 ώρες παίζεις 12 match Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Πολύ mindless και boring decks. Control decks μ αρέσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Έχω θέμα στο ipad 3 τις τελευταίες ημέρες με τον ήχο. Πρέπει να βάλω τα πλαινά κουμπιά σε κατάσταση κλειδώματος οθόνης από τις γενικές ρυθμίσεις για να έχω ήχο. Αν έχω το default για διαχείριση ήχου no sound εκτός και αν βάλω ακουστικά. Έχω ψάξει στο net για λύση όλοι προτείνουν να γίνει unmute το ipad....το οποίο σαφώς και είναι. Καμιά ιδέα κανένας; Το παιχνιδάκι έχει καταντήσει κουραστικά. Zoo και huntards everywhere.....βλέπω κανέναν pala και warrior αραία και που....και χάνω επίτηδες μη το γυρίσουν και αυτοί στα no brain decks.Mage έχω να δω μέρες...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Περιμένετε το expansion να ερθει τουμπα το meta, no point να παιζεις με τα ιδια τωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 O Ragnaros εξακολουθεί να μήν μπορεί να σκοτώσει Kel Thuzad... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις