Fulgore Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 τοσσο op Ο Voltron!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 O Druid του Firebat είναι καλός για ranked? ποιό άλλο deck απο το world championship θα ήταν καλό gia ladder? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Alan αν θες να βελτιωθείς πραγματικά, θα σου πρότεινα να σταματήσεις το netdecking και να αρχίσεις να πειραματίζεσαι μόνος σου με τα decks. Θα σε βελτιώσει αρκετά σαν παίκτη απλά και μόνο αυτό. Φιλικά πάντα. Τώρα το Druid deck του Firebat δεν είναι περίπου το κλασσικό Ramp Druid deck? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δεν διαφωνώ, απλώς δέν μπορώ να ξεφύγω απο zoo kai hunter, με ολα τα αλλα αν παίξω χάνω σερί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δηλαδή με control decks χάνεις σερί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Εκτος απο Priest ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Για handlock έχεις κάρτες? Αρκετά δυνατό deck στο current meta, που σε βελτιώνει πολύ σαν παίκτη γιατί είναι δύσκολο deck να παίξεις αλλά σε ανταμείβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δεν έχω jaraxuss, αλλα εχω το χειροτερο loss streak με handlock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Με τόσο hunter ο handlock έχει θέμα, θεωρώ τον εαυτό μου πολύ καλό handlock player(>500 wins μόνο με αυτό) και πάλι handlock δεν πιάνω αν θέλω να ανεβώ φαντάσου να τον πιάσει ο άλλος που δεν το ξέρει το deck.. Στα tournaments συνήθως φέρνουν greedy decks τα οποία δεν κάνουν για ladder, ο λογος είναι το format με τα bans. Στο ladder επειδή δεν μπορείς να κανεις ban έχεις 2 επιλογές atm η θα παίξεις hunter η ένα class που τα παει καλά vs hunter όπως ctrl warrior/priest, φυσικά μπορεί να ανέβεις ψηλά και με handlock/rogue/shaman etc απλα το skill requirement είναι αρκετά μεγαλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 ADHD greedy decks = αργά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Τώρα το Druid deck του Firebat δεν είναι περίπου το κλασσικό Ramp Druid deck? δεν είναι ramp druid φίλε, είναι παραλαγή του token druid (αλλά χωρίς tokens ). Είναι ουσιαστικά combo finisher druid. Ramp druid είναι druid με πολλά βαριά taunts και έχει πάντα μέσα ancient of war ή ironbark protector ADHD greedy decks = αργά? πολλά legendaries. Είμαι στα 450 games με τον warrior και άνετα rank 6. Όταν τον πάω 500 θα παίξω handlock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Ναι οπως τα λεει ο alex ειναι ^^ Αντε να τον πεις hybrid combo/ramp επειδη εχει innervates/wild growth αλλα ο κλασσικος ramp που ξεραμε δεν ειναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Βγήκανε τα deck lists από τα top16 του world championship για όποιον ενδιαφέρεται.. http://www.liquidhearth.com/forum/hearthstone/470976-all-of-the-decklists-from-blizzcon-top-16 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 O Druid του Firebat είναι καλός για ranked? ποιό άλλο deck απο το world championship θα ήταν καλό gia ladder? Οντως πολυ copy paste, και εν μερη χανεται και η ουσια του παιχνιδιου. Το παν ειναι να παιζεις πανω απο ολα για τον χαβαλε και την πλακα,εκτως αν εχεις βλεψεις για Professional οπου εκει παω πασο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 λιγο που τον παλεψα τον druid του firebat μια η αλλη με πηγε, λιγα πραγματα για ladder, μου ελειπε μονο ο cenarius Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις