Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειναι deathrattle η αλλη οποτε με silence εφυγε, γενικα πολυ rng το expansion και δεν μου αρεσει καθολου εκει που το πανε, δηλαδη τα παντα για hilarious rng moments να εχουμε να λεμε και να βγαζουμε video.. Shaman και zoo τερμα op με τις καρτες που εχω δει μεχρι στιγμης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το οποιο κανει proc το nerubian ε? :P Ενταξει να μην ειμαι πολυ αρνητικος αλλα  zerg swarm ειναι το θεμα του expansion και παλι, τα control παλι θα υποφερουν να σταματησουν τη σφαγη..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι deathrattle η αλλη οποτε με silence εφυγε, γενικα πολυ rng το expansion και δεν μου αρεσει καθολου εκει που το πανε, δηλαδη τα παντα για hilarious rng moments να εχουμε να λεμε και να βγαζουμε video.. Shaman και zoo τερμα op με τις καρτες που εχω δει μεχρι στιγμης.

Ακριβως αυτο. Το rng και το competitive gaming δεν πανε μαζι. Τα σωστα deck φτιαχνονται με consistency in mind. H blizz φυσικα βαζει πανω απο ολα το fun και τον casual που παιζει μια ωρα πετυχενει ενα τρελο κομπο στα 10 games και χαιρεται Επεξ/σία από alex_000

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
 ξέρω ότι ο Kolento είναι απίστευτος παίχτης άλλο επίπεδο κτλ.

Το misplay που έκανε με τον Loatheb ΔΕΝ δικαιολογείται όμως με τίποτα. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να μην ρίξει loatheb να σφραγίσει το match ακόμα και αν ήταν 100% σίγουρος ότι ο αντίπαλος είχε brawl στο χέρι.. 

Επεξ/σία από alex_000

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξέρω ότι ο Kolento είναι απίστευτος παίχτης άλλο επίπεδο κτλ.

Το misplay που έκανε με τον Loatheb ΔΕΝ δικαιολογείται όμως με τίποτα. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να μην ρίξει loatheb να σφραγίσει το match ακόμα και αν ήταν 100% σίγουρος ότι ο αντίπαλος είχε brawl στο χέρι.. 

το brawl φοβηθηκε?παντως οντως τρελο misplay, ειναι οτι δεν συναντας ποτε raging worgen σε construted

ο firebat τουλαχιστον το πηρε με το druid στο τελικο και οχι με τους hunter,zoo που παιζει...

Επεξ/σία από xavier

H blizzcon ηταν ενα αστειο, τελικος bo5 σοβαρα?? Ηταν σαν να θελουν να ξεμπερδευουν λιγο, ειδαμε σε αλλα τουρνουα με πολυ μικροτερα επαθλα ημιτελικους bo7 και τελικος bo9 το οποιο ειναι και το καλυτερο για εμενα.

Επισης η αποψη μου ειναι οτι δεν υπαρχουν "καλοι" hearthstone players ακομα γιατι το παιχνιδι ειναι πολυ καινουργιο, το μονο match που με εντυπωσίασε ηταν του tarei με shaman οτι αλλο ειδα δεν ειναι κατι που ενας high ranked παιχτης δεν θα εκανε. Ισα ισα βλεπουμε misplays και missed lethal σε τελικους. Δειτε τον τελικο και πειτε μου αν με αυτα τα draws υπηρχε περιπτωση να χασετε το game.. :P 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...