Atallos1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά τι lvl εχετε φτάσει ? εγω ειμαι 21 τώρα με τον mage (νομιζω παει μεχρι 60) 10 ολους 16 ο Priest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω στο max lvl παίρνουμε gold card η κατι τετοιο , δεν εχω καταλάβει ακομα πως παει η φάση με τις κάρτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά τι lvl εχετε φτάσει ? εγω ειμαι 21 τώρα με τον mage (νομιζω παει μεχρι 60) Ξυνεις πληγες τωρα ε . Για πειτε κανα tipaki οσοι εχετε παιξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω στο max lvl παίρνουμε gold card η κατι τετοιο , δεν εχω καταλάβει ακομα πως παει η φάση με τις κάρτες http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/1no3x0/1time_achievements_a_guide_to_earning_gold/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Your comment is awaiting moderation Τουλάχιστον τέλειωσε το μαρτύριο...! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 το μαρτυριο θα τελειωσει οταν ερθει το mail LRoi 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Ναι, σιγά! Δεν ξαναπροσπαθώ, ότι έκανα, έκανα. Αν είναι καμιά χαλαρή κλήρωση ναι, να κάνω συνέχεια refresh, σα να περιμένω να πάρω εισιτήριο του Ολυμπιακού στο Champions League, jamais! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Impious Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Impious#1341 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Nosakos#2248 Αλλά τώρα που πήρα κλειδί φορτώθηκα με άπειρη δουλειά..καταραμένο κάρμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Αν θελεις κανεις να παιξουμε για practice/exp κτλ κανει πμ η λεει εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Twitch.tv/zeniath Live now με τα απολυτως απαραιτητα on... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 ohhhh zen βλεπω πηρες key!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Προσοχή προσοχή ο zeniath ειναι εξώ κυκλοφορεί και κανει Taunt !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) χαχαχαχα Λοιπόν τρελό λιώσιμο από την ώρα που ο Atallos μου έδωσε το key (και πάλι ματς μουτς thank you baby!). Βλέπω ότι η σύνδεση σηκώνει να το έχω στο max ποιότητας (όσο με αφήνει το free xsplit τέλος πάντων) πράμα που για το LoL δεν μπορούσε οπότε θα streamάρω Insomnia.gr Wars με πολύ βρισίδι και χαλαρή παρέα για όποιον γουστάρει Όποιος θα θέλει να ακούγεται υπάρχει και skype έτσι ώστε αντί να τα γράφουμε να βρίζουμε ο ένας τον άλλο real time Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2013 από zeniath 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2013 Όταν θα περάσω το στάδιο που με πάνε εμπλοκή τα bots θα σε περάσω ένα χεράκι. For now... Απο που να αρχίσω, νιώθω πιο ηλίθιος απο ποτέ (♪♫) Για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με card games είναι ένα burden χέσε μέσα και το γεγονός οτι όλοι οι οδηγοί που βλέπω βασίζονται σε κάρτες που δεν έχω ιδέα που πώς και γιατί να τις πάρω δεν βοηθάει. Kυριολεκτικά δεν μπορώ να κερδίσω practice game. Έχω κολλήσει στο mage vs hunter και δεν πρόκειται να αλλάξω matchup μέχρι να κερδίσω. Στα νόρμαλ είχα πολύ καλύτερη τύχη απο το ΑΙ... Dunno... Δεν έχω σταυρώσει παιχνίδι. Επίσης στις λίγες ώρες που παίζω με έχει πετάξει πάνω απο 10 φορές απο το bnet ενώ έχω κανονικά ίντερνετ και είμαι και στο lol κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις