Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Νομίζω στο max lvl παίρνουμε gold card η κατι τετοιο , δεν εχω καταλάβει ακομα πως παει η φάση με τις κάρτες

http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/1no3x0/1time_achievements_a_guide_to_earning_gold/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, σιγά! Δεν ξαναπροσπαθώ, ότι έκανα, έκανα. Αν είναι καμιά χαλαρή κλήρωση ναι, να κάνω συνέχεια refresh, σα να περιμένω να πάρω εισιτήριο του Ολυμπιακού στο Champions League, jamais!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαχαχαχα

Λοιπόν τρελό λιώσιμο από την ώρα που ο Atallos μου έδωσε το key (και πάλι ματς μουτς thank you baby!). Βλέπω ότι η σύνδεση σηκώνει να το έχω στο max ποιότητας (όσο με αφήνει το free xsplit τέλος πάντων) πράμα που για το LoL δεν μπορούσε οπότε θα streamάρω Insomnia.gr Wars με πολύ βρισίδι και χαλαρή παρέα για όποιον γουστάρει :lol: 

Όποιος θα θέλει να ακούγεται υπάρχει και skype έτσι ώστε αντί να τα γράφουμε να βρίζουμε ο ένας τον άλλο real time :D

Επεξ/σία από zeniath
  • Like 1

Όταν θα περάσω το στάδιο που με πάνε εμπλοκή τα bots θα σε περάσω ένα χεράκι. For now... Απο που να αρχίσω, νιώθω πιο ηλίθιος απο ποτέ (♪♫)

Για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με card games είναι ένα burden χέσε μέσα και το γεγονός οτι όλοι οι οδηγοί που βλέπω βασίζονται σε κάρτες που δεν έχω ιδέα που πώς και γιατί να τις πάρω δεν βοηθάει. Kυριολεκτικά δεν μπορώ να κερδίσω practice game. Έχω κολλήσει στο mage vs hunter και δεν πρόκειται να αλλάξω matchup μέχρι να κερδίσω. Στα νόρμαλ είχα πολύ καλύτερη τύχη απο το ΑΙ... Dunno... Δεν έχω σταυρώσει παιχνίδι.

Επίσης στις λίγες ώρες που παίζω με έχει πετάξει πάνω απο 10 φορές απο το bnet ενώ έχω κανονικά ίντερνετ και είμαι και στο lol κτλ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...