Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αν είσαι hunter και χάνεις απο handlock φιλέ , και παραπονιέσαι κόλλας... δεν έχω κάτι να πω.

το matchup είναι σχεδόν 70-30 υπέρ hunter. Καλύτερα δεν γίνεται. Εδώ ο hunter είναι ο λόγος που εξαφανίστηκαν οι handlocks στο προηγούμενο season απο το ladder...

ίσως δοκίμασε κάποιο άλλο είδος hunter. Είναι 3 είδη, snake trap, midrange (highmane + freezing) και pure face (explosive μόνο). Όλά καλά είναι

o unstable ghoul δεν σας αρεσει στο control warrior?

βοηθάει πολύ σε zoo lock, λίγο σε hunter και άχρηστο σε priest. Είναι οκ κάρτα είδικά αν παίζει πολύ ζοο αλλά καλύτερα όχι πάνω από ένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

^^

Απλα μην τους πας κατω απο το 14-15 life χωρις lethal, stall με traps μεχρι να τραβηξεις skill commands η lethal στο board  με hunters mark/owl. Αλλιως 2x molten giant και εισαι dead σε 2 turns το πολυ.

αν είσαι hunter και χάνεις απο handlock φιλέ , και παραπονιέσαι κόλλας... δεν έχω κάτι να πω.

το matchup είναι σχεδόν 70-30 υπέρ hunter. Καλύτερα δεν γίνεται. Εδώ ο hunter είναι ο λόγος που εξαφανίστηκαν οι handlocks στο προηγούμενο season απο το ladder...

ίσως δοκίμασε κάποιο άλλο είδος hunter. Είναι 3 είδη, snake trap, midrange (highmane + freezing) και pure face (explosive μόνο). Όλά καλά είναι

βοηθάει πολύ σε zoo lock, λίγο σε hunter και άχρηστο σε priest. Είναι οκ κάρτα είδικά αν παίζει πολύ ζοο αλλά καλύτερα όχι πάνω από ένα.

Οντως ισχυει αυτο που λες lol! Midrange Hunt παιζω ναι.. Εψαξα λιγο και η μαγικη καρτα που εψαχνα ειναι το missdirection :D Οντως μαλλον παιζω λαθος και να μην τους εχω για πρωινό, αλλα δεν βρισκω το που.. Οτι combo και να κανω, με μπιπ με τα removals τους, ειδικα με αυτην που κανει aoe του attack του creep τους.. -.- anyway, θα προσπαθήσω καπως καλύτερα τωρα με καποιες μικροαλλαγες σε καρτες και gameplay..

Το συναντησα μια φορα αυτο και το διελυσα με hunter, gimmick decks ειναι αυτα οπως τα inner fire priest etc αν δεν τραβηξουν αυτα που θελουν δεν κανουν τιποτα. Ειναι καλο για να σπασεις την πλακα σου και να πιασεις στον υπνο αρκετους αλλα οχι για σοβαρο laddering imo.

• Like 1

ρε παιδια μου τυχε μια τρελη περιπτωση, και δεν ξερω αν ειναι bug η intended.

εχει ο αντιπαλος κατω εναν Thadeus, εναν Kel'thuzad και κατι αλλα μινιονς.

ερχεται η σειρα μου. ριχνω equality και Geddon. τελειωνει η σειρα μου και ο Geddon σκοτωνει τα παντα απο τον αντιπαλο. και μετα ξαναεμφανιζονται παλι ολα τα minions!

WHAT THE HELL? 

ναι λεμε, τα παντα. και ξαναεμφανιστηκαν ολα. μαζι με τον Kel'thuzad.

φανταζομαι οτι υπαρχει conflict στο οτι ο Kel ενεργοποιειται οταν τελειωνει ο καθε γυρος, ενω ο Geddon οταν τελειωνει ο γυρος του.

το θεμα ειναι πως γινεται να ενεργοποιειταιι ο Kel οταν δεν υπαρχει στο τελος του γυρου;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...