Tmark Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ναι πάνω σε αυτό πάτησα αλλά δυστυχώς δεν έχω Black Knight και δεν έχω βάλει Big Game Hunter - Senjin - Cleave. Πάντως ως τώρα έχω πολύ καλά αποτελέσματα, 10-2 πρέπει να είμαι και το deck είναι πολύ fun to play.
alex_000 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Έβγαλα ένα Slam κι έβαλα ένα Whirlwind. Έβγαλα το Gorehowl κι έβαλα Spellbreaker. Harrison δυστυχώς δεν έχω κι επίσης δεν κέρω με τι να αντικαταστήσω τον Cairne. Thanks για το help! ο cairne άνετα αλλάζει με geedon. ο Geddon είναι γαμάτο play στο 7 στα aggrο. Επίσης τον αλλάζεις γαμάτα με senjin. To καλύτερο 4 play vs aggro μην τρελαίνεσαι που δεν είναι legendary. Να ξέρεις ότι στην πορεία θα αλλάξεις τον spellbraker με hoot hoot. Ολοι περνάνε σε αυτή την φάση (και εγώ την πέρασα ). ο Spellbraker είναι πολύ αδύναμο minion με 3 life (πάντα πεθαίνει χωρίς να βαρέσει) και δεν είναι απάντηση στο undertaker. Επίσης συνδυάζεται πολύ αργά με faceless (faceless sylvanas + silence enemy silvanas turn 7 FTW) Ναι πάνω σε αυτό πάτησα αλλά δυστυχώς δεν έχω Black Knight και δεν έχω βάλει Big Game Hunter - Senjin - Cleave. Πάντως ως τώρα έχω πολύ καλά αποτελέσματα, 10-2 πρέπει να είμαι και το deck είναι πολύ fun to play. άμα είσαι 10-2 vs zoo και hunter με αυτό το deck (και δεν είσαι κάνα rank 15 και κάτω ξέρω γω) κατέβα tournaments . Εγώ που πήγα μέχρι rank 9 χτες μόνο zoo, hunters και priests έπαιζα. Τίποτα άλλο.
alex_000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Είναι ακριβώς έτσι, το έβλεπα το stream εχτές αν και δεν παρακολουθούσα τους αγώνες πολύ γιατί έπαιζα και εγώ. Ο Brode δεν παίζεται.
Tmark Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Τελικά Άλεξ είχες δίκιο. Έπεσε πολύ το winrate μου, κυρίως λόγω Zoo Warlock, Handlock, Control Priest-Paladin. Αλλά το deck έχει τόσο πλάκα που δεν το παρατάω με τίποτα. Σκέφτομαι να βγάλω έξω Ysera γιατί είναι πολύ αργή και για να βάλω 2ο cleave αλλά στα mirror θα έχω πρόβλημα.. 1
alan2 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 "Να ξέρεις ότι στην πορεία θα αλλάξεις τον spellbraker με hoot hoot." Alex ποια κάρτα λες hoot hoot?
Tmark Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 "Να ξέρεις ότι στην πορεία θα αλλάξεις τον spellbraker με hoot hoot." Alex ποια κάρτα λες hoot hoot? Ironbeak owl φαντάζομαι θα λέει. 1
alex_000 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Τελικά Άλεξ είχες δίκιο. Έπεσε πολύ το winrate μου, κυρίως λόγω Zoo Warlock, Handlock, Control Priest-Paladin. Αλλά το deck έχει τόσο πλάκα που δεν το παρατάω με τίποτα. Σκέφτομαι να βγάλω έξω Ysera γιατί είναι πολύ αργή και για να βάλω 2ο cleave αλλά στα mirror θα έχω πρόβλημα.. Αν βγάλεις Ysera θα χάνεις πάντα από τους control priest χωρίς να έχεις ποτέ ελπίδα (μιλάω για 90-10). VS control priest όλο το game παίζεται με τις Silvanes και τις Yseres. Το win condition του warrior είναι να καταφέρει να έχει στο board Ysera που ο priest δεν μπορεί να κάνει mind control η να σκοτώσει. Για αυτό χρειάζεσαι silence, faceless manipulator, sylvanas και ysera. Αν παίζεις ενα brawl πρέπει να πάρεις πολύ value, o priest δεν θα κάνει overextend πριν το brawl. Στα δικά μου match με priest γίνεται της πουτάνας έχει πολύ πλάκα... παίζουνε τουλάχιστον 3 yseres σε κάθε match πολλές φορές και 4 και όλο αλλάζουν μεριά με τις silvanes τα faceless kai τα mind control Το ladder είναι ΤΙΓΚΑ hunter , zoo και priest. Οπότε deck που δεν παλεύει με αυτά θα τα βρει σκούρα. Μάλιστα ο warrior χάνει και απο ramp συνήθως, δυσκολεύεται και με handlock, ε πρόσεχε μην σπάσεις κάνα keyboard Ironbeak owl φαντάζομαι θα λέει. yep 1
xavier Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 o unstable ghoul δεν σας αρεσει στο control warrior?
Tmark Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Έμενα προσωπικά μ αρέσουν γιατί κάνει proc και με armorsmith και Acolyte of Pain αλλά δεν ξέρω τι να βγάλω για να τα βάλω.. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2014 από Tmark
BadBoy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Πώς σας φαίνεται το παρακάτω draft για αρένα, πιστεύετε ότι θα περπατήσει; Mirror Image Argent Squire Leper Gnome Frostbolt x2 Dire Wolf Alpha Echoing Ooze Kobold Geomancer Mad Scientist x2 Arcane Intellect Ice Barrier Mirror Entity Vaporise x2 Kirin Tor Mage Questing Adventurer Shattered Sun Cleric Fireball x3 Polymorph x2 Sen'jin Shieldmasta Gadgetzan Auctioneer Gurubashi Berserker Archmage Flamestrike x3 Πιστεύω ότι καταλάθος έφτιαξα τον Miracle Mage, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αντέχει σε rush.
Fulgore Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Έμενα προσωπικά μ αρέσουν γιατί κάνει proc και με armorsmith και Acolyte of Pain αλλά δεν ξέρω τι να βγάλω για να τα βάλω.. Μακραν το πιο ομορφο περιβαλλον που εχουμε δει σε competitive παιχνιδι. Παρα πολλα μπραβο στην Blizzard για το ολο σκηνικο 1
Prospector8 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Εχει καταντησει αηδια ο handlock, seriously.. Κανω τοσα σερι με τον hunter μου(deathrattles+traps+bow+2Μουφασα) μεχρι να βρω εναν handlock με απειρα removals aoe, μεχρι να φτιαξει τα γνωστα combo του.. Δεν ξερω ποιες καρτες να εβαζα, νομιζω σιγουρα εναν Black knight πρεπει να χωρεσω, μετα κανα ενα δυο manipulator?? Δεν ξερω τι αλλο... Ισως και big game hunter, αλλα αυτες οι καρτες δεν κανουν τοσο synergy με το deck μου..
vag10 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 άμα πετυχαίνεις τόσους πολλούς handlocks βάλε κάνα silence και hunter's mark παραπάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις