george_o/c Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Mόλις έκανα το πρώτο μου 12 win arena, με mage φυσικά Το προηγούμενό μου ρεκόρ ήταν 9 wins και αυτή τη φορά ήμουν πολύ πιο άνετος λόγω των 3 fireball και των 4 flamestrike. Έφτασα μέχρι τις 8 νίκες αήττητος, μετά πήγα 9-1, μετά 10-1, 10-2, και από 'κει το τερμάτισα Final boss ήταν ένας priest που έκανε concede στον 10ο γύρο γιατί μόλις είχα ρίξει το δεύτερό μου flamestrike τότε. Τα legendary drafts που μου έτυχαν ήταν: Lorewalker Cho - Hogger - Beast ---> επέλεξα Hogger Baron Rivendare - Ysera - Thalnos ---> επέλεξα Thalnos γιατί είχα ήδη πολύ late game Στο 19ο draft επέλεξα το τέταρτό μου flamestrike οπότε μετά αναγκαστικά έπρεπε να πάρω 2 drops & 3 drops, οπότε έπαιρνα ότι έβρισκα μπας και βελτιώσω λίγο το early μου. Αλλιώς θα έκανα ένα ωραιότατο 3 win arena και λε πουλέ Ακολουθούν μερικές αναμνηστικές photos. Μιλάμε ξεκίνησα 3 παρά και τελείωσα πριν λίγο Εδώ πρόσθεσα επίτηδες το κομματάκι κάτω κάτω για να δείξω τις υπόλοιπες κάρτες του deck, δεν χωρούσαν. 2
Tmark Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Grats! Εγώ ακόμα στις 9 νικές record είμαι.. Και παίζω από Closed beta October 2013..
george_o/c Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Όλα εξαρτώνται από το draft ρει και φυσικά πρέπει να είσαι και τυχερός. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα 2 φορές 5-0 στην αρχή, και μετά έχασα και τα τρία matches καπάκι. Από 'κει που λες ωραία έχω περιθώριο να πάω 7-8 τουλάχιστον, τσουπ 5-3
alex_000 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Πόσα ranked games αντέχετε να παίξετε σε μία μέρα? @harris013 millhouse θα τον εκανα dust. συχνά πυκνά (τα σκ) παίζω παραπάνω από το max gold / day (100g = 30 νίκες). Casual δεν παίζω ποτέ. Έχω μια ευδομάδα πάντως που δεν το έχω αγγίξει. Το game για εμένα καταστρέφεται που κάθε μήνα παίζει reset και με αναγκάζουν να ξαναφαρμάρω για legend σαν τον κορεάτη. Να πα να γαμηθεί. Πολύ καλύτερα να είχε ELO η κάποιο άλλο αντιστοιχο rating system χωρίς resets και μαλακίες ή reset κάθε 3-4μηνο σαν wow arena. Αυτό το season πήγα rank 5 με midrange pala πολύ εύκολα αλλά μετά το παράτησα και άρχισα να ετοιμάζομαι για το wow xp. Παίζει να ξαναρχίσω όταν βγούν νέες κάρτες ποιος ξέρει. 2
george_o/c Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 συχνά πυκνά (τα σκ) παίζω παραπάνω από το max gold / day (100g = 30 νίκες). Casual δεν παίζω ποτέ. Έχω μια ευδομάδα πάντως που δεν το έχω αγγίξει. Το game για εμένα καταστρέφεται που κάθε μήνα παίζει reset και με αναγκάζουν να ξαναφαρμάρω για legend σαν τον κορεάτη. Να πα να γαμηθεί. Πολύ καλύτερα να είχε ELO η κάποιο άλλο αντιστοιχο rating system χωρίς resets και μαλακίες ή reset κάθε 3-4μηνο σαν wow arena. Αυτό το season πήγα rank 5 με midrange pala πολύ εύκολα αλλά μετά το παράτησα και άρχισα να ετοιμάζομαι για το wow xp. Παίζει να ξαναρχίσω όταν βγούν νέες κάρτες ποιος ξέρει. Συμφωνώ εν μέρη. Ξεκίνησα αρχές Φεβρουαρίου, έχω πλέον σχεδόν όλες τις κάρτες πέραν κάποιων meh legendaries και το ladder άρχισε να γίνεται κουραστικό για μένα από τον Ιούλιο, παρόλο που συνήθως πάω μέχρι rank 5 και δεν έχω πάει ποτέ legend. Αυτό το πράγμα δε που πολλοί παίκτες ανεβαίνουν legend κάθε season, πραγματικά μπράβο για το κουράγιο τους. Μερικές φορές το πάλεψα λίγο και πήγα 4, αλλά είναι τόσο το grind που δεν είχα υπομονή να ασχοληθώ. Θυμάμαι ειδικά τον Ιούλιο έπαιξα μόνο την πρώτη μέρα της σεζόν μέχρι 11 και μετά το άφησα τελείως - από τότε ξεκίνησα κιόλας να παίζω αρένες, όχι για να μαζέψω κάρτες, απλά επειδή είναι κάτι διασκεδαστικό/διαφορετικό. Τον Αύγουστο δεν έπαιξα σχεδόν καθόλου, παρά μόνο στο τέλος της σεζόν. Καινούριες κάρτες θα βγουν το '15, έχουμε δρόμο ακόμα λοιπόν. Απλά νομίζω ότι η Blizzard πρέπει να ενδιαφερθεί λίγο περισσότερο. Δηλαδή: - Να επιτρέπει την χρήση golden καρτών στην arena. Τόσες common/rare που γενικά δεν παίζονται στο constructed αλλά βλέπουν το φως του ήλιου στην αρένα, είναι αμαρτία να μην μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις. - Να φτιάξει reward system για το ladder ώστε να δώσει στον κόσμο incentive να ασχοληθεί περαιτέρω. Βάλε rank 15, rank 10, rank 5, τυπικά rewards έστω γαμώ - Εύκολο tournament system. Τόσα open tournaments ανακοινώνονται κάθε τρεις και λίγο στο hearthstone calendar, πόσο ωραίο θα ήταν να γίνει πιο οργανωμένη η φάση για όσους γουστάρουν. Και πολλά άλλα που δεν χρειάζεται να τα αναφέρω ξανά, όσοι γενικά ασχολείστε με το παιχνίδι τα έχετε πάνω-κάτω υπόψη σας. Κλασικά όμως, θα μείνουμε στο SoonTM. 3
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Τουρνουά όπως οι arenes με constructed θα ήταν λύση. Στις 2 νίκες κάθε γύρος και double elimination. Τα rewards και η είσοδος όπως και στις arenes
dNt^ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 - Εύκολο tournament system. Τόσα open tournaments ανακοινώνονται κάθε τρεις και λίγο στο hearthstone calendar, πόσο ωραίο θα ήταν να γίνει πιο οργανωμένη η φάση για όσους γουστάρουν. Και πολλά άλλα που δεν χρειάζεται να τα αναφέρω ξανά, όσοι γενικά ασχολείστε με το παιχνίδι τα έχετε πάνω-κάτω υπόψη σας. Κλασικά όμως, θα μείνουμε στο SoonTM. Να σταθώ σε αυτό. Το μόνο site που ξέρω για tours είναι το hstrny αλλά είναι dead τώρα και δεν μπαίνει κανείς. Έχεις εσύ κάποιο Link που δίνει open tournaments? Θα ήθελα να συμμετέχω να δω πώς μπορώ να τα πάω Έκανε και στο reddit κάποια στιγμή αλλά τώρα πρέπει να το σταμάτησαν
xavier Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 αρενα παιζω και ο τυπας μου παιζει onyxia, κανω mc tech και του παιρνω την onyxia, εσκασα στο γελια...
george_o/c Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 αρενα παιζω και ο τυπας μου παιζει onyxia, κανω mc tech και του παιρνω την onyxia, εσκασα στο γελια... Να σταθώ σε αυτό. Το μόνο site που ξέρω για tours είναι το hstrny αλλά είναι dead τώρα και δεν μπαίνει κανείς. Έχεις εσύ κάποιο Link που δίνει open tournaments? Θα ήθελα να συμμετέχω να δω πώς μπορώ να τα πάω Έκανε και στο reddit κάποια στιγμή αλλά τώρα πρέπει να το σταμάτησαν http://hearthstonecalendar.com/ Εδώ μπαίνω εγώ ^^ Έχει πολλά open tournaments. Την προηγούμενη εβδομάδα πχ είχε τούτο http://hearthstonecalendar.com/events/tournament/994-lost-tournament-9, έλεγα να πάρω μέρος αλλά τελικά έκατσε εργασία για το uni οπότε δεν ασχολήθηκα. Πήρε όμως ένας φίλος και αποκλείστηκε στο round 3 Σκέφτομαι να πάρω μέρος εδώ http://hearthstonecalendar.com/events/tournament/707-zotac-hearthstone-eu-cup-38για το Σάββατο. αρενα παιζω και ο τυπας μου παιζει onyxia, κανω mc tech και του παιρνω την onyxia, εσκασα στο γελια... Αυτό είναι φάρδος 1
alan2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Με τα zoo & shaman bots απο λεβελ 11 εχει χαλάσει το ladder.
KilliK Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Συμφωνώ εν μέρη. Ξεκίνησα αρχές Φεβρουαρίου, έχω πλέον σχεδόν όλες τις κάρτες πέραν κάποιων meh legendaries και το ladder άρχισε να γίνεται κουραστικό για μένα από τον Ιούλιο, παρόλο που συνήθως πάω μέχρι rank 5 και δεν έχω πάει ποτέ legend. Αυτό το πράγμα δε που πολλοί παίκτες ανεβαίνουν legend κάθε season, πραγματικά μπράβο για το κουράγιο τους. Μερικές φορές το πάλεψα λίγο και πήγα 4, αλλά είναι τόσο το grind που δεν είχα υπομονή να ασχοληθώ. Θυμάμαι ειδικά τον Ιούλιο έπαιξα μόνο την πρώτη μέρα της σεζόν μέχρι 11 και μετά το άφησα τελείως - από τότε ξεκίνησα κιόλας να παίζω αρένες, όχι για να μαζέψω κάρτες, απλά επειδή είναι κάτι διασκεδαστικό/διαφορετικό. Τον Αύγουστο δεν έπαιξα σχεδόν καθόλου, παρά μόνο στο τέλος της σεζόν. Καινούριες κάρτες θα βγουν το '15, έχουμε δρόμο ακόμα λοιπόν. Απλά νομίζω ότι η Blizzard πρέπει να ενδιαφερθεί λίγο περισσότερο. Δηλαδή: - Να επιτρέπει την χρήση golden καρτών στην arena. Τόσες common/rare που γενικά δεν παίζονται στο constructed αλλά βλέπουν το φως του ήλιου στην αρένα, είναι αμαρτία να μην μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις. - Να φτιάξει reward system για το ladder ώστε να δώσει στον κόσμο incentive να ασχοληθεί περαιτέρω. Βάλε rank 15, rank 10, rank 5, τυπικά rewards έστω γαμώ - Εύκολο tournament system. Τόσα open tournaments ανακοινώνονται κάθε τρεις και λίγο στο hearthstone calendar, πόσο ωραίο θα ήταν να γίνει πιο οργανωμένη η φάση για όσους γουστάρουν. Και πολλά άλλα που δεν χρειάζεται να τα αναφέρω ξανά, όσοι γενικά ασχολείστε με το παιχνίδι τα έχετε πάνω-κάτω υπόψη σας. Κλασικά όμως, θα μείνουμε στο SoonTM. πιστευω ολα τα παραπανω τα εχεις υποψιν η Blizzard, και ειμαι σιγουρος το πρωτο expansion θα φερει πολλες αλλαγες και προσθηκες ωστε να εμπλουτισουν το παιχνιδι και να εμβαθυνουν το gameplay. μην ξεχναμε πως το παιχνιδι ξεκινησε ως ενα πειραμα απο μια πολυ μικρη προγραμματιστων, με στοχο να ειναι απλο και διασκεδαστικο. αφου εγινε επιτυχια, ειναι βεβαιο οτι η Blizzard το μονο που δεν θελει ειναι να βαρεθει ο κοσμος και να σταματησει να παιζει. θα συνεχισει να το εξελισει και να το βελτιωνει.
Tmark Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 πιστευω ολα τα παραπανω τα εχεις υποψιν η Blizzard, και ειμαι σιγουρος το πρωτο expansion θα φερει πολλες αλλαγες και προσθηκες ωστε να εμπλουτισουν το παιχνιδι και να εμβαθυνουν το gameplay. μην ξεχναμε πως το παιχνιδι ξεκινησε ως ενα πειραμα απο μια πολυ μικρη προγραμματιστων, με στοχο να ειναι απλο και διασκεδαστικο. αφου εγινε επιτυχια, ειναι βεβαιο οτι η Blizzard το μονο που δεν θελει ειναι να βαρεθει ο κοσμος και να σταματησει να παιζει. θα συνεχισει να το εξελισει και να το βελτιωνει. Δυστυχώς έχει ανακοινωθεί ότι το πρώτο expansion θα φέρει μόνο 100 καινούριες κάρτες και τίποτα παραπάνω. Έιναι expansion του card pool, όχι του game.
Tmark Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 As for expanding on Hearthstone's current game types being offered, Chayes says he would like to do that while also building on the modes currently in the game. "There is the idea to expand and have new modes where players can play in different ways," he said. "That's not something we're looking at super short term. That's something that's a little further out, because we want to keep pushing the modes that are there." http://www.polygon.com/2014/9/30/6874049/hearthstones-expansion-add-on-100-new-cards-blizzard-pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις