ADHD Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Έχω ένα θέμα με zoo, αν κάνω κακό mulligan. Control Warrior, Handlock δυσκολεύομαι. Έκανε κάποιες αλλαγές στο deck, μετά από συμβουλές στο Reddit. Έβγαλα: 1 x Naturalize 1 x Nourish 2 x Healing Touches Έβαλα: 2 x Undertakers 1 x Zombie Chow 1 x Savage Roar 1 x Force of Nature x2 keeper και x2 lore δεν βγαινουν με τιποτα, αν δεν τους εχεις απλα παιξε ενα αλλο class imo. Δεν κολλανε οι undertakers με το deck, θελουν φτηνα deathrattle για να τους buffareis, αυτο το deck και διαφορες παραλαγες του παιζει πολυ στο ladder. http://www.hearthpwn.com/decks/109812-tareis-combo-druid-blizzcon-2014-america-regionals Αυτο που κανεις ειναι early board control και μετα finish με savage roar+force of nature combo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lifeowner771 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ξεκινησα χτες να παιζω..Απο τις λιγες φορες που παιζω καποιο παιχνιδι στο pc...Το deck μου ειναι το εξης: 2x Arcance Missile's 1x Ice Lance 2x Mirror Image 2x Leper Gnome 2x Mana Wyrm 2x Frostbolt 2x Sorcerer's Apprentice 1x Arcane Intellect 1x Ice Block 2x Wolfrider 2x Fireball 2x Polymorph 1x Sen'jin Shieldmasta 2x Water Elemental 1x Azure Drake 1x Frostwolf Warlord 1x Gurubashi Berseker 1x Archmage 1x Boulderfirst Ogre 1x Flamestrike Kαι χρειαζομαι: 1x Ice Lance 2x Knife Juggler 2x Loot Hoarder 1x Azure Drake 2x Argent commander Για πρωταρης σε τετοια παιχνιδια online,καλα τα παω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ορεξη να εχεις και θα μαζεψεις καρτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag10 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 έχω 1600 dust. Να φτιάξω μία legendary ή τις τελευταίες 16 rare που μου λείπουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 για τα rare μην το σκεφτεσαι καθολου, 4 epic ομως μπορει να κανουν διαφορα... π.χ. 2 μολτεν,2 μαουντε τζιαντς και παιζεις handlock...ή ancient of lore που ειναι απαραιτητος για druid. παντως αφου το μαζεψες το dust, εγω θα πηγαινα για το leg. αναλογα βεβαι τι αλλες καρτες εχεις και τι deck σου αρεσει να παιζεις. ασχετο, τραβηξα το velen προχθες, υπαρχει κανα deck που να το χρησιμοποιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 5-6k dust θελει ο handlock, εχει και αρκετα rares μεσα (drake/shadowflame/ancient watcher/sunfury) καθως και τουλαχιστον 1 legendary εκτος loatheb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 μου έτυχε millhouse manastorm. τον κρατάω ή τον σπάω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Εγώ με αυτά τα 2 deck παίζω τώρα επειδή δεν έχω ακόμα Naxx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag10 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 τις έχω τις κάρτες του handlockάρα όχι για τις rare? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 τις έχω τις κάρτες του handlock άρα όχι για τις rare? λογικα για leg πας, αλλα σου ειπα εξαρταται απο τι deck θες να παιξεις και τι καρτες εχεις. π.χ. τι αλλα leg εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 με έπεισες, θα φτιάξω ragnaros που μου λείπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Τι deck παίζεις γενικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag10 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 hunters (rush,midrange) warlock (zoo, handlock) warrior (tempo) και που και που κανα priest Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Πόσα ranked games αντέχετε να παίξετε σε μία μέρα? @harris013 millhouse θα τον εκανα dust. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Πόσα ranked games αντέχετε να παίξετε σε μία μέρα? @harris013 millhouse θα τον εκανα dust. Ανάλογα τα κέφια. Αν βλέπω ότι δεν σταυρώνω win το παρατάω και παίζω casuals. Αν βλέπω ότι με παίρνει, το πάω σερί μέχρι να κάνω πολλά defeat μαζί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις