Zus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Έχω πάρει Alextrazsa με 3 concede. Beat that Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Έχω πάρει Alextrazsa με 3 concede. Beat that Άνοιξα Leeroy την μέρα που έγινε το nerf. Hello Swagnaros! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Αυτός ο ρημαδο Ragnaros δεν μου κάθεται με τίποτα. Έχω πάρει τα πιο απίθανα Legendaries, αλλά αυτό με τίποτα (Illidan, Onyxia, Hoger, Harrison Jones) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 o hunter έχει ανέβει πάλι αυτό το season http://ihearthu.com/meta-report-37/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δεν μου αρέσει. Καλύτερο είναι το παρόν. Τα Χριστούγεννα τι θα έχουμε, κανέναν Αη Βασίλη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 μου αρεσει, το μωβ κολαει υπεροχα με οτ πορτοκαλι. και νομιζω ειναι animated. τα χριστουγεννα λογικα θα εχουμε πρασινο background με μια κοκκινη μπαλα στο κεντρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Πήρα 4 packs από ένα online store με μια 5αρα paysafe. 100 dust από τα packs, μια epic και ένας Cairne! #Value Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παιδιά βοηθήστε λίγο να βελτιώσω το παρακάτω Druid deck μου, είναι το πιο δυνατό που έχω αλλά σε κάποια match-ups υστερεί. Deck: http://imgur.com/DF63YyF Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2014 από Tmark Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 πολυ αργο το βλεπω, καταφερνεις να πας late game με αυτο το deck στη ladder? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 πολυ αργο το βλεπω, καταφερνεις να πας late game με αυτο το deck στη ladder? Ναι δεν έχω πρόβλημα να πάω, βοηθάει πολύ η Alex ,τα healing touches και τα Innervate-Wild Growth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 ε αμα ξεπερνας τους zoo τι θεμα εχεις? εχεις πολλες απαντησεις κοντρα σε control deck, απο τι χανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Έχω ένα θέμα με zoo, αν κάνω κακό mulligan. Control Warrior, Handlock δυσκολεύομαι. Έκανε κάποιες αλλαγές στο deck, μετά από συμβουλές στο Reddit. Έβγαλα: 1 x Naturalize 1 x Nourish 2 x Healing Touches Έβαλα: 2 x Undertakers 1 x Zombie Chow 1 x Savage Roar 1 x Force of Nature Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 σημερα εκανα το 1ο μου 12αρι σε αρενα, ειχα καιρο να παιξω και πως εβλεπα τον κριππαριαν το πρωι, ζηλεψα και ειπα να παιξω.... εκατσε ενας paladin με undertaker,nerubian egg, 2 haunted creepers και κανα 2 avenge, νομιζω οτι δεν υπαρχει πιο δυνατο opening στην αρενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 σημερα εκανα το 1ο μου 12αρι σε αρενα, ειχα καιρο να παιξω και πως εβλεπα τον κριππαριαν το πρωι, ζηλεψα και ειπα να παιξω.... εκατσε ενας paladin με undertaker,nerubian egg, 2 haunted creepers και κανα 2 avenge, νομιζω οτι δεν υπαρχει πιο δυνατο opening στην αρενα Ωραίος Γενικά το Avenge στην Arena βγάζει πολύ value πιστεύω. Γίνονται trades όλη την ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις