Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μου αρεσει, το μωβ κολαει υπεροχα με οτ πορτοκαλι. και νομιζω ειναι animated.

τα χριστουγεννα λογικα θα εχουμε πρασινο background με μια κοκκινη μπαλα στο κεντρο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά βοηθήστε λίγο να βελτιώσω το παρακάτω Druid deck μου, είναι το πιο δυνατό που έχω αλλά σε κάποια match-ups υστερεί.

Deck: http://imgur.com/DF63YyF

Επεξ/σία από Tmark

πολυ αργο το βλεπω, καταφερνεις να πας late game με αυτο το deck στη ladder?

Ναι δεν έχω πρόβλημα να πάω, βοηθάει πολύ η Alex ,τα healing touches και τα Innervate-Wild Growth.

Έχω ένα θέμα με zoo, αν κάνω κακό mulligan. Control Warrior, Handlock δυσκολεύομαι. Έκανε κάποιες αλλαγές στο deck, μετά από συμβουλές στο Reddit.

Έβγαλα:

• 1 x Naturalize
  • 1 x Nourish
  • 2 x Healing Touches

Έβαλα:

• 2 x Undertakers
  • 1 x Zombie Chow
  • 1 x Savage Roar
  • 1 x Force of Nature

σημερα εκανα το 1ο μου 12αρι σε αρενα, ειχα καιρο να παιξω και πως εβλεπα τον κριππαριαν το πρωι, ζηλεψα και ειπα να παιξω....

εκατσε ενας paladin με undertaker,nerubian egg, 2 haunted creepers  και κανα 2 avenge, νομιζω οτι δεν υπαρχει πιο δυνατο opening στην αρενα

σημερα εκανα το 1ο μου 12αρι σε αρενα, ειχα καιρο να παιξω και πως εβλεπα τον κριππαριαν το πρωι, ζηλεψα και ειπα να παιξω....

εκατσε ενας paladin με undertaker,nerubian egg, 2 haunted creepers  και κανα 2 avenge, νομιζω οτι δεν υπαρχει πιο δυνατο opening στην αρενα

Ωραίος :D

Γενικά το Avenge στην Arena βγάζει πολύ value πιστεύω. Γίνονται trades όλη την ώρα :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...