Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Του kolento ειναι για tournaments περισσοτερο, ολες οι λιστες ομως πανω κατω ιδιες ειναι αν δεν τραβηξεις truesilver/tazdingo+ τα board clear νωρις vs aggro η δεν τα εκμεταλλευτεις στο μεγιστο απλα χανεις.

Γενικα με το zoo πρεπει να ειμαι 55/45 με paladin, αλλα vs του κλασσικου zoo το καινουργιο με undertakers και x2 power overwhelming ειναι πιο ζορικο.

Δημοσ.

Γεματο face hunters το ladder, nurf roflmao.. :D

Χαχαχα true εχει πολυ λιγοτερους απο πριν αλλα υπαρχουν ακομα.. Οι contol hunters ειναι που πεθαναν.

------

Οποιος θελει να φαρμαρει legend προτεινω handlock. Ειναι εξαιρετικη η μετα.. Rank 2 ειμαι αλλα μονο απο βαρεμαρα δεν παω πιο πανω δεν παιζω πολυ.. Το deck που χρησιμοποιω ειναι το τελειως control χωρις leeroy και power overwelming. Jaraxus γσμαει μου εχει κερδισει αμετρητα games.

Μονο face hunter ειναι στανταρ ητα και zoo αν εχεις χσλια φυλο. Ολα τα αλλα τριχες...

Δημοσ.

Σήμερα τελειώνει η season ή αύριο μετά τη 1 μεσάνυχτα?

Μου πέταξε μήνυμα "1 day left" σήμερα το πρωί...

Δημοσ.

Τωρα τελευταια εχω κερδισει ολους τους hunters που εχω παιξει με handlock, το μονο που δεν μπορω να κερδισω με τιποτα ειναι freeze/aggro mage, οταν το δω κανω concede αμεσως. 27 νικες ακομα για golden hero αλλιως θα επαιζα αλλο deck. :P

Αυριο μετα τις 12 πρεπει να τελειωνει το season.

Δημοσ.

Έχω φτιάξει σχεδόν και τον Handlock. Μένει το 2ο Siphon Soul. Κανένας που να μπορεί να βοηθήσει με tips?

Ξέρω πώς είναι πολύ δύσκολο deck για να το μάθεις και ειδικότερα το πόσο σε παίρνει να κάνεις hero power :P

Δημοσ.

και εγω αυτο μαθαινω τωρα. δοκιμασα και το zoo, αλλα σε αυτο εχανα συνεχεια. ισως επειδη ηταν η pre-naxxramas εκδοση. τεσπα, το handlock μου αρεσει πιο πολυ.

Δημοσ.

στην πραγματικοτητα ειναι πολυ απλο deck, κανεις mulligan για twilight dragon ή mountain giant

οταν εχεις το coin, κανεις hero power τη 2η γυρα, στην 3η παιζεις κανα farseer ή κανα ancient giant και απο την 4η αρχιζεις και πετας τους giants

το προβλημα ειναι αν δεν εχεις το coin, που πρεπει να κανεις hero power μεχρι τη 4η γυρα για να παιξεις το mountain giant...

κοντρα σε aggro deck ουσιαστικα το μονο win condition που εχεις, ειναι hellfire+ molten giants/sunfury protector, ιδιως αν δεν εχεις το coin εισαι πολυ χλωμος

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο απλα τα πράγματα, έχει πολλά plays ο handlock σε όλη τη διάρκεια του game, το παιχνιδι δεν τελειώνει turn 4 και είσαι συνέχεια σε lethal range κάτι που από μόνο του το κάνει δύσκολο deck. Σίγουρα όταν έχεις dream hand και ο αντίπαλος δεν γεμίσει το board μέχρι turn 3 είναι πολύ απλό deck. :P

Επίσης παίζει παρά πολύ anti-handlock tech με bgh x2 silence etc οπότε δεν είμαι σίγουρος ότι είναι και η top επιλογή atm.

Δημοσ.

για το shadowflame χρειαζεσαι minions και το πιο πιθανο ειναι να μην εχεις κανενα κοντρα σε aggro deck

επισης κοντρα σε shaman ποτε δεν ετυχε να μην εχει earthshock turn4 :P

επισης giant turn 4. faceless turn 5 ειναι πολυ δυνατο play

ancient watcher/owl

Δημοσ.

Δεν είναι τόσο απλα τα πράγματα, έχει πολλά plays ο handlock σε όλη τη διάρκεια του game, το παιχνιδι δεν τελειώνει turn 4 και είσαι συνέχεια σε lethal range κάτι που από μόνο του το κάνει δύσκολο deck. Σίγουρα όταν έχεις dream hand και ο αντίπαλος δεν γεμίσει το board μέχρι turn 3 είναι πολύ απλό deck. :P

Επίσης παίζει παρά πολύ anti-handlock tech με bgh x2 silence etc οπότε δεν είμαι σίγουρος ότι είναι και η top επιλογή atm.

Καλά δεν με πειράζει αυτό. Αρκεί να μην μου τυχαίνει priest αντίπαλος που (παρόλο που είναι warlock favored το matchup) θα τραβήξει το death ακριβώς όταν αποφασίσω να ρίξω giants :P

Δημοσ.

Βασικά μόνο priest κερδίζεις σταθερά σε αυτό το meta, vs warlock είσαι 50/50 ότι και να παίζει vs hunter/Mage είναι unfavorable vs paladin είσαι 50/50 στην καλύτερη και πάλι, warrior έχεις ένα μικρό edge θα έλεγα 55/45 και vs miracle αρκετά μεγαλύτερο αλλα δεν παίζει κανεις πλέον. Druid εξαρτάται τι draws θα πιάσει και πόσους bgh έχει. :P

Ο priest έχει πάντα το swd αλλα δεν μπορεί να κάνει κάτι για τα drakes επίσης του τελειώνουν τα removals και στους giants και δεν έχει burst οπότε θα παίξεις και molten, αν δεν συναντούσα priest θα είχα 90% lose rate στο ladder.. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...