Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν μισω τους hunters, οι priest απο την beta ειναι το πιο ενοχλητικό deck να παιζεις vs αν εισαι control, κλεβει quality cards συνεχεια και κερδιζει το παιχνιδι χωρις να χρειαζεται ο ιδιος να παιξει καποιο threat. Επισης ο undertaker ειναι OP οσο δεν παει καρτα οπως και η cleric, 1 mana για 1/2 που φουσκωνει με 1 drops και 1 mana για 1/3 που τραβαει καρτες(και μπλοκαρει εντελως το hero power του paladin) δεν ειναι και οτι πιο φυσιολογικό για αυτο το ladder ειναι γεματο priests atm.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Rank 10 επιτέλους. Το καλύτερο μου ranking μέχρι τώρα

Τι λέτε για το deck? Από Naxx έχω δυστυχώς μόνο το πρώτο wing

post-229999-0-96937200-1411581238_thumb.pngpost-229999-0-17303200-1411581323_thumb.png

EDIT: Rank 9 και πήρα και το quest για τα 1000 wins. That was unexpected. HYPEEEEEEEE

Επεξ/σία από dNt^
  • Like 1

dnt μια χαρα ειναι το deck, λογικα δεν θα εχεις κανενα προβλημα με το zoo, οποτε αυτο ειναι αρκετο για τα ranked.

dakkon, δεν μπορων να καταλαβω το hype με τον undertaker, προσωπικα προσπαθησα το deathrattle priest και δεν μου αρεσε καθολου, νταξ αμα κατσει καλα το draw και ο αλλος δεν εχει απαντησεις οκ, αλλα αυτο ειναι μαλλον απιθανο ειτε μιλαμε για zoo,miracle,control warrior...

προσωπικα προτιμω το priest deck που περιπου ποσταρε και ο dnt, με πολλα aoe που καθαριζει ανετα το zoo, ενω εχει και πολλες απαντησεις για τα control decks

[offtopic mode on] BTW, βγήκε στο Steam πριν 2 weeks το Infinity Wars, ένα αρκετά δυνατό TCG που μπορεί να χτυπήσει το Hearthstone. Τις τελευταίες 3 ημέρες ασχολούμαι μόνο με αυτό, δεν έχω καν loggarei στο bnet.. [offtopic mode off]

[offtopic mode on] BTW, βγήκε στο Steam πριν 2 weeks το Infinity Wars, ένα αρκετά δυνατό TCG που μπορεί να χτυπήσει το Hearthstone. Τις τελευταίες 3 ημέρες ασχολούμαι μόνο με αυτό, δεν έχω καν loggarei στο bnet.. [offtopic mode off]

απατο θα παει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι δυστυχώς αυτό βλέπω κι εγώ. Μόνο ίσως το HEX να χτυπήσει το Hearthstone κι αυτό πολύ δύσκολα..

Edited: Και πάνω που μίλησα για το HEX μου ήρθε closed beta invite, lol..

Επεξ/σία από Tmark

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...