vag10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 μετά τους hunters, τώρα μισείται τους priests? πείτε στην blizzard τι σας αρέσει να παίζεται να το κάνουν op Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν μισω τους hunters, οι priest απο την beta ειναι το πιο ενοχλητικό deck να παιζεις vs αν εισαι control, κλεβει quality cards συνεχεια και κερδιζει το παιχνιδι χωρις να χρειαζεται ο ιδιος να παιξει καποιο threat. Επισης ο undertaker ειναι OP οσο δεν παει καρτα οπως και η cleric, 1 mana για 1/2 που φουσκωνει με 1 drops και 1 mana για 1/3 που τραβαει καρτες(και μπλοκαρει εντελως το hero power του paladin) δεν ειναι και οτι πιο φυσιολογικό για αυτο το ladder ειναι γεματο priests atm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 you are better than you think at hearthstone: http://hearthstone.blizzpro.com/2014/09/18/you-are-better-than-you-think-at-hearthstone/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Rank 10 επιτέλους. Το καλύτερο μου ranking μέχρι τώρα Τι λέτε για το deck? Από Naxx έχω δυστυχώς μόνο το πρώτο wing EDIT: Rank 9 και πήρα και το quest για τα 1000 wins. That was unexpected. HYPEEEEEEEE Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2014 από dNt^ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Το πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι ο undertaker. Όχι ο priest. Κάντον 1/1 μωρή blizzard να τελειώνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 dnt μια χαρα ειναι το deck, λογικα δεν θα εχεις κανενα προβλημα με το zoo, οποτε αυτο ειναι αρκετο για τα ranked. dakkon, δεν μπορων να καταλαβω το hype με τον undertaker, προσωπικα προσπαθησα το deathrattle priest και δεν μου αρεσε καθολου, νταξ αμα κατσει καλα το draw και ο αλλος δεν εχει απαντησεις οκ, αλλα αυτο ειναι μαλλον απιθανο ειτε μιλαμε για zoo,miracle,control warrior... προσωπικα προτιμω το priest deck που περιπου ποσταρε και ο dnt, με πολλα aoe που καθαριζει ανετα το zoo, ενω εχει και πολλες απαντησεις για τα control decks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 [offtopic mode on] BTW, βγήκε στο Steam πριν 2 weeks το Infinity Wars, ένα αρκετά δυνατό TCG που μπορεί να χτυπήσει το Hearthstone. Τις τελευταίες 3 ημέρες ασχολούμαι μόνο με αυτό, δεν έχω καν loggarei στο bnet.. [offtopic mode off] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν λεει άλλο TCG. Ακριβό sport. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι εντελως f2p, μόνο cosmetics αγοράζεις με real money. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Με το Shaman (εναντι σε paladin) κρατάω earthshock στην αρχή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 εξαρταται vs τι paladin παιζεις. αν παιζεις vs control , οχι αν ειναι vs shockadin ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 τι να το κανεις? μεχρι την 6η γυρα που θα αρχισει cairne, sylvanas και tyrion πιο μετα, εχει πολ δρομο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 [offtopic mode on] BTW, βγήκε στο Steam πριν 2 weeks το Infinity Wars, ένα αρκετά δυνατό TCG που μπορεί να χτυπήσει το Hearthstone. Τις τελευταίες 3 ημέρες ασχολούμαι μόνο με αυτό, δεν έχω καν loggarei στο bnet.. [offtopic mode off] απατο θα παει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι δυστυχώς αυτό βλέπω κι εγώ. Μόνο ίσως το HEX να χτυπήσει το Hearthstone κι αυτό πολύ δύσκολα.. Edited: Και πάνω που μίλησα για το HEX μου ήρθε closed beta invite, lol.. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2014 από Tmark Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Γεματο face hunters το ladder, nurf roflmao.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις