Dakonblackblade Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 http://hearthstone.gamepedia.com/Deathrattle Εδώ τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Κανένα tip για κάποιον κουλουρά που ξεκινάει τώρα? :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 δυνατο χαρτι η Sylvanas, με εχει ξελασπωσει αρκετες φορες. τωρα μαζευω σκονη για Black Knight. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Μπραβο στο στουντιο που ειναι υπευθυνο για το παιχνιδι,αλλα τα 20 εκ. κοσμος(ή οσα ειναι αν βγαλεις απεξω διπλα Account Κλπ)ειναι και ο λογος που βλεπουμε συνεχεια Zoo και Huntardss και εχει γινει το Ranked οπως εχει γινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 οποτε να μην εχει κοσμο το παιχνιδι, για να μην παιζονται τα παραπανω decks...oook... τεσπα, φανταζομαι μολις βγει και για android, το userbase θα εκτιναχθει στα υψη. εχουμε ETA γιαυτη την εκδοση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 δεν εχουμε ETA στη βικιπαιδεια λεει 2nd half 2014. Μπραβο στο στουντιο που ειναι υπευθυνο για το παιχνιδι,αλλα τα 20 εκ. κοσμος(ή οσα ειναι αν βγαλεις απεξω διπλα Account Κλπ)ειναι και ο λογος που βλεπουμε συνεχεια Zoo και Huntardss και εχει γινει το Ranked οπως εχει γινει. ο κόσμος προσπαθεί να φτιάξει zoo γιατι είναι φθηνό τι να κάνουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.gosugamers.net/hearthstone/features/3993-what-are-pros-playing-episode-2-9-players-9-classes-9-decklists alex δες τη λιστα του reynad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2014 οποτε να μην εχει κοσμο το παιχνιδι, για να μην παιζονται τα παραπανω decks...oook... τεσπα, φανταζομαι μολις βγει και για android, το userbase θα εκτιναχθει στα υψη. εχουμε ETA γιαυτη την εκδοση; Οχι εννοουσα οτι αυτη ειναι η καταρα των F2p παιχνιδιων για να μαζεψουν τοσο πολυ κοσμο,βλεπε πχ στο Lol ποσο δυνατοι ηταν παλια οι φτηνοι Champions οπως Yi,Ryze κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) http://www.gosugamers.net/hearthstone/features/3993-what-are-pros-playing-episode-2-9-players-9-classes-9-decklists alex δες τη λιστα του reynad thanks πολύ ενδιαφέρουσα αλλά με τόσο secret δύσκολα.. είναι τίγκα στον hunter. Εχω πετύχει αρκετους shockadin στο ladder. Οι μόνοι που ήταν απειλή είναι αυτοί με sword of justice. Ακόμα και με τον hunter έχανα άνετα από αυτούς. Όταν ό άλλος σου βγάζει sword of justice στο turn 3 και ooze + buffed με might στο turn 4 +secret... game over. ----- Είχα πέσει στο 13 ψάχνοντας τι deck να παίξω, και γουσταρα shaman και priest για next. Είπα να παίξω λίγο και τον zoo μέχρι να γυρίσω στο 5, και μου πήρε 2 ώρες, πήγε τόσο καλά που λέω να προσπαθήσω να πάω legend με τον zoo αυτό το season. Πολύ σύντομα games. Κακά τα ψέματα βέβαια δεν είναι τόσο mindless όσο το έπαιζα παλιά, δεν το έπαιζα εγώ τόσο καλά. Μόνη απειλή ο hunter αλλά έχει και challenge το matchup γιατί αν το παίξεις τέλεια μπορείς να το κερδίσεις. έχω παίξει πολλά zoo decks όποιος θέλει να ασχοληθεί το Site: deck είναι ένα που αξίζει. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2014 από alex_000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 δεν υπαρχει μεγαλυτερη χαζομαρα απο το να παιζεις 2 cleric κοντρα priest με priest, με ενα circle of healing τον εκανα να τραβηξει πανω απο 15 καρτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 δεν υπαρχει μεγαλυτερη χαζομαρα απο το να παιζεις 2 cleric κοντρα priest με priest, με ενα circle of healing τον εκανα να τραβηξει πανω απο 15 καρτες He went full Northshire. You never go full Northshire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 έχω παίξει πολλά zoo decks όποιος θέλει να ασχοληθεί το Site: deck είναι ένα που αξίζει. Δεν θα έχει πρόβλημα στο endgame με 2 flame imp kai 2 zombie chow? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 εγώ τελειωποίησα χθές αυτό το ντέκ http://www.hearthpwn.com/decks/71655-zoo-algorithmαλλά δεν μπορώ να αναίβω πάνω απο 17 rank. τι κάνω λάθος? γενικά αμα δεν μου έρθουν οι σωστές κάρτες στους πρώτους 3-4 γύρους πάει κατα διαόλου το παιχνίδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις