xavier Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.twitch.tv/e_gaming εχει τουρνουα στη δεθ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bermudakias33 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ο αλλος αμεσως αμπαλος ενω εσυ προχτες το ξεκινησες και εγινες pro... Σε διαβεβαιώνω ότι το iq κάποιου παραμένει ίδιο, όχι μόνο όσες ώρες και να παίξει, αλλά ότι και να κάνει σε όλη του τη ζωή. Όταν ο άλλος έχει τρελό ντεκ και είναι ρανκ 20 μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Σε διαβεβαιώνω ότι το iq κάποιου παραμένει ίδιο, όχι μόνο όσες ώρες και να παίξει, αλλά ότι και να κάνει σε όλη του τη ζωή. Όταν ο άλλος έχει τρελό ντεκ και είναι ρανκ 20 μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα… Και εσυ απο ενα-δυο παιχνιδια ας πουμε εκρινες και το iq των αντιπάλων και τι παει στραβα με το game και τα τρελα decks και ολα, που να το επαιζες και λιγο καιρο δηλαδη.. Οτι μπορει να άργησε να ξεκινήσει το season γιατί υπάρχουν και αλλα games δεν παιζει ε?? Τεσπα για να το λες κατι παραπανω θα ξερεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Και εσυ απο ενα-δυο παιχνιδια ας πουμε εκρινες και το iq των αντιπάλων και τι παει στραβα με το game και τα τρελα decks και ολα, που να το επαιζες και λιγο καιρο δηλαδη.. Οτι μπορει να άργησε να ξεκινήσει το season γιατί υπάρχουν και αλλα games δεν παιζει ε?? Τεσπα για να το λες κατι παραπανω θα ξερεις.. Το παραπανω. Ασε που αρκετοι παιζουν ranked απο προς το τελος του μηνα,μιας και το reward(card back)το εχουν σιγουρο,απλα για να δουνε ποσο ψηλα θα πανε. Μέσα σε 2 μέρες έφτασα rank 18 και εκεί πέρα είναι κάτι άτομα με τρελά ντεκ (ούτε μια κανονική κάρτα). Μου φαίνεται ότι έχουν σκάσει πολλά λεφτά ή έχουν γράψει πάνω από 2000 ώρες. Το ότι έχει πέσει χρήμα το καταλαβαίνεις όταν βλέπεις έναν «άμπαλο» με τρελό ντεκ να βρίσκεται σε τόσο χαμηλό rank… Είναι εκνευριστικό και άδικο. Δηλαδη εσυ επαιξες με Priest και δεν σου πεταξε Cleric???Holy Nova???Εναντια σε Warlock χωρις Imps,Void Walker ??κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bomberb17 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδιά ΕΛΕΟΣ με αυτή την αρενα!! Παίρνω druid, κάνω draft κάρτες σύμφωνα με αυτό http://www.icy-veins.com/hearthstone/arena-druid-card-rankings-spreadsheet Μου έρχονται όλο μπούρδες, ούτε μία epic, καλά για legendary ούτε λόγος. Παίζω με druid, μου πετάει gruul στο τέλος, άντε γεια. Παίζω με warrior, και αυτός μπαμ και κάτω. Παίζω με mage, μου πετάει mana wyrm από 1ο turn το οποίο δε μπορώ με τίποτα να φάω (δε μου έρχεται και το γ#%$^Τ swipe) και με καθαρίζει άνετα. 0-3. ΕΛΕΟΣ.. Πάω για ένα ranked με ζοο να παρηγορηθώ πια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 προτεινω να παιζεις mage και paladin στην αρενα...εχουν τα καλυτερα aoe , οποτε ειναι πιο ευκολοι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bomberb17 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι ρε συ το ξέρω αλλά δε μου ήρθαν όμως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 καλα, παθανε ταρακουλο οι hunters μετα τα νεα για το επερχομενο epic nerf τους; σημερα, ουτε μια ηττα δεν ειχα απο αυτους. ηδονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bomberb17 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως καλά που κάνανε το nerf ήταν υπερβολικό πια αυτό με buzzard και σκυλιά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι συμφωνω και εγω οτι ηθελε nerf, ετοιμαστειτε τωρα για zoo του στυλ turn1: undertaker+coin+leper gnome turn: egg turn 3: power overwhelming turn4: defender etc... Περιμενω να δω την γκρινια μετα τις 22.. Τα braindead decks δεν θα σταματησουν ποτε αν δεν φαει nerf το hero power του lock και καποια efficient minions.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ο druid ήταν πολύ γερό deck πήγα άνετα rank 2 και θα πήγαινε legend αν το τραβούσα και άλλο αλλά ξενέρωσα. Ήταν υπερβολικά βαρετο δεν άντεχα άλλο. Απλά πετας taunt μετά το taunt και περιμένεις το turn 9 combo. Το φιλοσόφησα και είπα γαμα το rank να κάτσω να βρω καποιο deck να γουστάρω. Δοκίμασα πάρα πολλά (handlock, zoo, το καινούριο mix voidcaller deck - πολύ καλό αυτό, miracle, greedy control warrior, face warrior, death-rattle priest, bloodlust / seaman και doomhammer shaman) το σκ. Θα ήθελα να είχα βρει και κάνα shockadin της προκοπής αλλά δεν βρήκα. αποφάσισα να συνεχίσω με seaman shaman που είναι πολύ ενδιαφέρον deck. Έχει πολύ σκέψη το πράμα λόγο overload και απαραίτητου board control και διάφορα variations που μπορείς να κάνεις. Έχει πολύ κακό matchup vs hunter, από τα πιο αδύναμα αλλά δεν πειράζει, ολα τα άλλα είναι fair. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 νταξ, ειναι και το οτι ας πουμε καλος ο priest, νικαω με καλο ποσοστο στο Ladder, αλλα τα παιχνιδια κανουν 20 λεπτα, τις περισσοτερες φορες πανε στο fatigue...ενω με hunter turn 7-8 εχεις lethal... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Shocadin ε? Για κοίτα αυτό , αντικατέστησε τον Mad scientist με Mukla. Δεν τον έχω δοκιμάσει βέβαια. Δεν είναι τόσο αδύναμο σε hunter αν έχεις divine favor στο χέρι. To season είναι να abusaroume undertaker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 νταξ, ειναι και το οτι ας πουμε καλος ο priest, νικαω με καλο ποσοστο στο Ladder, αλλα τα παιχνιδια κανουν 20 λεπτα, τις περισσοτερες φορες πανε στο fatigue...ενω με hunter turn 7-8 εχεις lethal... ακριβώς γιαυτό δεν συνέχισα με priest και warrior. Τερμα σπασαρχίδικα.. βασικά μη πω και conrol pala. Είναι χαλαρά απο τα πιο δυνατά deck στο μέτα o tauntadin αλλά δεν παίζει κανείς λόγω βαρεμάρας. Shocadin ε? Για κοίτα αυτό , αντικατέστησε τον Mad scientist με Mukla. Δεν τον έχω δοκιμάσει βέβαια. Δεν είναι τόσο αδύναμο σε hunter αν έχεις divine favor στο χέρι οι shockadins εχουν πολύ δυνατό matchup vs hunters. Στο παραπάνω θα έβαζα blessing of might (τι κάνει εκεί το squire χωρίς might), sword of justice, ooze και avenging wrath για finisher. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Τα squire είναι για τα blessing of wisdom και τα equality. Είναι πιο πολύ πιέζω και τραβάω κάρτες παρά dmg με spells Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις