alex_000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 1)To buzzard nerf είναι λίγο ηλίθιο τελείως over the top. Αυτό που θα έπρεπε να είχαν κάνει όπως πρότεινε ένα άλλο παιδί είναι το buzzard να δίνει κάρτες στο τέλος του γύρου, όχι real time, για να φύγει το hunter's mark fishing. 5/3/2 είναι τα χειρότερα stats σε όλο το game. Δηλαδή για να πάρεις κάρτες πετάς 5 μάνα στα σκουπίδια 2) Ελεος που τολμήσαν και αγγίξανε τον leeroy το πιο iconic card του game.. Δεν είναι hunter nerf αυτό, είναι nerf για όλα τα aggro decks κυρίως για mircalce rogue και για handlock ακόμα. Στο handlock προβλέπεται αλλαγή με arcane golem 3) Είμαι rank 2 και παίζω ramp druid οπότε στα @@ μου 4) κρίμα γιατί το επόμενο class που ήθελα πολύ να παίξω είναι miracle rogue. Εφαγε μεγάλη ήτα ο miracle 5) τα nerfs έρχονται 22 του μηνός. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Ο hunter μέχρι τις 22 θα πάει από 40% σε 85%. Δεν θα υπάρχει κανένα άλλο deck στο ladder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Επιτέλους λίγη λογική σε αυτό το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν συμφωνώ. Το nerf ήταν λογικό, είχαμε πήξει στον hunter αλλά όχι και να παίρνεις την πιο χρήσιμη κάρτα και να την σκοτώνεις... το buzzard nerf ήταν τελείως over the top. to leeroy nerf ήταν πολύ πιο λογικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Ας βαζουνε τωρα το Rhino για Charge στην θεση του Buzzard . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Βασικα μακαρι να καταστρεψουν τον Hunter να μην τον παιζει σχεδον κανεις(μακαρι να γινοταν αυτο με το Zoo οπως με τα Murlocs αλλα δυστηχως αυτο ειναι δυσκολο ως αδυνατο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 2) Ελεος που τολμήσαν και αγγίξανε τον leeroy το πιο iconic card του game.. Δεν είναι hunter nerf αυτό, είναι nerf για όλα τα aggro decks κυρίως για mircalce rogue και για handlock ακόμα. Στο handlock προβλέπεται αλλαγή με arcane golem απο την αρχη, η Blizzard ηθελε το παιχνιδι της να επικεντρωνεται κυριως στα minions και το control τους. ομως στην πραγματικοτητα, τα aggro decks που βασιζονται κυριως στα charges εγινανα ο πιο διαδεδομενος τροπος παιχνιδιου. επομενως το νερφ του most valued charge card ειναι αναμενομενη και λογικη. Starving Buzzard από 2 πήγε στα 5 mana επίσης, απλά αντί για 2/1 είναι 3/2 τώρα ΗΔΟΝΗ! αν και δεν το περιμενα, η κατακραυγη απο τους Hunters Θα ειναι τεραστια. στην ουσια καταστρεφουν τον ακρογωνιαιο λιθο ολων των decks τους. δεν πειραζει καλυτερα. τωρα πριν λιγο επαιξα με δυο hunters, και οι δυο με το πασο τους επαιζαν ριχνοντας καρτες λιγο πριν τελειωσει ο γυρος τους. γιατι να αγχωθουν, αφου ξερουν οτι θα νικησουν και με κλειστα τα ματια. οπως και εγινε, με το ειρωνικο "well played" τους να κλεινει την παρτιδα. μεγαλη υπεροψια αλλα τελικα η υβρις πληρωνεται. φατε την τωρα. Δεν συμφωνώ. Το nerf ήταν λογικό, είχαμε πήξει στον hunter αλλά όχι και να παίρνεις την πιο χρήσιμη κάρτα και να την σκοτώνεις... το buzzard nerf ήταν τελείως over the top δεν νομιζω να ειναι over top. εχεις δει τις υπολοιπες καρτες του huntard? παραμενουν δυνατες, με ισχυρο synergy. ωρα να αρχισουν να παιζουν με νεους συνδυασμους και τακτικες. απλως ειχε καταντησει γελοιο με το πατημα δυο κλικ, να γεμιζει το χερι τους με καρτες και το board με charged minions, ενω εγω ως paladin να κανω τον σταυρο μου να μπορεσω να χρησιμοποιησω το lay on hands. αυτο το σχολιο ειναι spot on: Because they don't want every hunter deck to be founded on UTH+Buzzard forever. They want to be able to make new cards in new expansions that players will actually use and enjoy. The nerf is harsh because they want to kill the combo so they don't have to design every new card around the combo. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 σε αλλα νεα ο cairne ειναι φανταστικη καρτα, μαζεψα χθες το dust και τον εφτιαξα, o priest μου πηγε rank 4, πολυ γρηγορα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Η πιο iconic κάρτα είναι ο Ragnaros πάντως. Ο leeroy έρχεται δεύτερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 btw το χειροτερο μου ειναι priest vs priest, τοσσο thoughsteal χανεται το μετρημα εντελως, σε ενα παιχνιδι ειχα παιξει 4 thoughtsteal...οτι ναναι... οταν θα γινει το nerf στο Leroy λεω να τον πουλησω για τη sylvanas(πολυ synergy και με kel thuzad), σκεφτομουν τον black knight γιατι μου αρεσει να παιζω druid, αλλα με το belcher να ειναι το πιο common taunt, πιστευω εχει χασει value, αν και αρκετοι παιζουν sunwalker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Και εγώ Sylvanas σκέφτομαι, παίζει σχεδόν σε όλα τα deck . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 btw το χειροτερο μου ειναι priest vs priest, τοσσο thoughsteal χανεται το μετρημα εντελως, σε ενα παιχνιδι ειχα παιξει 4 thoughtsteal...οτι ναναι... το ιδιο μου ετυχε προχτες. εκανα thoughsteal και μου επεφτε συνεχεια το thoughsteal του αντιπαλου. πρεπει να το κανα 3-4 φορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bermudakias33 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Μέσα σε 2 μέρες έφτασα rank 18 και εκεί πέρα είναι κάτι άτομα με τρελά ντεκ (ούτε μια κανονική κάρτα). Μου φαίνεται ότι έχουν σκάσει πολλά λεφτά ή έχουν γράψει πάνω από 2000 ώρες. Το ότι έχει πέσει χρήμα το καταλαβαίνεις όταν βλέπεις έναν «άμπαλο» με τρελό ντεκ να βρίσκεται σε τόσο χαμηλό rank… Είναι εκνευριστικό και άδικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Ο αλλος αμεσως αμπαλος ενω εσυ προχτες το ξεκινησες και εγινες pro... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 πωωω,γμθηκε τωρα...οι priests ειναι περισσοτεροι και απο τους hunters 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 απο την αρχη, η Blizzard ηθελε το παιχνιδι της να επικεντρωνεται κυριως στα minions και το control τους. ομως στην πραγματικοτητα, τα aggro decks που βασιζονται κυριως στα charges εγινανα ο πιο διαδεδομενος τροπος παιχνιδιου. επομενως το νερφ του most valued charge card ειναι αναμενομενη και λογικη. το nerf του leeroy δεν έγινε για τα aggro decks, έγινε για τα τρελά finishing combos που είναι σε άλλου είδους deck όπως leeroy + power overwelming + faceless (handlock) και leeroy + 2x shadowstep (rogue) οποτε είσαι λάθος εδω. Για το aggro deck το αν ο leeroy κάνει 4 η 5 είναι μικρή διαφορά. ΗΔΟΝΗ! αν και δεν το περιμενα, η κατακραυγη απο τους Hunters Θα ειναι τεραστια. στην ουσια καταστρεφουν τον ακρογωνιαιο λιθο ολων των decks τους. δεν πειραζει καλυτερα. τωρα πριν λιγο επαιξα με δυο hunters, και οι δυο με το πασο τους επαιζαν ριχνοντας καρτες λιγο πριν τελειωσει ο γυρος τους. γιατι να αγχωθουν, αφου ξερουν οτι θα νικησουν και με κλειστα τα ματια. οπως και εγινε, με το ειρωνικο "well played" τους να κλεινει την παρτιδα. μεγαλη υπεροψια αλλα τελικα η υβρις πληρωνεται. φατε την τωρα. το hearthstone δεν είναι wow δεν υπάρχουν "οι hunters". Εγώ παίζω 4 διαφορετικά deck κάθε μέρα... Αν χάνεις συνεχώς από hunters δεν φταίνε μόνο οι hunters.. αν δεν υπάρχουν οι hunters θα υπάρχει κάτι άλλο, θα ξαναγεμίσουμε zoo. δεν νομιζω να ειναι over top. εχεις δει τις υπολοιπες καρτες του huntard? παραμενουν δυνατες, με ισχυρο synergy. ωρα να αρχισουν να παιζουν με νεους συνδυασμους και τακτικες. απλως ειχε καταντησει γελοιο με το πατημα δυο κλικ, να γεμιζει το χερι τους με καρτες και το board με charged minions, ενω εγω ως paladin να κανω τον σταυρο μου να μπορεσω να χρησιμοποιησω το lay on hands. αυτο το σχολιο ειναι spot on: Δεν νομίζεις να είναι over the top?? Καλά μιλάμε σοβαρά τώρα? Μιλάμε για την συγκεκριμένη κάρτα. Λιγο αντικειμενικότητα δεν βλάπτει. Η κάρτα είναι για disenchant δεν έχει κανένα νόημα να ξαναμπεί σε deck. Υπήρχαν άλλες 10 εναλλακτικές που μπορούσαν να γίνουν. Ο paladin FYI έχει το divine favour που γεμίζει το χέρι σου με ένα click και χωρίς combo, με μόλις 3 μάνα..Το σκέφτηκες αυτό? Αν ήμασταν γεμάτοι paladins αντί για hunters και το divine favour γινόταν 5 μάνα και σου δίνει 2 κάρτες θα έλεγες οτι "δεν νομίζεις ότι είναι over the top?" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις