Jenkins Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Και εγω, ειναι υποτίθεται hunter counter για αυτο ισως.. Είναι γενικά rush counter, όχι μόνο hunter. Επίσης κάποια σύμβαση πρέπει να έχουν κάνει με την Blizzard και κάθε φορά που κάνουν Mind vision να μου παίρνουν Sylvanas. Όπως επίσης οι warriors να έχουν πάντα στο πρώτο χέρι Fiery War Axe. Δεν εξηγείται αλλιώς. Ο mage πρέπει να είναι ο νέος Priest, μιλάμε ότι παίζει να χάνει από τα πάντα πλέον. Από 11, μέσα σε 2 μέρες κατρακύλησα στο 18, με το ίδιο deck που είχα φτάσει 3 στην προηγούμενη season. (sjow secret deck) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 το μονο deck με το οποιο καταφερα να εχω θετικο προσημο στις νικες ειναι priest...handlock που δοκιμασα δεν βλεπω να ταιριαζει με το τρεχον meta.... πολυ hunters εχει και μετα zoo, ο priest τα παει συμπαθητικα και με τους 2...επισης με token druid δεν εχει κανενα προβλημα οποτε ταιριαζει... γενικα τις περισσοτερες φορες χανω αν μου βγαλουν ysera... πηγα 9 level σημερα, με καμποση προσπαθεια ομως...τσουκου τσουκου φτανω στα standard μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 εγώ είμαι κοντά στο 4 και είναι πολύ δύσκολα.. ανεβαίνω αργά. Ολοι σχεδόν έχουν legend back. FYI για εμενά τα πιο δύσκολα decks να παίξω vd είναι miracle rogue (αν καταλάβεις πως να παίξεις vs face hunter δεν έχω ελπίδα και αρκετοί στο rank που παίζω το έχουν πιάσει το νόημα ) control warrior kai control paladin. ο priest δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι γενικά rush counter, όχι μόνο hunter. Επίσης κάποια σύμβαση πρέπει να έχουν κάνει με την Blizzard και κάθε φορά που κάνουν Mind vision να μου παίρνουν Sylvanas. Όπως επίσης οι warriors να έχουν πάντα στο πρώτο χέρι Fiery War Axe. Δεν εξηγείται αλλιώς. Ο mage πρέπει να είναι ο νέος Priest, μιλάμε ότι παίζει να χάνει από τα πάντα πλέον. Από 11, μέσα σε 2 μέρες κατρακύλησα στο 18, με το ίδιο deck που είχα φτάσει 3 στην προηγούμενη season. (sjow secret deck) παντως ο freeze mage που επαιζε σημερα ο sjow με antonidas,alexstraza,sylvanas και molten giants ηταν μια χαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 και ο mad scientist είναι σημαντικός στο deck toy sjow Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν έχω Antonidas, Ragnaros και δεύτερο molten, συνεπώς δεν μπορώ να παίξω αυτό το deck. Και γενικά μιλάμε για πανάκριβο deck, όταν ο hunter παίζει μόνο με ένα Legendary και αν (Leeroy) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Τι mage με secrets ειναι αυτο?? lol παιζει να ειναι μεγαλυτερη σφαγη και απο handlock vs hunter, ενα flare και το hero power αρκει για να σε σκοτωσει.. Καλυτερα να παιξεις aggro mage με x2 counterspell και 1x mirror entity imo αν θες οπωσδήποτε mage και secrets/mad scientist.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 πήγα 3 επιτέλους με ramp druid από το 5 και μετά βαρέθηκα hunter. Τζάμπα κλαίγεστε από hunter χάνω 2 στα 8 games. Για όλα υπάρχει λύση. και ο priest είναι πολύ δυνατός και ο miracle, δεν είναι ανάγκη sony και καλά hunter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Τι mage με secrets ειναι αυτο?? lol παιζει να ειναι μεγαλυτερη σφαγη και απο handlock vs hunter, ενα flare και το hero power αρκει για να σε σκοτωσει.. Καλυτερα να παιξεις aggro mage με x2 counterspell και 1x mirror entity imo αν θες οπωσδήποτε mage και secrets/mad scientist.. για αυτο εχει τα counterspell. εγω με priest εφτασα 7, με hunter ειμαι γυρω στο 60/40, shaman τους κανω πλακα, zoo 70/30 warrior 80/20 η μλκια ειναι οτι χανω απο handlock...druid τον token τον κανω πλακα, με ramp ψιλοτρωω παπαρα, αλλα δεν ειχα και πολυ practice απο τους hunter η μλκια ειναι οτι χανω οταν τους εχει μεινει 1-2 καρτες και παντα θα εχουν leroy και kill command... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Τι mage με secrets ειναι αυτο?? lol παιζει να ειναι μεγαλυτερη σφαγη και απο handlock vs hunter, ενα flare και το hero power αρκει για να σε σκοτωσει.. Καλυτερα να παιξεις aggro mage με x2 counterspell και 1x mirror entity imo αν θες οπωσδήποτε mage και secrets/mad scientist.. 2 counter, 2 copy και 1 duplicate, αλλά δεν αρκούν απέναντι σε hunter πάλι, γιατί για να προστατεύσεις το δεύτερο secret, πρέπει να έχει βάλει counter πρώτα. Και με το zoo, αν δεν έρθουν τα μικρά στο πρώτο χέρι, πας άκλαυτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 1 counterspell βλεπω εγω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rib21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Βρε παιδιά έχω ένα basic Hunter deck και θέλω να φτιάξω κάτι καλύτερο!!!τι είδους decks υπάρχουν για τον Hunter και πόσο dust θα χρειαστούν πρπ το καθένα σε περίπτωση που κάνω craft!!!τέλος ο ragnaros τι combo μπορεί να κάνει και με ποιες κάρτες??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 1 counterspell βλεπω εγω.. Για το aggro mage deck μίλησα. Αυτό του sjow, περισσότερο με Freeze mage μοιάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 είπα άντε να κάνω τον hunter golden γιατί ήμουν κοντά. Τον έκανα αλλά έπεσα 2 rank. Τελός o face hunter. Έκανε shift το meta. 60% είναι priest με ενα τελείως anti hunter γαμάτο deck. Θα συνεχίσω με τον druid και ίσως δοκιμάσω και το priest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 πήγα 3 επιτέλους με ramp druid από το 5 και μετά βαρέθηκα hunter. Τζάμπα κλαίγεστε από hunter χάνω 2 στα 8 games. Για όλα υπάρχει λύση. και ο priest είναι πολύ δυνατός και ο miracle, δεν είναι ανάγκη sony και καλά hunter. Αυτό το deck εννοείς; http://www.hearthpwn.com/decks/83570-easy-legend-naxx-ramp-druid-great-vs-current-meta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις