Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ας τον κανει για τα σκουπιδια να τελειωνουμε.Ετσι ηταν και πριν κατι Season και δεν ελειψε σε κανεναν.

Αυτό. Να κερδίζει και κανένας με λίγο μυαλό. Έχω όλες τις κάρτες να παίξω face hunter (σιγά το δύσκολο δηλαδή) αλλά από πείσμα δεν καταδέχομαι. 

Μόλις έβγαλα Thaddius, Hunters Mark, Unleash και τέλος. Ε, νισάφι πια, θα σπάσω κανένα PC με το σπασμένο το deck

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ειναι ετσι, ολα τα class πρεπει να ειναι viable δεν μπορει να τον κανει απλα για τα σκουπιδια.. Και να κανει τον hunter για τα σκουπιδια μετα θα σε ενοχλει το zoo να το nerfarei και αυτο θα γκρινιαζεις για τον shockadin και παει λεγοντας, τι να κανουμε ετσι παει..

• Like 1

δεν λεμε να τον κανουν για τα σκουπιδια, αλλα πρεπει να γινουν καποιες αλλαγες.

πχ το 2/1 που παιρνει η hyena, ειναι υπερβολικο οταν για τον hunter ειναι πολυ ευκολο να γεμισει το board με charged beasts.

το 1/1 η 1/0 θα ηταν πιο λογικο.

Ο hunter με το hero power που εχει ειναι για face/rush καταστασεις οποτε οτι και να γινει παντα το optimal θα ειναι face/midrange κατασταση. Η hyena δεν ειναι προβλημα για εμενα, περισσοτερο το hunter's mark σε συνδιασμο με UTH/buzzard δημιουργει το μεγαλυτερο θεμα.

Οπως εγραψε και καποιος σε ενα Stream   I play for free, so if i wanna win. the only decks I can play are zoo and hunter cause they are cheap

Και?? Δεν ειναι αρκετα καλα αυτα τα deck?? :P Οι καλοι f2p παιχτες επαιξαν αρενα και εφτιαξαν αξιοπρεπεστατη συλλογη μεχρι στιγμης, τετοια σχολια συνηθως κανουν αρχαριοι η ατομα που suckaroun στο game και ψαχνουν δικαιολογιες για ολα.

• Like 1

Η hyena δεν ειναι προβλημα για εμενα, περισσοτερο το hunter's mark σε συνδιασμο με UTH/buzzard δημιουργει το μεγαλυτερο θεμα.

συμφωνω, αλλα δεν νομιζω να το πειραξουν αυτο.

Εγω σημερα δεν εχω πετυχει ουτε ενα hunter, 3 miracle και οι υπολοιποι priests με mind control/ysera και κατι αλλα τετοια, τελειο counter για το deck μου δηλαδη. Αφου λεω να το γυρισω σε handlock με αυτα που βλεπω στα χαμηλα rank, μαλλον οι hunters εχουν ανεβει 5+ για αυτο.. :P

Εγω σημερα δεν εχω πετυχει ουτε ενα hunter, 3 miracle και οι υπολοιποι priests με mind control/ysera και κατι αλλα τετοια, τελειο counter για το deck μου δηλαδη. Αφου λεω να το γυρισω σε handlock με αυτα που βλεπω στα χαμηλα rank, μαλλον οι hunters εχουν ανεβει 5+ για αυτο.. :P

Εγω που παιζω Handlock και ειμαι 11 προς το παρων ολο Hunter πετυχαινω :P

http://www.elitedecks.net/deck-4626

αυτο δουλευει αρκετα καλα κοντρα σε hunters

δεν εχω τη sylvanas, αλλα εβαλα το ragnaros στη θεση της(την κανει τη δουλεια του)

fulgore το handlock πως τον παιζεις, εκανες καμια προσθηκη απο το naxxramas?

http://www.elitedecks.net/deck-4626

αυτο δουλευει αρκετα καλα κοντρα σε hunters

δεν εχω τη sylvanas, αλλα εβαλα το ragnaros στη θεση της(την κανει τη δουλεια του)

fulgore το handlock πως τον παιζεις, εκανες καμια προσθηκη απο το naxxramas?

φυσικα 2xblechers και Loatheb.

x2 sludge και 1x loatheb εχω απο naxx στον δικο μου handlock.

με προλαβες :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...