Πέτρος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί, εγώ ψυχή δεν έχω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Κι εσύ, κι εσύ.. Απλά επειδή συμμετέχουμε μόνο οι 3 μας το είπα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Κι εσύ, κι εσύ.. Απλά επειδή συμμετέχουμε μόνο οι 3 μας το είπα .. Άντε.... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2013 Προς το παρόν την βγάζω με Solforge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Το περιμενω πως και πως. Η bliz δεν θα μας απογοητευσει πιστευω για 2 η φορα μετα το d3. Ελπιζω σε βετα μιας και σαν χρηστης απο day 1 wow και εχοντας ολα της τα παιχνιδια δεν εχω παρει ποτε invite μαμω την γκαντεμια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfeel Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Το περιμένω κ εγώ. Όσοι έχουν ασχοληθεί με TCG ξέρουν ότι είναι από τα πιο εθιστικά.. Ελπίζω να το δούμε κ σε android όμως,άνετα το παίζεις κ από κινητό κ δεν έχει ιδιαίτερη δυσκολία το cross platform σε τέτοιο game. Ρίξτε μια ματιά στο might and magic: duel of champions για pc κ ipad όσοι θέλετε να δοκιμάστε κάτι αντίστοιχο. Η στο εξαιρετικό Order & Chaos από το play store για android (υπάρχει κ στο apple store νομίζω)που έχω κολλήσει άσχημα τελευταία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Το Duels of champions το δοκίμασα αλλά μου φάνηκε ότι θέλει τρελό grinding για να μπορέσεις να φτιάξεις competitive deck και να ανέβεις elo. Ή διαφορετικά να σκάσεις αρκετά χρήματα.. Το θεωρώ αρκετά pay to win game! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/10852105/closed-beta-test-begins-04-09-2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Όποιος πάρει κλειδί το λέει (αν πάρει κανείς σφυρίξτε μου ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Όποιος πάρει κλειδί να πάει στο ebay να το πουλήσει. Μην είστε κορόιδα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Όποιος πάρει κλειδί να πάει στο ebay να το πουλήσει. Μην είστε κορόιδα. 100$$ Δεν ειναι και ασχημα. Καπου διαβαζα οτι τα beta accounts θα διαγραφτουν οταν ξεκινησει κανονικα το παιχνιδι.Ισχυει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Αν πάρω key το έχω πουλήσει κατευθείαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 100$$ Δεν ειναι και ασχημα. Καπου διαβαζα οτι τα beta accounts θα διαγραφτουν οταν ξεκινησει κανονικα το παιχνιδι.Ισχυει? Όχι τα beta accounts, απλά οι κάρτες που έχεις όπως και τα wins losses Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 τοτε ρε παιδια γτ τα σκανε ολοι να παρουν packs? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavrakas13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Θα γίνουν refund τα λεφτά σε ίδιας αξίας gold, ωστέ να μπορείς αν θέλεις να πάρεις ξανά packs κλπ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις