Stavrakas13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Πρόσφατα άρχισα να παίζω λίγο HS και έχω βάλει στην άκρη 900 gold αφού αγόρασα μερικά packs.... Είναι προτιμότερο να τα δώσω για περισσότερα Packs ή να μπαίνω Arena?
alex_000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ειναι θεμα playstyle, Cairne και TBK δεν τους αλλαζω με τιποτα και παιζω σχεδον αποκλειστικά control paladin πλεον. Ο cairne θα σου δωσει ενα sticky minion για board control(και τρομερο value vs priest που υποφερει ο paladin σε αυτο το match) και ο TBK ενα tempo boost οταν βρει στοχο. Για πρωτο legendary ισως ο rag ειναι καλυτερη επιλογη για control λιστες, harrison κτλπ δεν θα εκανα με τιποτα(πλεον και αρκετοι hunters παιζουν χωρις bow και ειναι πολυ meta dependent καρτα) ουτε leeroy αν παιζεις control δεν ταιριαζει στην φιλοσοφια. Το κακο ειναι οτι για να παιξεις control paladin σωστα θες και tirion οπωσδήποτε. δεν δίνεις κανα decklist? Μου αρέσει και εμένα ο control pala και λογικά θα είναι πολύ δυνατός vs hunter οπότε θα πάει καλά στο μέτα. Λογικα θα παίζεις το τυπικό 10 taunts wild pyromancer / equality / consecration
Fulgore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ελπιζω η Blizzard να νερφαρει τους Hunter σε σημειο που να μην τους παιζει κανεις.Εχει καταντησει γελειο και κουραστικο το πραγμα. 2
paularas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 αρκούδα με taunts (δες του dog που πήγε eu1) και άσε τους να κλαίνε (θα σου έλεγα και τον firebat - miracle αλλά πιο καλά πάνε παίξε στην μπίλια ζάρια παρά να χαλαστείς με κακά draw)
ADHD Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 αρκούδα με taunts (δες του dog που πήγε eu1) και άσε τους να κλαίνε (θα σου έλεγα και τον firebat - miracle αλλά πιο καλά πάνε παίξε στην μπίλια ζάρια παρά να χαλαστείς με κακά draw) Στα χαμηλα rank δεν θα το προτεινα με τιποτα αυτο το deck, το επαιξα χτες που το εφτιαξε, αν και κερδισα 4/4 νομιζω οτι ειναι tuned για το δικο του meta(high ranked legends) και δεν ειμαι σιγουρος για το consistency απεναντι σε random decks. Αυτο διοτι βασιζεσαι σε wild growth/innervates για να παρεις μπρος και μεχρι τοτε κατι random aggro σε γλεντανε, μπορει να κανω και λαθος θα δειξει. Εγω αλλαξα και το 1x drake για 1x loatheb, χανεις το card draw αλλα ειναι πολυ καλη defensive καρτα και εχει και καλυτερο body. Επισης αν γινει popular το φαρμαρεις non stop με control pala.. Παιζει να ειμαι ο μονος που παιζει control paladin πλεον βεβαια.. δεν δίνεις κανα decklist? Μου αρέσει και εμένα ο control pala και λογικά θα είναι πολύ δυνατός vs hunter οπότε θα πάει καλά στο μέτα. Λογικα θα παίζεις το τυπικό 10 taunts wild pyromancer / equality / consecration 2 λιστες παιζω αυτη τη στιγμη, η μια ειναι του Khymera που ποσταρε στο reddit με 2 αλλαγες -1x spellbreaker +1x defender of argus και -1x BGH +1x acidic swamp ooze, τις αλλαγες τις εκανε ο dog στο stream του οποτε παιζω την ιδια. Και η δευτερη ειναι του haibara απο ενα tournament με μια αλλαγη δικια μου -1x harrison jones +1x black knight γιατι απλα βλεπω μεγαλυτερο value στον TBK, τις βαζω εδω: Khymera: http://imgur.com/x0EBRnG haibara: http://imgur.com/2vi6FEn Vs midrange hunter πανε πολυ καλα, με τον face υπαρχει προβλημα ειδικα αν εχει καλο hand απο την αρχη, δεν ειναι ενα top tier deck αλλα μπορεις να κανεις αρκετες ζημιες, εγω το παιζω γιατι μου αρεσει το gameplay και το class πανω απο ολα. 1
Fulgore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Στα χαμηλα rank δεν θα το προτεινα με τιποτα αυτο το deck, το επαιξα χτες που το εφτιαξε, αν και κερδισα 4/4 νομιζω οτι ειναι tuned για το δικο του meta(high ranked legends) και δεν ειμαι σιγουρος για το consistency απεναντι σε random decks. Αυτο διοτι βασιζεσαι σε wild growth/innervates για να παρεις μπρος και μεχρι τοτε κατι random aggro σε γλεντανε, μπορει να κανω και λαθος θα δειξει. Εγω αλλαξα και το 1x drake για 1x loatheb, χανεις το card draw αλλα ειναι πολυ καλη defensive καρτα και εχει και καλυτερο body. Επισης αν γινει popular το φαρμαρεις non stop με control pala.. Παιζει να ειμαι ο μονος που παιζει control paladin πλεον βεβαια.. 2 λιστες παιζω αυτη τη στιγμη, η μια ειναι του Khymera που ποσταρε στο reddit με 2 αλλαγες -1x spellbreaker +1x defender of argus και -1x BGH +1x acidic swamp ooze, τις αλλαγες τις εκανε ο dog στο stream του οποτε παιζω την ιδια. Και η δευτερη ειναι του haibara απο ενα tournament με μια αλλαγη δικια μου -1x harrison jones +1x black knight γιατι απλα βλεπω μεγαλυτερο value στον TBK, τις βαζω εδω: Khymera: http://imgur.com/x0EBRnG haibara: http://imgur.com/2vi6FEn Vs midrange hunter πανε πολυ καλα, με τον face υπαρχει προβλημα ειδικα αν εχει καλο hand απο την αρχη, δεν ειναι ενα top tier deck αλλα μπορεις να κανεις αρκετες ζημιες, εγω το παιζω γιατι μου αρεσει το gameplay και το class πανω απο ολα. Εγω θα ηθελα να παιξω Control pala αλλα δυστηχως μου λειπουν 3 Legendary(Harrison,BK και Tirion)
alex_000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ελπιζω η Blizzard να νερφαρει τους Hunter σε σημειο που να μην τους παιζει κανεις.Εχει καταντησει γελειο και κουραστικο το πραγμα. πάντα ισχύει αυτό για κάπιο deck. Μόδα είναι θα περάσει. Εγω θα ηθελα να παιξω Control pala αλλα δυστηχως μου λειπουν 3 Legendary(Harrison,BK και Tirion) μόνο ο Tirion είναι απολύτως απαραίτητος. Στα χαμηλα rank δεν θα το προτεινα με τιποτα αυτο το deck, το επαιξα χτες που το εφτιαξε, αν και κερδισα 4/4 νομιζω οτι ειναι tuned για το δικο του meta(high ranked legends) και δεν ειμαι σιγουρος για το consistency απεναντι σε random decks. Αυτο διοτι βασιζεσαι σε wild growth/innervates για να παρεις μπρος και μεχρι τοτε κατι random aggro σε γλεντανε, μπορει να κανω και λαθος θα δειξει. Εγω αλλαξα και το 1x drake για 1x loatheb, χανεις το card draw αλλα ειναι πολυ καλη defensive καρτα και εχει και καλυτερο body. Επισης αν γινει popular το φαρμαρεις non stop με control pala.. Παιζει να ειμαι ο μονος που παιζει control paladin πλεον βεβαια.. 2 λιστες παιζω αυτη τη στιγμη, η μια ειναι του Khymera που ποσταρε στο reddit με 2 αλλαγες -1x spellbreaker +1x defender of argus και -1x BGH +1x acidic swamp ooze, τις αλλαγες τις εκανε ο dog στο stream του οποτε παιζω την ιδια. Και η δευτερη ειναι του haibara απο ενα tournament με μια αλλαγη δικια μου -1x harrison jones +1x black knight γιατι απλα βλεπω μεγαλυτερο value στον TBK, τις βαζω εδω: Khymera: http://imgur.com/x0EBRnG haibara: http://imgur.com/2vi6FEn Vs midrange hunter πανε πολυ καλα, με τον face υπαρχει προβλημα ειδικα αν εχει καλο hand απο την αρχη, δεν ειναι ενα top tier deck αλλα μπορεις να κανεις αρκετες ζημιες, εγω το παιζω γιατι μου αρεσει το gameplay και το class πανω απο ολα. thanks θέλω να πάω legent μεσα στο σαβατοκύριακο με τον face hunter και να αρίχζω να δοκιμάζω decks μετα εκ του ασφαλούς, είμαι 5 τώρα. Θα δοκιμάσω warrior και paladin (με pala αλλά 200 wins και κάνω golden hero). Θα τα παίξω τα decks.
alan2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Στο τελευταίο παιχνίδι (αρχίζει στο 15:10) μου δημιουργήθηκε πρόβλημα απο hunter .Στο 19:34 πώς έπρεπε να αντιμετωπίσω το taunt του?
ADHD Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω θα ηθελα να παιξω Control pala αλλα δυστηχως μου λειπουν 3 Legendary(Harrison,BK και Tirion) Μπορεις χωρις cairne/TBK αλλα ο Tirion ειναι απαραίτητος δυστυχως.
Fulgore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Στο τελευταίο παιχνίδι (αρχίζει στο 15:10) μου δημιουργήθηκε πρόβλημα απο hunter .Στο 19:34 πώς έπρεπε να αντιμετωπίσω το taunt του? αν εκανες Hunters Marks στο Taunt και Trade με τον Scientist ισως και μετα Unleash θα ετρωγες και τον Houndmaster? Αν βεβαια καταλαβαινω σωστα και εννοεις αυτο(για να κρατησεις το Command για αργοτερα)
Jenkins Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ελπιζω η Blizzard να νερφαρει τους Hunter σε σημειο που να μην τους παιζει κανεις.Εχει καταντησει γελειο και κουραστικο το πραγμα. Quoted for emphasis. Παλιά είχαμε τα murlocs, μετά είχαμε το Zoo, τώρα έχουμε τους Huntards. Είναι απλά αστείο ένα τόσο φθηνό deck να παίζεται από 9 στους 10. Παίζει να χάνει μόνο από Zoo και Control Warrior. Εγώ με mage κερδίζω Hunter 1 στις 5 και αυτό αν μου κάτσουν τα aggro χαρτιά μου εξαρχής. Μια καλή αρχή θα ήταν το hunters mark να πάει στο 1 mana τουλάχιστον.
ADHD Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Παντα ενα φτηνο deck θα παιζουν οι περισσοτεροι τι περιμενεις control warrior?? Αυτα τα decks ειναι φτηνα και αποτελεσματικα και οχι ιδιαιτερα δυσκολα να παιχτουν οποτε παντα θα ειναι στη μοδα.. Ο hunter ειναι ενα class που ειτε tier 1 θα ειναι ειτε trash εντελως, γνωριζοντας την blizzard καλα πιστευω κατι θα κανουν αν πεσει πολυ γκρινια αλλα το meta παντα θα κανει κυκλους.
KilliK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ελπιζω η Blizzard να νερφαρει τους Hunter σε σημειο που να μην τους παιζει κανεις.Εχει καταντησει γελειο και κουραστικο το πραγμα. word. το synergy που εχουν μεταξυ τους τα χαρτια τους, ειναι σε βαθμο γελοιοτητας. Παντα ενα φτηνο deck θα παιζουν οι περισσοτεροι τι περιμενεις control warrior?? Αυτα τα decks ειναι φτηνα και αποτελεσματικα και οχι ιδιαιτερα δυσκολα να παιχτουν οποτε παντα θα ειναι στη μοδα.. Ο hunter ειναι ενα class που ειτε tier 1 θα ειναι ειτε trash εντελως, γνωριζοντας την blizzard καλα πιστευω κατι θα κανουν αν πεσει πολυ γκρινια αλλα το meta παντα θα κανει κυκλους. το προβλημα με τον Hunter δεν ειναι τοσο απλο. το class υπερεχει ξεκαθαρα απο τα υπολοιπα, στο καταπλητικο synergy και στις δυνατες λυσεις που διαθετει για καθε περιπτωση. εχει το ποιο ολοκληρωμενο arsenal, χωρις καμια αδυναμια η αντιτιμο. πας να τον χτυπησεις με λιγα minions, με ανεση διατηρει το tempo του μεχρι να σε νικησει. πας να τον χτυπησεις με πολλα minions, σου ριχνει ενα UTH και σε τελειωνει σε δυο γυρους. το class σιγουρα χρειαζεται nerf, αλλα οχι και υπερβολικο που να το αχρηστεψει τελειως. 1
Fulgore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι αλλα πχ ενας που παιζει Warlock μπορει να παιξει για αρχη Zoo που ειναι φθηνο και μετα οταν μαζεψει καρτες μπορει να παιζει Handlock. Μια απο τα ιδια και σε Mage(frost,giants,antonidas κλπ)μια απο τα ιδια σε Rush paladin/control paladin κλπ. Και απο τα Stream που βλεπω πριν το Legend εχει γεμισει ο τοπος με Hunters,μεχρι αηδιας ομως οχι αστεια. Παντα ενα φτηνο deck θα παιζουν οι περισσοτεροι τι περιμενεις control warrior?? Αυτα τα decks ειναι φτηνα και αποτελεσματικα και οχι ιδιαιτερα δυσκολα να παιχτουν οποτε παντα θα ειναι στη μοδα.. Ο hunter ειναι ενα class που ειτε tier 1 θα ειναι ειτε trash εντελως, γνωριζοντας την blizzard καλα πιστευω κατι θα κανουν αν πεσει πολυ γκρινια αλλα το meta παντα θα κανει κυκλους. Ας τον κανει για τα σκουπιδια να τελειωνουμε.Ετσι ηταν και πριν κατι Season και δεν ελειψε σε κανεναν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις