alan2 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν Γεια σας και από εμένα που λέτε έχω ένα καλό hunter deck σχετικά νικαω αλλά νιώθω πως ο τρόπος που παίζω στα πιο πάνω επίπεδα θα είναι πολύ προβλέψιμος και συν να προστατευτω από κάτι τύπους mage και τέτοια με κάτι καρταρες νιώθω ξυπόλητος στα αγκάθια!!!ποιος ο στόχος του. Hunter και πως θα προστατευτω!!!!Τέλος όλα αυτά ρα aggro deck και τέτοια τι είναι!!!πιστεύεται πως το ότι παίζω μόνο Hunter και λίγο warrior να μην με βοηθάει και να πρέπει να ασχοληθώ και με άλλα deck το πρόβλημα είναι οτι υπάρχουν διάφορα είδη deck.πχ για το facerush hunter o alex εξηγεί πώς παίζεται στο post #2948 . καλύτερα να παίζεις με τα περισσότερα classes για να μπορείς να κάνεις όλες τις daily quest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 εχω μαζεψει 1600 dust, και οι 5 legendary καρτες που εχουν προτεραιοτητα για εμενα ειναι οι εξης: black knight sylvanas baron geddon harrison jones leeroy jenkins ποια απο αυτες να φτιαξω πρωτη; η εχετε να προτεινετε καποια αλλη; νομιζω αυτα που ειναι τελειως αναντικαταστατα, ειναι η sylvanas και ο harrison. συνηθως παιζω anti-rush/anti-aggro decks και πολυ mid-range Paladin . βασικα ειναι το πρωτο legendary που θα φτιαξω και θελω να κανω την σωστη επιλογη που θα με βοηθησει τα μεγιστα, μεχρι να φτιαξω το επομενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ θα έλεγα Black knight ή Sylvanas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Leeroy (aggro) Ragnaros (control) Cairne Bloodhoof (στα πάντα , απλά πέτα τον μέσα, δεν ειναι όμως πολύ εντυπωσιακός) Αυτά είναι τα βασικά legendary. H Sylvannas είναι κοντά Σίγουρα όχι Harrison και Blackknight. Επίσης σε shaman με Reincarnate, ο Kelthuzad είναι μεγάλος finisher στα 10 mana. Μιλάμε για 4 Kelthuzad 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 εχω μαζεψει 1600 dust, και οι 5 legendary καρτες που εχουν προτεραιοτητα για εμενα ειναι οι εξης: black knight sylvanas baron geddon harrison jones leeroy jenkins ποια απο αυτες να φτιαξω πρωτη; η εχετε να προτεινετε καποια αλλη; νομιζω αυτα που ειναι τελειως αναντικαταστατα, ειναι η sylvanas και ο harrison. συνηθως παιζω anti-rush/anti-aggro decks και πολυ mid-range Paladin . βασικα ειναι το πρωτο legendary που θα φτιαξω και θελω να κανω την σωστη επιλογη που θα με βοηθησει τα μεγιστα, μεχρι να φτιαξω το επομενο. Με λιγα λογια παιζεις COntrol decks και Paladin.Αρα κοιτας σε Tirion,Ragnaros,Sylvannas και αργοτερα Harrison,black Knight και Cairne. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Ειναι θεμα playstyle, Cairne και TBK δεν τους αλλαζω με τιποτα και παιζω σχεδον αποκλειστικά control paladin πλεον. Ο cairne θα σου δωσει ενα sticky minion για board control(και τρομερο value vs priest που υποφερει ο paladin σε αυτο το match) και ο TBK ενα tempo boost οταν βρει στοχο. Για πρωτο legendary ισως ο rag ειναι καλυτερη επιλογη για control λιστες, harrison κτλπ δεν θα εκανα με τιποτα(πλεον και αρκετοι hunters παιζουν χωρις bow και ειναι πολυ meta dependent καρτα) ουτε leeroy αν παιζεις control δεν ταιριαζει στην φιλοσοφια. Το κακο ειναι οτι για να παιξεις control paladin σωστα θες και tirion οπωσδήποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 sylvanas πρωτα και μετα black knight λετε ε? για μενα μαλλον προτιμω black knight αν και εχει γινει μλκια με το belcher πλεον δεν ειναι τοσσο αποτελεσματικος... τεσπα η πρωτεραιοτητα μου ειναι ο cairne, μετα βλεπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Την sylvana δεν θα την εβαζα πρωτη με τιποτα, ειναι καλη vs control υπο προυποθεσεις, ο TBK εχει αρκετο value αλλα ειναι luxury item περισσοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ κράφταρα χθες Sylvanas για το Secret Mage deck του Sjow που παίζω, αλλά και για να μπορέσω κάποια στιγμή να παίξω Control Warrior. Μου λείπει Ragnaros, Cairne, Baron Geddon, Gorehowl και τα δύο Shield Slam, κοινώς μπόλικα ακόμα. (6000 σκόνες ) Πρόσφατα πήρα από Arena golden Onyxia. Αξίζει να τη σπάσω για έναν Ragnaros? (δεν μου πάει η καρδιά ) BTW τα σπάει το νέο card back του Σεπτεμβρίου: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Με λιγα λογια παιζεις COntrol decks και Paladin.Αρα κοιτας σε Tirion,Ragnaros,Sylvannas και αργοτερα Harrison,black Knight και Cairne. Tirion, Cairne και Ragnaros εχω. Oποτε μαλλον παω για Sylvanas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Tirion, Cairne και Ragnaros εχω. Oποτε μαλλον παω για Sylvanas. Sylvanas,black knight ή Harison ενα απο τα 3 τοτε. Εγώ κράφταρα χθες Sylvanas για το Secret Mage deck του Sjow που παίζω, αλλά και για να μπορέσω κάποια στιγμή να παίξω Control Warrior. Μου λείπει Ragnaros, Cairne, Baron Geddon, Gorehowl και τα δύο Shield Slam, κοινώς μπόλικα ακόμα. (6000 σκόνες ) Πρόσφατα πήρα από Arena golden Onyxia. Αξίζει να τη σπάσω για έναν Ragnaros? (δεν μου πάει η καρδιά ) BTW τα σπάει το νέο card back του Σεπτεμβρίου: Και εμενα δεν μου πηγαινε η καρδια να σπασω ορισμενες χρυσες καρτες αλλα στην τελικη ψηφιακα δεδομενα ειναι αρα σιγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Το πρόβλημα είναι ότι δεν την έχω διπλή. Αν τη σπάσω, Onyxia πάπαλα. Ξέρω ότι προς το παρόν δεν παίζει σε κάποιο ιδιαίτερο deck, αλλά μπορεί να χτυπάω το κεφάλι μου μελλοντικά, στο επόμενο raid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Harrison θα ελεγα οχι, προσωπικα προτιμω TBK αλλα και η sylvana καλη επιλογη ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Harrison μόνο απέναντι σε κανέναν Shaman είναι να πάρεις 6-8 κάρτες μάνι, μάνι απέναντι στο Doomhammer, να βάλει τα κλάμματα. Ειδάλλως δεν έχει κανένα νόημα IMHO Harrison θα ελεγα οχι, προσωπικα προτιμω TBK αλλα και η sylvana καλη επιλογη ειναι. Το αρνητικό με την Sylvanas είναι ότι αν δεν μπορείς να την σκοτώσεις από χέρι και τη ρίξεις πάνω στον Ragnaros π.χ. παίρνεις έναν Ragnaros με 3 life που είναι τρελά ευάλωτος, εκτός αν είσαι Priest και τον healάρεις τρελά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Και σε hunters ειναι καλος αλλα υπαρχουν πλεον αρκετες λιστες και χωρις το bow. Αυτο το cardback αν και προσεγμενο προσωπικα δεν μου αρεσει ιδιαιτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις