Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαχαχ σιγουρα εχουμε παιξει αντιπαλοι..spacemonkey εγω

Μπορεί να μην ήμουν εγώ. Μπορείς να έχεις το ίδιο όνομα με κάποιον άλλον. Το Battletag μετράει (#xxxx)

Δημοσ.

Up to rank 4 έπαιζα midrange hunter και warrior. Rank 4 στο 2 face hunter , επειδή θέλω κάτι πολύ γρήγορο γιατί δεν έχω χρόνο να λιώνω ως συνήθως

αυτό είναι το deck. http://i.imgur.com/UyiiKLq.jpg

αν είχα το sk να αράξω και να παίξω είχα legent 1000%  

--------

Από όλο αυτό τον καιρό που έμαθα και "έπιασα" το game (αυτό έγινε αρκετά πρόσφατα και μετά από 1300 ranked wins περίπου) δεν είναι το deck που έχει τόσο σημασία εφόσον είναι ενα από τα πολλά competitive καλοφτιαγμένα deck. Απλά πρέπει να γνωρίζεις το game τόσο καλά που το performance σου να είναι εξαιρετικά consistent. Η συμβουλή μου για όποιον θέλει να φορμάρει για legend είναι

• να μάθει ένα καλοφτιαγμένο consistent deck πολύ καλά
  • να το αλλάζει πολύ σπάνια και μετά από πολλά games που δείχνουν κάποια ξεκάθαρη τάση
  • να μάθει τα αντίπαλα decks
  • να κρατάει stats σε κάνα hearthstats.net

αυτά είναι που κάναν εμένα να ξεκολλήσω από το 6-4 και να "κολλήσω" στο 4-2

πχ, από τα 10 game που χάνω τα 9 θα τα έχανα ότι και να είχα κάνει και κρίνονται από το RNG και το matchup. Στο 1-2 game είναι που θα κάνω κάποιο λάθος που θα μου στοιχίσει το game. Πλέον ξέρω πάντα τι θα παίξει ο αντίπαλος μετά εφόσον έχει το card για το καλύτερο scenario για αυτόν, ποιο είναι το 2ο πιθανό scenario ktl και όταν παίζω έχω πάντα έτοιμη την απάντηση στα πιθανά σενάρια του next round. Επίσης φυσικά μετράω όλες τις κάρτες που παίχτηκαν και από εμένα και από τον αντίπαλο, ξέρω καλά όλα τα current competitive deck και όλα αυτά. Έχω βελτιωθεί πολύ στο game. 

Δημοσ.

Αν πας rank 2 μπορεις να πας και legend, ειναι θεμα grinding απο εκει και περα και ποσο καλα θα σου κατσουν τα match, θεωρητικα τo skill το εχεις κατα την αποψη μου, απο το 4-5 rank ομως ειναι αρκετα μακρια. Παντως προσπαθησε το κριμα ειναι.. :P

Εμενα οι παραλιες με εφαγαν, επαιξα ελαχιστα στο naxx(control pala) δυστυχως και οταν επαιζα δεν μπορουσα να συγκεντρωθω, επισης εχασα αρκετα match απο dc του περιφημου 3g της voda.. :P Παρακολουθω το meta ομως και τα decks που παιζουν. Και μια pic απο ipad: 

http://imgur.com/1rYQMEy

• Like 1
Δημοσ.

Αν πας rank 2 μπορεις να πας και legend, ειναι θεμα grinding απο εκει και περα και ποσο καλα θα σου κατσουν τα match, θεωρητικα τo skill το εχεις κατα την αποψη μου, απο το 4-5 rank ομως ειναι αρκετα μακρια. Παντως προσπαθησε το κριμα ειναι.. :P

Εμενα οι παραλιες με εφαγαν, επαιξα ελαχιστα στο naxx(control pala) δυστυχως και οταν επαιζα δεν μπορουσα να συγκεντρωθω, επισης εχασα αρκετα match απο dc του περιφημου 3g της voda.. :P Παρακολουθω το meta ομως και τα decks που παιζουν. Και μια pic απο ipad: 

http://imgur.com/1rYQMEy

Το αποδεικνύει και η pic. Nuff said

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πας rank 2 μπορεις να πας και legend, ειναι θεμα grinding απο εκει και περα και ποσο καλα θα σου κατσουν τα match, θεωρητικα τo skill το εχεις κατα την αποψη μου, απο το 4-5 rank ομως ειναι αρκετα μακρια. Παντως προσπαθησε το κριμα ειναι..  :P

good advice!   :D

nCobFLv.png

Επεξ/σία από alex_000
  • Like 2
Δημοσ.

Παιζω με ενα Lock που εχει 4-5 καρτες και μεχρι στιγμής στα 6 απο 9 turns εχει εξαντλησει το όριο χρόνου και παίζει να παει το παιχνίδι μεχρι να τελειωσουν και οι 30 κάρτες..  Οχι τιποτα αλλο αλλά δεν κανει και τιποτα το ιδιαιτερο, απλως καθυστερει και εχει μια καρτα που τη γυριζει απο minion σε minion χωρίς να τη ρίχνει... 

Τώρα εχει 1 καρτα και παλι δεν παιζει, περιμενει.. Κερδιζει κιολας... 

Δημοσ.

παιζει ναι ειμαι και εγω :P

εγω μετ ατο naxx παιζω διαφορα decks και τις μισες φορες χανω γιατι δεν προλαβαινω να παιξω, κανω λαθη συνεχεια κτλ...

ξεκινησα να παιζω αυτο το zoo με το voidcaller και terror , αλλα κανω συνεχεια λαθη...θελει χρονο να μαθεις τα deck

τελικα κουτσα στραβα εφτασα στο 5 rank, καλα ειναι για αυτη τη σεζον, δεν ειμαι για παραπανω...μαζευω dust τωρα μπας και φτιαξω μερικα απο τα legendary που μου λειπουν(sylvanas,alexstraza,cairne,black knight αρχικα) κανας χρονος grinding και θα τα μαζεψω, που θα παει...μετα να ασχοληθω με τα class leg....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...