Dimitris1948 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 > παιζεις zoo > παιζει hunter > εχεις 5 minion > εχει 0 > παζει bow turn 4 > παζεις loatheb turn 5 > " I seeeee youuuu (7 mana explosive trap and 8 mana unleash the skills)" > παιζει buzzard, owl και μετα κανει concede Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 κοιτάξτε μίνιον Τι δουλειά έχει ο Jarraxus εκεί κάτω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 voidcaller αδσφσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 > παιζεις zoo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 μπιτς πλζ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_0b Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 ρε παιδιά δεν μπορώ να κατανοήσω πως μαζεύετε gold. μου φαίνεται απίστευτα δύσκολο, πχ θέλω να ανοίξω quarter στο nax και θέλει 700 gold. απο τα quest βγάζω 40 την ημέρα, αντε θα παίξω αρκετά παιχνίδια και πάω 70-80 gold με αρκετό κάψιμο. δεν έχω καλές κάρτες καθώς έχω αρχήσει πρόσφατα και δεν είναι εύκολο να νικάω και μάλιστα γρήγορα. επίσης το ίδιο θέμα έχω με τα dust, βρίσκω ακατορθωτο να βγάλω 1000+ dust για κάποια legendary, πρέπει να σπάσω άπειρες κάρτες και να ανοίξω άπερα πακς. κανά τιπ? Να ξερεις οτι μπορεις να αλλαξεις ενα quest την μερα πατωντας το "χ" στο quest log , ειναι random βεβαια αλλα οταν σου καθεται καποιο 40αρι η καποιο quest με class που δεν ξερεις , αξιζει να το ρισκαρεις. Επισης αμα εισαι σχετικα καλος και μπορεις να κανεις απο 7 νικες και πανω στην αρενα βγαινεις κερδισμενος και σε gold συνηθως. Κατα τα αλλα εγω εχω 3000 γιατι απλα επαιζα τα dailly μονο για 2-3 μηνες καθως βαρεθηκα και το ranked αλλα και την αρενα , το hearthstone αξιζει να το εχεις σαν game που περναει η ωρα για 30-40 λεπτα την μερα , αλλιως θελει τεραστια υπομονη η λεφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 http://ihearthu.com/meta-report-28/ το μέτα αλλάζει συνεχώς λόγω nax τώρα. Googlare τα ονόματα των deck που λέει στο αρθρο και διάβασε λεπτομέριες για το καθένα. thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) o token druid μου http://i.imgur.com/9qc6EjW.png προτείνετε βελτιώσεις Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2014 από alan2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 (επεξεργασμένο) > παιζεις zoo > παιζει hunter > εχεις 5 minion > εχει 0 > παζει bow turn 4 > παζεις loatheb turn 5 > " I seeeee youuuu (7 mana explosive trap and 8 mana unleash the skills)" > παιζει buzzard, owl και μετα κανει concede χεχ, εγω επαιξα 5 Alexastrazsa μεσω διπλου Duplicate Secret στον Μαγο, ενω ειχα σχεδον χασει. Στο τελος αναγκαστηκε σε concede. επισης μου αρεσουν τα δυο φυλα που ενεργοποιουν τον Thaddius. Yποψιν οτι αυτο μπορει να συμβει και με τα φυλλα του αντιπαλου. Αν σκοτωθει δηλαδη πρωτα το δικο του, και μετα σκοτωθει το δικο σου, σου βγαινει ο Thaddius. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2014 από KilliK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 o undertaker σε ποιο class παει καλύτερα? Με ενα deathratle zoo σκέφτηκα αλλα θα χάνει απο priest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 σε priest ειναι αρκετα καλος, εχεις dark cutlist,death lord, zombie chow, dancing swords, belcher, ευκολα να του δωσεις value Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Αυτός ο Token Druid ακριβούτσικος είναι. Που να μαζεύεις τώρα 1600 dust για 2x Force of Nature και 2x Ancient of Lore? Μόνο αν μου κάτσει κανά Gold Legendary που δεν παίζει στο meta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 ειχα 800 dust και ημουν αναποφασιστος στο να τα κρατησω για να φτιαξω καποιον απο τους cairne και black knight που μου λειπουν, τελικα εφτιαξα τις 2 cabal που μου λειπαν, εχει αρκετη πλακα να παιζεις priest με τις νεες καρτες του naxx...οταν λειτουργει το deck εμφανιζομαι να εχω 5-6 τεραστια minions και ο αντιπαλος να μην εχει τιποτα βεβαια καποια στιγμη πρεπει να μαθω να παιζω κοντρα στο zoo ισως να βγαλω το thoughsteal και να βαλω κανα Pyro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourt71724 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Κάντε με add να κάνουμε κανένα game kourt71724#2263 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Είδα τη λίστα με τα btags, το δικό μου λείπει αλλα το έχω γράψει αρκετές φορές.. asdf1234#2431 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις