Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα μπορουσε καποιος να μας πει τα deck(ονομαστικα) του meta  και τη λογικη πισω απο το καθενα (οχι να παραθεσει ολοκληρα deck)

Ας με διαφωτησει καποιος αν γινεται. Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδιά δεν μπορώ να κατανοήσω πως μαζεύετε gold.

μου φαίνεται απίστευτα δύσκολο, πχ θέλω να ανοίξω quarter στο nax και θέλει 700 gold. απο τα quest βγάζω 40 την ημέρα, αντε θα παίξω αρκετά παιχνίδια και πάω 70-80 gold με αρκετό κάψιμο. δεν έχω καλές κάρτες καθώς έχω αρχήσει πρόσφατα και δεν είναι εύκολο να νικάω και μάλιστα γρήγορα.

επίσης το ίδιο θέμα έχω με τα dust, βρίσκω ακατορθωτο να βγάλω 1000+ dust για κάποια legendary, πρέπει να σπάσω άπειρες κάρτες και να ανοίξω άπερα πακς.

κανά τιπ?

το gold για το naxx  το μαζεψα παιζοντας κανα 2 μηνες και μην ξοδευοντας τιποτα...μην παιζεις ranked, παιζε νορμαλ και υπομονη. για εσενα δεν εχει νοημα να ασχοληθεις με το naxx οταν σου λειπουν οι περισσοτερες common και rare...

βρες καποιο συγκεκριμμενο φθηνο deck που να σου αρεσει και να δουλευει και φαρμαρισε προς αυτη τη κατευθυνση...

ολες οι  class εχουν καποιο φθηνο deck 

Και εγώ περίπου 2 μήνες μάζευα για να παίξω naxx. Βασικά όσο πιο πολύ αργήσεις να ξεκινήσεις τόσο πιο δύσκολο γίνεται το παιχνίδι για νέους παίκτες. Θέλει υπομονή αλλά σιγά σιγά θα ανέβεις επίπεδο....

Πρεπει να ειμαι ο μοναδικος παγκοσμιος παιχτης με 1100 ranked νικες περιπου χωρις golden class.. Τωρα μου την βαρεσε παιζω hunter πολυ ψεμα deck ημουνα παλι γυρω στο rank 10 για 4-5 μερες και επαιζα 3 deck (pala warrior zoo lock).. Με τον humter πηγα rank απο 10 σε 5 σε δυο ωρες.

Εχει ακομα καιρο το season οποτε θα το προσπαθησω για legend

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...