Tmark Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Έξυπνο move για Baron Rivendare: http://imgur.com/a/TvDiS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag10 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 πείτε decks για τα heroics 0:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 πείτε decks για τα heroics 0:) σε spoiler ομως γιατι μπορει καποιος να θελει να τα παιξει μονος του, μη μπει στο νημα και τα δει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Θα μπορουσε καποιος να μας πει τα deck(ονομαστικα) του meta και τη λογικη πισω απο το καθενα (οχι να παραθεσει ολοκληρα deck) Ας με διαφωτησει καποιος αν γινεται. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 http://ihearthu.com/meta-report-28/ το μέτα αλλάζει συνεχώς λόγω nax τώρα. Googlare τα ονόματα των deck που λέει στο αρθρο και διάβασε λεπτομέριες για το καθένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Η beat all ai quest ενεργοποιήθηκε όταν νίκησα το Heigan http://imgur.com/egrEqjmδεν καταλαβαίνω γιατί δεν είχε ολοκληρωθεί νωρίτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2014 ρε παιδιά δεν μπορώ να κατανοήσω πως μαζεύετε gold. μου φαίνεται απίστευτα δύσκολο, πχ θέλω να ανοίξω quarter στο nax και θέλει 700 gold. απο τα quest βγάζω 40 την ημέρα, αντε θα παίξω αρκετά παιχνίδια και πάω 70-80 gold με αρκετό κάψιμο. δεν έχω καλές κάρτες καθώς έχω αρχήσει πρόσφατα και δεν είναι εύκολο να νικάω και μάλιστα γρήγορα. επίσης το ίδιο θέμα έχω με τα dust, βρίσκω ακατορθωτο να βγάλω 1000+ dust για κάποια legendary, πρέπει να σπάσω άπειρες κάρτες και να ανοίξω άπερα πακς. κανά τιπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 το gold για το naxx το μαζεψα παιζοντας κανα 2 μηνες και μην ξοδευοντας τιποτα...μην παιζεις ranked, παιζε νορμαλ και υπομονη. για εσενα δεν εχει νοημα να ασχοληθεις με το naxx οταν σου λειπουν οι περισσοτερες common και rare... βρες καποιο συγκεκριμμενο φθηνο deck που να σου αρεσει και να δουλευει και φαρμαρισε προς αυτη τη κατευθυνση... ολες οι class εχουν καποιο φθηνο deck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Και εγώ περίπου 2 μήνες μάζευα για να παίξω naxx. Βασικά όσο πιο πολύ αργήσεις να ξεκινήσεις τόσο πιο δύσκολο γίνεται το παιχνίδι για νέους παίκτες. Θέλει υπομονή αλλά σιγά σιγά θα ανέβεις επίπεδο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2014 Κάνε daily quests με όλες τις classes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Πρεπει να ειμαι ο μοναδικος παγκοσμιος παιχτης με 1100 ranked νικες περιπου χωρις golden class.. Τωρα μου την βαρεσε παιζω hunter πολυ ψεμα deck ημουνα παλι γυρω στο rank 10 για 4-5 μερες και επαιζα 3 deck (pala warrior zoo lock).. Με τον humter πηγα rank απο 10 σε 5 σε δυο ωρες. Εχει ακομα καιρο το season οποτε θα το προσπαθησω για legend Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Μπα, 1790 και δεν εχω gold hero ακομα, lock ειμαι στις 400 αυτος θα ειναι ο πρωτος μαλλον. Και οι 99.9% με handlock που ειναι πιο αργα τα match. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2014 Lol οκ δεν ειμαι μονος... Και γω νο 1 ειναι ο lock καπου 300 αλλα zoo κυριως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 και εγω no. 1 warlock 150 νίκες με zoo κυρίως. στο ευρωπαϊκό σερβερ. Στο αμερικάνικο κ ασιατικο, νο. 1 Mage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag10 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 κοιτάξτε μίνιον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις