Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ποια είναι η αγαπημένη σας legendary? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 με τις legendary τι παίζει? βλέπω και με βάζει με αντιπάλους που έχουν αρκετά καλύτερες κάρτες απο εμένα(έχω σχεδόν μόνο βασικές) έχει θέμα το matchmaking? να πω οτι είχα κανα τρελό mmr, συνήθως μόνο χάνω γιατί δεν έχω καλό deck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ποια είναι η αγαπημένη σας legendary? για aggro leeroy για control alextrasza personal favorite γενικά Ysera αν και την χρησιμοποιώ σπάνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Προσωπικά Ragnaros και Ysera. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Έμενα χτες μου έκατσε golden Deathwing και δεν ξέρω τι να κάνω. Να τον κάνω disenchant και να φτιάξω Black Knight-Alexstrasza ή να τον κρατήσω, ειδικά τώρα που θα πάρει πάνω του το Deathrattle? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 έστω δεν σου έκατσε χρυσό beast που το κρατάω και μου είναι full άχρηστο. η deathwing είναι λίγο καλή τουλάχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Εντωμεταξύ είναι ο 2ος golden Deathwing που μου κάθετε, είχα κάνει τον 1ο disenchant για Ragnaros. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Για Tinkmaster Overpark, Bloodmage Thalnos και The Beast τι λέτε? Λέω να κάνω desenchant το Tinkmaster Overpark. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 το beast είναι πολύ πιο άχρηστο. Ο Tinkmaster έχει πολύ καλό synergy στα paladin και shaman decks λογω hero power (κυρίως στο paladin deck). To beast έχει αξία μόνο αν έχεις hunter και έχεις βγάλει rhino η ίσως αν το παίξεις με houndmaster αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες κάρτες να παίξεις με houndmaster, γενικά είναι τελείως άκυρη κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μόνο το beast θα χαλαγα από αυτά που λέτε, τα αλλά ανάλογα το meta μπορεί να παίξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 το the beast είναι χρήσιμο με silence. O deathwing είναι αργός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 tl;dr αγοράζεις όλα τα wings με το "κόλπο" να πας το ημερολόγιο στην ημέρα αγοράς. απλά αποφεύγεις την σύγχηση και τον πολύ κόσμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 με τις legendary τι παίζει? βλέπω και με βάζει με αντιπάλους που έχουν αρκετά καλύτερες κάρτες απο εμένα(έχω σχεδόν μόνο βασικές) έχει θέμα το matchmaking? να πω οτι είχα κανα τρελό mmr, συνήθως μόνο χάνω γιατί δεν έχω καλό deck 05 Aug 2014 σε 10 μερες θα ηρεμησεις μεχρι το τελος του μηνα, τον αλλο μηνα παλι τα ιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 05 Aug 2014 σε 10 μερες θα ηρεμησεις μεχρι το τελος του μηνα, τον αλλο μηνα παλι τα ιδια το οποίο συμαίνει? δεν βρίσκω τη σύνδεση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις