Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια είναι η αγαπημένη σας legendary?

Δημοσ.

με τις legendary τι παίζει? βλέπω και με βάζει με αντιπάλους που έχουν αρκετά καλύτερες κάρτες απο εμένα(έχω σχεδόν μόνο βασικές)

έχει θέμα το matchmaking? να πω οτι είχα κανα τρελό mmr, συνήθως μόνο χάνω γιατί δεν έχω καλό deck

Δημοσ.

Ποια είναι η αγαπημένη σας legendary?

για aggro leeroy

για control alextrasza

personal favorite γενικά Ysera αν και την χρησιμοποιώ σπάνια 

Δημοσ.

Έμενα χτες μου έκατσε golden Deathwing και δεν ξέρω τι να κάνω. Να τον κάνω disenchant και να φτιάξω Black Knight-Alexstrasza ή να τον κρατήσω, ειδικά τώρα που θα πάρει πάνω του το Deathrattle?

Δημοσ.

Εντωμεταξύ είναι ο 2ος golden Deathwing που μου κάθετε, είχα κάνει τον 1ο disenchant για Ragnaros.

• Like 1
Δημοσ.

Για Tinkmaster Overpark, Bloodmage Thalnos και The Beast τι λέτε? Λέω να κάνω desenchant το Tinkmaster Overpark. 

Δημοσ.

το beast είναι πολύ πιο άχρηστο. Ο Tinkmaster έχει πολύ καλό synergy στα paladin και shaman decks λογω hero power (κυρίως στο paladin deck). To beast έχει αξία μόνο αν έχεις hunter και έχεις βγάλει rhino η ίσως αν το παίξεις με houndmaster αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες κάρτες να παίξεις με houndmaster, γενικά είναι τελείως άκυρη κάρτα. 

Δημοσ.

tl;dr αγοράζεις όλα τα wings με το "κόλπο" να πας το ημερολόγιο στην ημέρα αγοράς. απλά αποφεύγεις την σύγχηση και τον πολύ κόσμο

Δημοσ.

με τις legendary τι παίζει? βλέπω και με βάζει με αντιπάλους που έχουν αρκετά καλύτερες κάρτες απο εμένα(έχω σχεδόν μόνο βασικές)

έχει θέμα το matchmaking? να πω οτι είχα κανα τρελό mmr, συνήθως μόνο χάνω γιατί δεν έχω καλό deck

05 Aug 2014 

σε 10 μερες θα ηρεμησεις μεχρι το τελος του μηνα, τον αλλο μηνα παλι τα ιδια

Δημοσ.

05 Aug 2014 

σε 10 μερες θα ηρεμησεις μεχρι το τελος του μηνα, τον αλλο μηνα παλι τα ιδια

το οποίο συμαίνει?

δεν βρίσκω τη σύνδεση :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...