Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιζω αυτη τη naxx version τωρα και εχει πολυ πλακα

c1DeBcE.jpg

Ο handlock το εχω ξαναπει ειναι το deck με το μεγαλυτερο skill στο game, μια λαθος κινηση σου στερει το game και μια σωστη(ακομα και αν φαινεται λαθος εκεινη τη στιγμη) μπορει να στο δωσει. Θεωρω οτι ειναι το καλυτερο deck μου και παλι κανω λαθος πολυ ευκολα, την miracle την εμαθα πολυ πιο γρηγορα.

Το εχω καταλαβει αυτο, συνεχεια παιζεις στην κοψη του ξυραφιου ειδικα με το life. Για αυτο μου αρεσε το deck ομως γιατι εχει παρα πολλες επιλογες και οι σωστες επιλογες δεν ειναι παντα οι προφσνεις. Νομιζω θα δω κανα stream και θα το ξαναπαιξω (δεν βλεπω streams γενικα)

Btw νομιζω το sludge ειναι το καλυτερο taunt πλεον, πανω και απο sunwalker. Εγω θα το άλλαζα.

• Like 1
  • Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Btw νομιζω το sludge ειναι το καλυτερο taunt πλεον, πανω και απο sunwalker. Εγω θα το άλλαζα.

Ακόμη καλύτερο και απο το defender of argus?

Δημοσ.

Ακόμη καλύτερο και απο το defender of argus?

O Defender για να έχει Value πρέπει να έχεις Minions στο Board. Είναι πολύ καλό minion αλλά με προϋποθέσεις :P

Δημοσ.

Ναι μαγκες το sludge κανει σχεδον ολα τα αλλα taunt εκει γυρω obsolete. Ακομα και ο black knight να το χτυπησει βγαζει και δευτερο τι να λεμε τωρα.

Σημερα ανοιξα 7 packs απο gold και βγηκαν 3 legendaries και μαλιστα 3 που δεν εχω (δυσκολο γιατι μου λειπουν λιγα)

... Δεν γινονται αυτα..

• Like 1
Δημοσ.

Ναι μαγκες το sludge κανει σχεδον ολα τα αλλα taunt εκει γυρω obsolete. Ακομα και ο black knight να το χτυπησει βγαζει και δευτερο τι να λεμε τωρα.

Σημερα ανοιξα 7 packs απο gold και βγηκαν 3 legendaries και μαλιστα 3 που δεν εχω (δυσκολο γιατι μου λειπουν λιγα)

... Δεν γινονται αυτα..

Give me some of your luck alex senpai

Αν σου έτυχαν και τίποτα, Ragnaros, Cairne,Shylvanas θα πέσω από το παράθυρο

Δημοσ.

Καλυτερα που δεν μου βγηκαν αυτα που λες γιατι τα εχω :P

Cho, jaraxxus και deathwing ηταν

#Firstworldproblems

Μου έτυχε legendary αλλά την είχα ήδη :D

Δημοσ.

... Δεν γινονται αυτα..

επισης εγω ανοιξα 13 πακετα και μου εκατσε μονο o tinkmaster που δεν τον ηθελα(δεν τον ειχα)...νομιζω οτι ειχε και 1 epic που το ειχα κιολας(brawl)....

Δημοσ.

To taunt πως ακριβως κολλαει στις καρτες, με αυτο που σημαινει στη πραγματικοτητα; Σημαινει κανω πλακα, πειραζω καποιον.

Τα immune,divine shield, deathrattle, αντε ακομα και το windfury μεταφορικα, βγαζουν νοημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...