xavier Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 εμενα τελικα το πηρε απο το λαπτοπ, ενω στο Pc δεν το επαιρνε(εκτος αν το εφτιαξαν στο μεσοδιαστημα). επισης νομιζω το πηρε οταν επελεξα heroic mode και μετα πηγα να αγορασω(με gold) το wing στο heroic freeze mage με giants τους δυο πρωτους, warrior με wargen το τελευταιο... o 2oς απιστευτα σπαστικος με την καρτα που σκοτωνει ολα τα minions σου σε συνδυασμο με την ability του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamemaniac Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 α ωραία...και μου έφαγε το gold και δεν με αφήνει.....τι κάνουμε τώρα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/13659765846 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carrypizza Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 παιδια μεχρι ποτε θα κρατησει το naxramass? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Τέλος Αυγούστου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KiriosD Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 παιδια μεχρι ποτε θα κρατησει το naxramass? Μέχρι πάντα, το άνοιγμα θα ολοκληρωθεί τα τέλη Αυγούστου. Δεν είναι περιοδικό συμβάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Τοσο καιρο διαβαζα ποσο χαλια ειναι ο control warrior και δεν ξερω γω τι..ειχα δοκιμασει να παιξω control στα χαμηλα rank στην αρχη και δεν ασχοληθηκα. Εκανα ενα deck τωρα ξαναπηγα απο 9 στο 4 με δυο ητες μονο.. (Ειχα πεσει γιατι ψαχνομαι με διαφορα deck για νεχτ season) Το θεμα ομως ειναι πως πηγα, δεν ηταν winstreak απο καλα draws κωλοφαρδιες κτλ.. Ηταν απλα pwnage στα βασικα decks του meta (miracle , zoo , frost mage). Δεν επαιξα πολυ με handlock παντως. Τα zoo δεν ηχαν ελπιδα οτι και να τραβηξω, ο miracle δυο φορες εμεινε χωρις καρτες και εγω ημουν με 15 life και 10 αρμορ κτλ. Στο επομενο season αυριο θα δοκιμασω να παω με αυτο το legent farm, αυτο και το zoo, το zoo καθε φορα που παιζω το παω πεντε για πλακα και μετα το παραταω γιατι το θεωρω cheat, αλλα next season θα παιξω και zoo και πανω απο 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Μετριος ο control warrior σε ολα και κανονικα χανει ασχημα απο miracle, το zoo δεν ξερω αυτο το wing εδωσε αρκετες anti-zoo ας το πουμε καρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Εχανε ασχημα... Με loatheb και δυο sludge belcher στο deck του warrior το matchup αλλαζει τελειως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Καλα ναι, πολλα εχουν αλλαξει αλλαζουν και θα συνεχισουν να αλλαζουν με το naxx. Εμενα προς το παρον μου αρεσει ο handlock με eggs και x2 power overwhelming καθως και token druid με τα spiders. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ηθελα παρα πολυ να παιξω handlock μου αρεσε πολυ σαν consept. Το επαιξα αρκετα δοκιμασα διαφορα πραματα διαβασα guide αλλα δεν "το ειχα" το deck. Ειναι το μονο deck που δεν μου εβγαινε ρε παιδι μου λες και οτι επιλογη εκανα ηταν παντα η λαθος. Μου αρεσει πολυ το deck και θα το ξαναπιασω καποια στιγμη παντως. Τα druid decks ειναι ολα ψεμα, το καινουριο nax token που εχει βγει ειναι οντως πολυ δυνατο. Γαματο ειναι επισης και το κλασσικο midrange hunter πλεον γιατι ο hunter πηρε απιστευτο card (webspinner μεγαλο ψεμα). Πηγα καλα και με αυτο ειναι το τριτο deck κατα νου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carrypizza Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 παραλιγο να φτασω 10 αντε απτο αλλο season παλι να φυγει το διψηφιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ηθελα παρα πολυ να παιξω handlock μου αρεσε πολυ σαν consept. Το επαιξα αρκετα δοκιμασα διαφορα πραματα διαβασα guide αλλα δεν "το ειχα" το deck. Ειναι το μονο deck που δεν μου εβγαινε ρε παιδι μου λες και οτι επιλογη εκανα ηταν παντα η λαθος. Μου αρεσει πολυ το deck και θα το ξαναπιασω καποια στιγμη παντως. Τα druid decks ειναι ολα ψεμα, το καινουριο nax token που εχει βγει ειναι οντως πολυ δυνατο. Γαματο ειναι επισης και το κλασσικο midrange hunter πλεον γιατι ο hunter πηρε απιστευτο card (webspinner μεγαλο ψεμα). Πηγα καλα και με αυτο ειναι το τριτο deck κατα νου Παιζω αυτη τη naxx version τωρα και εχει πολυ πλακα Ο handlock το εχω ξαναπει ειναι το deck με το μεγαλυτερο skill στο game, μια λαθος κινηση σου στερει το game και μια σωστη(ακομα και αν φαινεται λαθος εκεινη τη στιγμη) μπορει να στο δωσει. Θεωρω οτι ειναι το καλυτερο deck μου και παλι κανω λαθος πολυ ευκολα, την miracle την εμαθα πολυ πιο γρηγορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Miracle πιστεύω δεν μαθαίνεται καθόλου εύκολα. Έβλεπα τον Trump να σχολιάζει τα VOD του Kolento κάνοντας pause πριν το κάθε turn και έλεγε τι πιστεύει ότι θα κάνει μετά. Δεν πετύχαινε κανένα play, μερικές φορές ούτε το mulligan και είναι και οι 2 παίκτες legend κλάσης. Προσπαθούσα και εγώ να κάνω το ίδιο ταυτόχρονα με τον Trump. Ούτε εγώ το κατάφερα και δεν είμαι και τέτοιας κλάσης. Ντάξει ο Kolento απλά είναι ο master του Miracle. Ξέρει τι κάνει ακόμα και αν φαίνεται τρελό αυτό που κάνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ευκολα οχι αλλα εγω προσωπικα την εμαθα πιο ευκολα απο handlock και πιστευω μπορω να την παω legend πιο ευκολα αν ειναι να παιξω ενα deck μονο. Ο trump δεν ειναι και καμια παιχτουρα βασικα, πιο πολυ arena παιχτης ειναι ουτε πρεπει να εχει εμπειρία απο miracle για να δει τα plays. Ok ο kolento ειναι σε αλλο level ο τυπος στο miracle μαζι με forsen εννοείται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις