Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μετραει? (δικο μου ειναι)

Αφού το έχεις το miracle γιατί δεν παίζεις miracle? Τι ακριβώς κάνει ο Weblord? Σε ποια κάρτα που σε ενοχλεί σου δίνει λύση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

όσα taunt και να κατεβάσεις είτε τα αδειάζει ο miracle με dmg είτε sap. ουσιαστικά ο loatheb είναι το "προβλημα" που σε πάει πίσω 1 turn το kill. ειδικά εάν είσαι σε kill range (18-24) τότε τον παίζεις και κάνεις 1 γύρο postpone τον θάνατο (εάν έχει κάρτες στα χέρια του, εάν δεν εχει παίξει τις κάρτες για το combo etc etc). αλλιώς same on same on το εν λόγω meta είναι

Πάει και το 2ο wing :D

Το heroic εδώ με δυσκόλεψε περισσότερο από ότι αυτό της προηγούμενης εβδομάδας. Συνολικά το πάλεψα ~4 ώρες για να νικήσω και τα 3 bosses. Βάζω σε spoiler τα deck που χρησιμοποίησα για κάθε boss μαζί με μερικές συμβουλές σε περίπτωση που δεν θέλει να "κλέψει" κάποιος :D Δεν κοίταξα καθόλου τι έχουν ποστάρει στο reddit, ήθελα να δω πως θα τα πάω μόνος μου αυτή τη φορά.

Noth
Δεν με δυσκόλεψε ιδιαίτερα. Με το mana addict miracle βγήκε σε λιγότερες από 10 προσπάθειες. Απλά απέφευγα να βγάζω minions, χρησιμοποιούσα removals και προστάτευα την mana addict. Αν και ομολογώ ότι ένα γύρο που την άφησα χωρίς conceal + 2 coldblood πάνω της, για κάποιο λόγο δεν τη σκότωσε ο Noth :P

RVlReaj.jpg

Heigan
Αρκετά κουραστικός. Έφτιαξα δικό μου priest deck για να τα βγάλω πέρα με δαύτον, μέχρι που τραβούσε μόνο topdecks ενώ εγώ είχα κάτω sunwalker και argent commander. Νομίζω ότι ξεπερνώντας το αρχικό phase, είναι εύκολο να τον κάνεις out-sustain με priest.

mIZU4nx.jpg

Loatheb
Αν στους άλλους 2 μαζί έφαγα 1.5 ώρα περίπου, όλο τον υπόλοιπο χρόνο τον σπατάλησα εδώ. Υπερβολικά σπαστικός. Μου έτυχε να τον κερδίζω στον επόμενο γύρο με hounds τούμπανα (17-1), και να μου βγάζει faceless στο hound και να με σκοτώνει :P Και πολλές άλλες αποτυχημένες προσπάθειες με priest, druid και zoolock decks. Τελικά αποφάσισα ότι ο τρόπος να τον σκοτώσεις είναι να παίξεις έξυπνα με το Unleash the Hounds και να βάλεις και κάμποσο heal μες στο deck. Πρώτο γύρο έκανα aggressive mulligan για Freezing Trap ή Hunter's Mark & Arcane Shot ώστε να ξαποστείλω τον Fen Creeper. Το loatheb hunter deck λοιπόν κατέληξε κάπως έτσι

7zSkek1.jpg

• Like 1

Στο legend ladder τα δίνω τα παιχνίδια στους rank 1, δεν ξέρω δεν μου παει να τους στέρησω το rank αισθάνομαι άσχημα.. Τι θα κάνατε στη θέση μου?? οκ αν πήγαινα για top 100 κλπ αλλά από 1xxx να πας 500 δεν έχει και κανένα νόημα..

Από την άλλη βέβαια εμένα δεν μου το έδωσε κανείς... :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...