Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Chill εχεις δικιο στο handlock και το ενα turn που κερδιζεις κανει μεγαλη διαφορα, αλλα hellfire δεν ειχες στο deck? παιζεις και helfire και doomslayer?

Doomhammer προτεινω για αρχη.

Εχω προφανώς και hellfirex2 και shadow flame.

Ωστόσο όταν εχω 9/10 vs zoo προτιμώ να αυξάνω το διαθέσιμα όπλα εναντίων του. Ασε που αμολανε priestess και imp και φτάνουν >4hp μέχρι τον γύρο του hellfire. Κατα πολύ ανώτερος ο sayer!!! Αυτο μου έδειξε στην πράξη τουλάχιστο.

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδια αξιζει να κανω dichenchant legendary card δεν μου ειναι χρησιμη αλλα σκεφτομαι μηπως το μετανιωσω μετα

σε ποιο αναφερεσε?

οσο για το deck σου,  βγαλε dust devil, bloodlust,windspeaker

doomhammer,leroy,lightning storm, violet teacher ειναι καλες επιλογες

Δημοσ.

για ολα αυτα που λες μου λειπουν 2100 dust καπως θα τα βρω αλλα τι να αφερεσω απτο deck?

με τις καρτες που εχω ουτε μια legendary δεν βγαζω εκτος αν σπασω 4/5 που εχω

Δημοσ.

Κερδίζεις ενα turn που για μένα ειναι όλο το παιχνίδι....

8lvl ανέβηκα με μια μονο αλλαγη...συνεχίζω να παίζω οπως έπαιζα, ουτε μου ηρθε επιφωτηση σε μια στιγμή....άρα δεν θέλει frost nova....στο δικό μου deck δουλευει άψογα.

. εντυπωση μου κάνεi. Aν δεν βαριέσαι δώσε decklist...

Δημοσ.

doomsayer και jaraxxus και ισως alexstrasza φευγουν, ο ενας doomsayer ειναι εντελως ακυρος για handlock επισης 1x soulfire απαραδεκτο.. Κακη λιστα για τα σημερινα δεδομενα.

Αποψη μου παντα, αν δουλευει για εσενα κομπλε.. :D

Δημοσ.

doomsayer και jaraxxus και ισως alexstrasza φευγουν, ο ενας doomsayer ειναι εντελως ακυρος για handlock επισης 1x soulfire απαραδεκτο.. Κακη λιστα για τα σημερινα δεδομενα.

Αποψη μου παντα, αν δουλευει για εσενα κομπλε.. :D

Για sayer εξήγησα

Soulfire το χω πάρει απο φόβο....μου διώχνει πάντα την επόμενη καρτα.

Jaraxxus, Alex.....τα βρίσκω φοβερά.

Δουλευει το deck μέχρι 5-6 lvl μετα NO!!!

Δημοσ.

ποσσο αγαπαω να παιζω κοντρα σε handlock με shockadin...πραγματικα δεν εχει καμια τυχη...

πηγα μεχρι level 3 και παρατησα το ranked, καταλαβαινω οτι το deck δεν ειναι για παραπανω...δεν θελω να παιξω miracle ή zoo, και για το control druid που θα μου αρεσε, μου λειπει ο cairne και ο black knight

Δημοσ.

Πηγα legend παιζοντας διαφορα deck απο miracle μεχρι handlock/druid/paladin.. Αν θελετε βαζω decks κτλπ ξερω τα περισσοτερα matchups και mulligans αν θελετε να σας πω. Eπαιζα μονο απο ipad λογο διακοπων και εχασα και μερικα παιχνιδια απο disconnects.. :P

GUI4xuB.jpg

• Like 4
Δημοσ.

Πηγα legend παιζοντας διαφορα deck απο miracle μεχρι handlock/druid/paladin.. Αν θελετε βαζω decks κτλπ ξερω τα περισσοτερα matchups και mulligans αν θελετε να σας πω. Eπαιζα μονο απο ipad λογο διακοπων και εχασα και μερικα παιχνιδια απο disconnects.. :P

GUI4xuB.jpg

βοηθαμε να παω 10 ρανκ :(

Δημοσ.

βοηθαμε να παω 10 ρανκ :(

Γιατι τι εχει το rank 10 και οχι παραπανω? :P Αν θες fast leveling ενα naxx zoo θα κανει μια χαρα,, κατι σαν και αυτο αλλα δεν ξερω να το παιζω το deck.. http://www.hearthpwn.com/decks/76029-reynads-naxx-zoo-deck

Αλλιως αν εχεις αρκετες καρτες/dust αλλαζει το πραγμα..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...