dNt^ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Χωρίς Leroy (δεν τον έχω ακόμη) δεν αξίζει ο rogue? Μπορείς να παίξεις με Arcane Golem(s) αλλά μειώνεται το damage που μπορείς να κάνεις με ένα full combo
chill Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Doomsayer και καληνύχτα zoo lock. Και αφού ξεπερασαμε αυτό ηρθε το naxxramas μαζι και ο nerubian με το +2mana στο battlecry και αν δεν σκάσει shadow flame νωρίς παίρνουμε το πούλο.
alex_000 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Doomslayer αν δεν ειναι πισω απο βαρυ τανκ η συνδιασμενο με frost nova δεν κανει τιποτα στον ζοο
paularas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 ^ αυτό... τις πιο πολλές φορές και πίσω να είναι πεθαίνει πολύ εύκολα για να είναι το καλό σου χαρτί vs zoo locks
carrypizza Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 στειλτε κανα καλο φθηνο deck για να φτασω rank 10 plssss
chill Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Doomslayer αν δεν ειναι πισω απο βαρυ τανκ η συνδιασμενο με frost nova δεν κανει τιποτα στον ζοο Διαφωνώ. Στην χειρότερη σου κερδίζει 7 dmg που ναι crucial τουλάχιστον για μένα ως handlock. Με ειχε παει αίμα αυτο τον μήνα, χτες έφτασα σε ιστορικά χαμηλά για late month....lvl14. Με έναν doomsayer έφτασα στο 6 (5 ειναι το max που χω φτάσει όσους μήνες παίζω). Βέβαια ξαφνικά σε αυτο το lvl οι zoo lock ειναι άφαντοι 1
alex_000 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Ετσι πρεπει να αλλαζεις το deck αναλογα με το τι βλεπεις ακομα και μια καρτα κανει διαφορα. Εγω επισης ειχα αραξει στ ρανκ 10 μοα ευδομαδα περιπου και δοκιμαζα decks. Ειναι ξενερωτα να παιζεις χαμηλοτερο ρανκ απο αυτο που εισαι συνηθως δεν αποδιδεις. Ειπα να επιστρεψω πισω και εκανα ενα ζοο με void terror egg και power overwelming που θελει λιγο παραπανω σκεψη και δεν ειναι τελειως ουγκ και γυρισα στο 5 σε τρεις ωρες στην παραλια. Μετα εβαλα ενα τρομερο mid hunter deck που παιζει τελευταια με την maexna. Φοβερο deck πολυ δυνατο και θελει και σκεψη και να προβλεψεις τι θα παιξει ο αλλος πηγα στα γρηγορα στο 4 που ειμαι τωρα. Gmt με αυτο το deck θα αξιζε να δοκιμασω το legent farm αλλα δεν εχω αρκετες μερες...
alan2 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 για το doomsayer αν δεν έχεις frost μπορεί και να το σκοτώσουν και δεν έχει κάποιο κέρδος...
chill Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 για το doomsayer αν δεν έχεις frost μπορεί και να το σκοτώσουν και δεν έχει κάποιο κέρδος...Κερδίζεις ενα turn που για μένα ειναι όλο το παιχνίδι.... Είτε θα επικεντρωθεί στο να φάει τον sayer και άρα να γλιτωσω 7 dmg είτε θα κανω clear το table. Ότι και αν επιλέξει ΕΧΕΙ χάσει. Παίζω με πολύ λίγα hp, η πρωτη κάρτα μου ειναι στην καλύτερη στο round3. Αν δεν παει για τον sayer τον κανω clear, αν παει αρχίζω να κατεβάζω τα labor pew pew του handlock και τον κλαίει η μάνα του. Τελείωσε για μένα το zoo, problem solved. Τον προηγούμενο μήνα τσουρέκια με τον huntard αυτόν με το zoo....παει ξεπεράστηκαν.....NEXT!!!! 8lvl ανέβηκα με μια μονο αλλαγη...συνεχίζω να παίζω οπως έπαιζα, ουτε μου ηρθε επιφωτηση σε μια στιγμή....άρα δεν θέλει frost nova....στο δικό μου deck δουλευει άψογα.
carrypizza Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 αυτο το deck εχω για τα ranked τι πρεπει να αλλαξω?
alex_000 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Chill εχεις δικιο στο handlock και το ενα turn που κερδιζεις κανει μεγαλη διαφορα, αλλα hellfire δεν ειχες στο deck? παιζεις και helfire και doomslayer? αυτο το deck εχω για τα ranked τι πρεπει να αλλαξω? Doomhammer προτεινω για αρχη.
dNt^ Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Ετσι πρεπει να αλλαζεις το deck αναλογα με το τι βλεπεις ακομα και μια καρτα κανει διαφορα. Εγω επισης ειχα αραξει στ ρανκ 10 μοα ευδομαδα περιπου και δοκιμαζα decks. Ειναι ξενερωτα να παιζεις χαμηλοτερο ρανκ απο αυτο που εισαι συνηθως δεν αποδιδεις. Ειπα να επιστρεψω πισω και εκανα ενα ζοο με void terror egg και power overwelming που θελει λιγο παραπανω σκεψη και δεν ειναι τελειως ουγκ και γυρισα στο 5 σε τρεις ωρες στην παραλια. Μετα εβαλα ενα τρομερο mid hunter deck που παιζει τελευταια με την maexna. Φοβερο deck πολυ δυνατο και θελει και σκεψη και να προβλεψεις τι θα παιξει ο αλλος πηγα στα γρηγορα στο 4 που ειμαι τωρα. Gmt με αυτο το deck θα αξιζε να δοκιμασω το legent farm αλλα δεν εχω αρκετες μερες... Βάλε μια το Hunter Deck, αν μπορείς, γιατί ψάχνομαι να φτιάξω ένα
alex_000 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 http://www.hearthpwn.com/decks/77052-naxafari-midrange-hunter-legend-70-win-rate
Προτεινόμενες αναρτήσεις