Luxx Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Α καλα νταξει.Παίζεις 5 μήνες μας δείχνεις ενα οτι νανε priest τα ρίχνεις ολα στην τυχη και μετα μας ρωτάς "μα γιατι τον παίρνω ρε παιδια".Παιξε εσυ με τα ετοιμα decks που βρισκεις στο google παικταρα μου, και ασε εμενα να προσπαθω να φτιαξω ενα priest deck της προκοπης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Παιξε εσυ με τα ετοιμα decks που βρισκεις στο google παικταρα μου, και ασε εμενα να προσπαθω να φτιαξω ενα priest deck της προκοπης. Τι παει να πει αυτο?? Προφανως δεν μπορει να φτιαξει new meta η νεο αρχετυπο αλλα εχει διαφορα με το "ειμαι απλα κακος παιχτης, δεν το εχω καταλαβει και τα ριχνω στην τυχη..". Το να παιζεις ετοιμα decks δεν ειναι ez mode οπως νομιζεις.. Τα viable priest decks ειναι του amaz και του zetalot, αν θες μπορεις να δοκιμασεις διαφορα gimmicks αλλα μην εχεις ελπιδες για αποτελεσματα και μην σε πειραζει ο τροπος που σου απαντανε οταν λες οτι φταιει η "τυχη". Και εγω εχω παει απο 4-11 σε ενα session ok προφανως ηταν και κακη τυχη και τιλταρα μαζι, μετα ξαναπηγα εκει που ειναι το normal level μου ομως. Παιχνιδι με καρτες ειναι ολα μπορουν να συμβουν το variance ειναι μεγαλο και πρεπει απλα να το αποδεχτεις. Φιλικα στα λεω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Αυτό το doomsayer τί νόημα έχει αν δεν έχω mage? το έβγαλε στην αρένα και με druid και φαίνεται άχρηστο όταν τα αντίπαλα πλάσματα έχουν attack 7+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Αυτό το doomsayer τί νόημα έχει αν δεν έχω mage? το έβγαλε στην αρένα και με druid και φαίνεται άχρηστο όταν τα αντίπαλα πλάσματα έχουν attack 7+. Τρώει αυτό μία εφτάδα στα μούτρα, για να μην τη φας εσύ. Αλλά δεν το κατεβάζεις όταν ο άλλος έχει 2-3 κάρτες με 7 attack, απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Αυτό το doomsayer τί νόημα έχει αν δεν έχω mage? το έβγαλε στην αρένα και με druid και φαίνεται άχρηστο όταν τα αντίπαλα πλάσματα έχουν attack 7+. Μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να σε καθυστερήσει ένα γύρο για να παίξει AoE clear μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Οποτε οταν έχω druid χωρίς swipe / starfall το doomsayer είναι άχρηστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 nerubian egg ειναι καλη ιδεα στο deck αυτο? σκεφτομαι οτι με ενα blessing of might μπορει να ειναι σαν ενα μινι cairne Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 ο hunter λέει? να επενδύσω κάρτες σε αυτόν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 @xavier ποιό deck δεν φαίνεται κάτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 ο hunter λέει? να επενδύσω κάρτες σε αυτόν? οχι βασικα επενδυσε στις neutral καρτες, μια και δεν ξερεις πως θα κατσει το meta μετα το naxxramas οι περισσοτεροι αυτο το καιρο παιζουν rogue και warlock, o druid επισης ειναι καλη επιλογη αλλα ακριβος. για το ξεκινημα και mage ειπαμε καλη επιλογη τεσπα θελεις deck που να μπορει να νικησει το miracle rogue και το zoo warlock αλαν για το paladin deck που ειχα ποσταρει πριν καμια σελιδα ελεγα, αλλα δεν ταιριαζει, πολυ αργο για αυτο το deck το αβγο...την αλλη την καρτα της widow που δινει +3 επιθεση στον ηρωα θελω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Τρώει αυτό μία εφτάδα στα μούτρα, για να μην τη φας εσύ. Αλλά δεν το κατεβάζεις όταν ο άλλος έχει 2-3 κάρτες με 7 attack, απλά. 6 attack είχε άλλα με abusive commander έγινε 8 damage και σκότωσε το doomsayer. alexstrasza πρέπει είτε να φάει ban είτε ξέρω γω να την έχουν όλοι. Το θυμήθηκα σήμερα αυτό , ένας αντίπαλος είχε lethal (νικούσε σε ranked) αλλά προτίμησε να σκοτώσει την alexstrasza και τελικά έχασε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δεν είναι απαραίτητο το 3G για το game. Με edge παίζει ακριβώς το ίδιο όπως με 3G Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 οχι βασικα επενδυσε στις neutral καρτες, μια και δεν ξερεις πως θα κατσει το meta μετα το naxxramas οι περισσοτεροι αυτο το καιρο παιζουν rogue και warlock, o druid επισης ειναι καλη επιλογη αλλα ακριβος. για το ξεκινημα και mage ειπαμε καλη επιλογη τεσπα θελεις deck που να μπορει να νικησει το miracle rogue και το zoo warlock αλαν για το paladin deck που ειχα ποσταρει πριν καμια σελιδα ελεγα, αλλα δεν ταιριαζει, πολυ αργο για αυτο το deck το αβγο...την αλλη την καρτα της widow που δινει +3 επιθεση στον ηρωα θελω ποσες είναι οι neutral? μπορώ να δώ πόσες έχω ή πόσες μου λοίπουν? τυχαίνει να έχω πάνω απο 2 ίδιες κάρτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 ποσες είναι οι neutral? μπορώ να δώ πόσες έχω ή πόσες μου λοίπουν? τυχαίνει να έχω πάνω απο 2 ίδιες κάρτες? πανε στο my collection για να δεις τις καρτες σου, το τελευταιο εικονιδιο ειναι οι neutral, για οσες εχεις πανω απο 2 υπαρχει επιλογη να τις πουλας αυτοματα στο crafting mode "sell duplicate" αν θυμαμαι καλα επισης αν πας στο crafting mode, θα δεις και ποσσες και ποιες σου λειπουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Χωρίς Leroy (δεν τον έχω ακόμη) δεν αξίζει ο rogue? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις