Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Α καλα νταξει.Παίζεις 5 μήνες μας δείχνεις ενα οτι νανε priest τα ρίχνεις ολα στην τυχη και μετα μας ρωτάς "μα γιατι τον παίρνω ρε παιδια".

Παιξε εσυ με τα ετοιμα decks που βρισκεις στο google παικταρα μου, και ασε εμενα να προσπαθω να φτιαξω ενα priest deck της προκοπης.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιξε εσυ με τα ετοιμα decks που βρισκεις στο google παικταρα μου, και ασε εμενα να προσπαθω να φτιαξω ενα priest deck της προκοπης.

Τι παει να πει αυτο?? Προφανως δεν μπορει να φτιαξει new meta η νεο αρχετυπο αλλα εχει διαφορα με το "ειμαι  απλα κακος παιχτης, δεν το εχω καταλαβει και τα ριχνω στην τυχη..". Το να παιζεις ετοιμα decks δεν ειναι ez mode οπως νομιζεις..

Τα viable priest decks ειναι του amaz και του zetalot, αν θες μπορεις να δοκιμασεις διαφορα gimmicks αλλα μην εχεις ελπιδες για αποτελεσματα και μην σε πειραζει ο τροπος που σου απαντανε οταν λες οτι φταιει η "τυχη". Και εγω εχω παει απο 4-11 σε ενα session ok προφανως ηταν και κακη τυχη και τιλταρα μαζι, μετα ξαναπηγα εκει που ειναι το normal level μου ομως. Παιχνιδι με καρτες ειναι ολα μπορουν να συμβουν το variance ειναι μεγαλο και πρεπει απλα να το αποδεχτεις.

Φιλικα στα λεω.. :D

• Like 1

Αυτό το doomsayer τί νόημα έχει αν δεν έχω mage?  το έβγαλε στην αρένα και με druid και φαίνεται άχρηστο όταν τα αντίπαλα πλάσματα έχουν attack 7+. 

Αυτό το doomsayer τί νόημα έχει αν δεν έχω mage?  το έβγαλε στην αρένα και με druid και φαίνεται άχρηστο όταν τα αντίπαλα πλάσματα έχουν attack 7+. 

Τρώει αυτό μία εφτάδα στα μούτρα, για να μην τη φας εσύ.

Αλλά δεν το κατεβάζεις όταν ο άλλος έχει 2-3 κάρτες με 7 attack, απλά.

Μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να σε καθυστερήσει ένα γύρο για να παίξει AoE clear μετά.

ο hunter λέει? να επενδύσω κάρτες σε αυτόν?

οχι

βασικα επενδυσε στις neutral καρτες, μια και δεν ξερεις πως θα κατσει το meta μετα το naxxramas

οι περισσοτεροι αυτο το καιρο παιζουν rogue και warlock, o druid επισης ειναι καλη επιλογη αλλα ακριβος. για το ξεκινημα και mage ειπαμε καλη επιλογη

τεσπα θελεις deck που να μπορει να νικησει το miracle rogue και το zoo warlock

αλαν για το paladin deck που ειχα ποσταρει πριν καμια σελιδα ελεγα, αλλα δεν ταιριαζει, πολυ αργο για αυτο το deck το αβγο...την αλλη την καρτα της widow που δινει +3 επιθεση στον ηρωα θελω :P

Τρώει αυτό μία εφτάδα στα μούτρα, για να μην τη φας εσύ.

Αλλά δεν το κατεβάζεις όταν ο άλλος έχει 2-3 κάρτες με 7 attack, απλά.

6 attack είχε άλλα με abusive commander έγινε 8 damage και σκότωσε το doomsayer. 

alexstrasza πρέπει είτε να φάει ban είτε ξέρω γω να την έχουν όλοι. 

Το θυμήθηκα σήμερα αυτό , ένας αντίπαλος είχε lethal (νικούσε σε ranked) αλλά προτίμησε να σκοτώσει την  alexstrasza και τελικά έχασε!

οχι

βασικα επενδυσε στις neutral καρτες, μια και δεν ξερεις πως θα κατσει το meta μετα το naxxramas

οι περισσοτεροι αυτο το καιρο παιζουν rogue και warlock, o druid επισης ειναι καλη επιλογη αλλα ακριβος. για το ξεκινημα και mage ειπαμε καλη επιλογη

τεσπα θελεις deck που να μπορει να νικησει το miracle rogue και το zoo warlock

αλαν για το paladin deck που ειχα ποσταρει πριν καμια σελιδα ελεγα, αλλα δεν ταιριαζει, πολυ αργο για αυτο το deck το αβγο...την αλλη την καρτα της widow που δινει +3 επιθεση στον ηρωα θελω :P

ποσες είναι οι neutral? μπορώ να δώ πόσες έχω ή πόσες μου λοίπουν?

τυχαίνει να έχω πάνω απο 2 ίδιες κάρτες?

ποσες είναι οι neutral? μπορώ να δώ πόσες έχω ή πόσες μου λοίπουν?

τυχαίνει να έχω πάνω απο 2 ίδιες κάρτες?

πανε στο my collection για να δεις τις καρτες σου, το τελευταιο εικονιδιο ειναι οι neutral, για οσες εχεις πανω απο 2 υπαρχει επιλογη να τις πουλας αυτοματα στο crafting mode "sell duplicate" αν θυμαμαι καλα

επισης αν πας στο crafting mode, θα δεις και ποσσες και ποιες σου λειπουν

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...