Dimitris1948 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Και εαν η ατυχια ειναι συνεχεια με το μερος μου; Εξαλλου ειναι και παιχνιδι τυχης και η τυχη παιζει με τις πιθανοτητες. Δε λεω να ειμαι 100% ατυχος, αλλα μπορει να ειμαι 80%. Παλι δεν ειναι καλο. Μπορει να τυχει να ξεκινησεις γυρο, ακομα και replace all να κανεις, παλι να εχεις υψηλες καρτες και να μην μπορεις να παιξεις για 2,3 γυρους. Α καλα νταξει. Παίζεις 5 μήνες μας δείχνεις ενα οτι νανε priest τα ρίχνεις ολα στην τυχη και μετα μας ρωτάς "μα γιατι τον παίρνω ρε παιδια". 1
dNt^ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μα αφού φταίνε οι Πολωνοί και οι AFK και οι Feeders που χάνει. Όπα, λάθος topic.... 1
xavier Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 η καλυτερη καρτα απο τις καινουριες ειναι η haunted creeper, βελτιωσε αρκετα το paladin deck μου, πηγα στο 3 level σημερα maexna μου φαινεται ψιλοαργη σε κανα shaman με ancestral healing φανταζομαι καλο κομπο , ισως και σε priest να ειναι καλη για antiaggro...χανει απο kodo βεβαια
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Για δείξε λίστα, γιατί αναρωτιέμαι πιο paladin deck χρησιμοποεί την αράχνη.
haris013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 ρε παιδιά άρχισα και εγώ τώρα το game, απλά δεν έχω καταλάβει αρκετά πράγματα. υπάρχουν τίποτα starting guides να διαβάσω γενικά για το παιχνίδι κλπ? τα level στα deck έχουν cap? τι "κερδίζεις" αμα αναιβάζεις level στα deck? επίσης είναι skill based ή παιχνίδι με μεγάλο παράγοντα τύχης? είναι balanced? αξίζει να παίζεις κάποια κλάση περισσότερο από τις άλλες?
xavier Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Για δείξε λίστα, γιατί αναρωτιέμαι πιο paladin deck χρησιμοποεί την αράχνη.
alan2 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 και στο ασιατικο server που έχω λίγες κάρτες νικησα στο heroic με πολύ φθηνό paladin @harris013 -hearthpwn.com -τα λεβελ είναι στα classes όχι στα deck . cap 60, δεν κερδίζεις κάτι -είναι καί τύχης, καί skill και παίζει ρόλο πόσο χρόνο ασχολείσαι, και πόσα ξοδεύεις (αν ξοδεύεις χρήματα) -γενικά έιναι balanced, παίζει ρόλο και για ποιά class έχεις καλές κάρτες.
haris013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 μάλιστα! βλέπω για hunter πχ που μου αρέσει κάποια builds αλλά δεν έχω τις κάρτες που έχουν σε αυτά. πως μπορώ να τις βρώ τις κάρτες αυτές?
Dimitris1948 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 -τα λεβελ είναι στα classes όχι στα deck . cap 60, δεν κερδίζεις κάτι Ξεκλειδώνεις golden basic κάρτες ανεβάζοντας lv μάλιστα! βλέπω για hunter πχ που μου αρέσει κάποια builds αλλά δεν έχω τις κάρτες που έχουν σε αυτά. πως μπορώ να τις βρώ τις κάρτες αυτές? Παίζε arena
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Βασικά παίζεις, κερδίζεις, κάνεις quests, βγάζεις gold, παίρνεις Packs, σπας κάρτες, φτιάχνεις αυτές που θες. 1
haris013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Βασικά παίζεις, κερδίζεις, κάνεις quests, βγάζεις gold, παίρνεις Packs, σπας κάρτες, φτιάχνεις αυτές που θες. πως ακριβώς φτιάχνω τις κάρτες που θέλω? legendary βρίσκω και απο packs? η αρένα τι ακριβώς είναι? δεν είναι πολλά τα gold για να μπώ? αξίζει να μπαίνω αρένα ή να ανοίγω πακς?
Dakonblackblade Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Αξίζει να μπαίνεις arena. Στο my collection , πάνω δεξιά , θα δεις ένα κουμπί crafting mode. Δες και κανενα tutorial. Με το google όλα είναι πιο απλά.
Zaknafein Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Αρένα αν μπορείς σχετικά σταθερά να κάνεις 5-6 νίκες θα σου βγαίνει καθαρό κέρδος στο gold. Btw τι μούφα το solo naxx, μόνο η maexxna hc ήθελε καστομιά deck και λίγη προσπάθεια.
haris013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 αξίζει να μάθεις και να "φτιάξεις" μια κλάση καλά ή γενικά λίγο απ'όλους?
xavier Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 συνηθως ο καλυτερος τροπος για να μαθεις να αντιμετωπιζεις τους αντιπαλους ειναι να παιξεις τα deck τους και να δεις τις αδυναμιες τους... τωρα για το ξεκινημα παιξε ολες τις class μεχρι να τις πας level 10, για να ξεκλειδωσεις ολες τις basic cards, απο κατω σου γραφω μερικους γρηγορους τροπους για να παρεις gold First Blood Complete a game in Play mode. 1 Card Pack The Duelist Play 3 games in Play mode. 1 Mount Level Up Get any class to level 10. 1 Card Pack Crafting Time Disenchant a card. 95 Arcane Dust Enter The Arena Enter The Arena 1 Arena Credit (Free Round) Chicken Dinner Win 100 games in any mode. 300 Gold Big Winner Win 1000 games in any mode. 300 Gold Ready to Go! Unlock every Hero. 100 Gold Beta Hero! Thank you for helping to test our Store Gelbin Mekkatorque (Golden) Crushed Them All! Defeat every Expert AI Hero. 100 Gold Got the Basics! Collect every card in the Basic Set. 100 Gold One of Everything! Collect every card in the Expert Set. 100 Gold 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις