Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τις επιπλέον σπάστες. Απλά φτιάξε τις σωστές κάρτες. Εγώ δεν έχω δώσει φράγκο . 5 ευρώ πάνω κάτω, και αν δεν μάζευα για όλες τις classes, τώρα θα είχα και 1-2 κάρτες τις προκοπής. Εδώ στις αρχές έσπασα Black Knight.

Και εγω την ειχα σπασει αυτη. Η πρωτη legendary ηταν.

Παντως στις αρενες εαν κανεις καλο σκορ παντα δε σου δινει legendary;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγω την ειχα σπασει αυτη. Η πρωτη legendary ηταν.

Παντως στις αρενες εαν κανεις καλο σκορ παντα δε σου δινει legendary;

οχι και 12 νίκες να κάνεις guaranteed legendary δεν έχει αλλά δίνει special cards golden i epic. 

Κάρτες must have για κάποιον που ξεκινάει το παιχνίδι και δεν ξέρει που να δώσει dust.. Neutral εννοείται. Rare και πάνω.

2χ Knife Jungler

2x Wild Pyromancer 

2x Defender of Argus

2x Azure Drake

2x Argent Commander

1x Faceless Manipulator (Debatable)

1 Big Game Hunter (Debatable)

1x Leeroy Jenkins

1x Ragnaross

ναι όλες είναι πολύ καλές κάρτες στάνταρ κάρτες αν και είναι λίγο mixed.

Αυτό που εννοώ είναι ότι

Aggro   

2χ Knife Jungler

2x Defender of Argus

2x Azure Drake

2x Argent Commander 

1x Leeroy Jenkins

Control 

2x Wild Pyromancer 

1x Faceless Manipulator (Debatable)

1 Big Game Hunter (Debatable)

1x Leeroy Jenkins

1x Ragnaross

το faceless και το BGH δεν είναι καθόλου debatable για control decks.. στανταριες είναι. Ο wild pyromancer είναι που είναι debatable (δηλαδή δεν κολλάει σε όλα τα control decks εξαρτάται τι removal έχει το class). Φυσικά οι aggro κάρτες παίζουν και σε control ανάλογα με την περίπτωση, το αντίθετο όμως είναι σπάνιο

ragnaros και cairne είναι τα πιο στάνταρ legendary στα control. Μετά black night sylvana και alextraza και μετά το χάος (αναλογα το deck δηλαδή)

ο Dakon προφανώς αναφέρεται σε όποιους κραφτάρουν κάρτες και σκέφτονται τι να πρωτοcraftaρουν.. όταν φτάσεις στο σημείο να σκέφτεσαι πιο legendary να κραφτάρεις έχεις ξεπεράσει κατα πολύ το αρχικό στάδιο. 

Η δική μου άποψη είναι είτε κάποιος να ασχοληθεί μόνο με το class που γουστάρει και να κάνει disenchant τα πάντα για να φτιάξει συγκεκριμένα decks είτε να πληρώνει και να κάνει craft μόνο legendaries, αλλιώς αργεί λίγο το πράμα. 

----------------------

εγώ έχω 2100 dust και σκέφτομαι να κραφτάρω onyxia για druid γιατί κάνει τρελό combo με το Power of the wild και το savage roar αν και δεν χρησιμοποιείται πολύ στα druid decks. (στο next turn φυσικά)

Υπαρχει προγραμμα για Print screen τα decks; Εαν εχω πολλες διαφορετικες καρτες οπως στην αρενα, πρεπει να κανω scroll down για να φανουν ολες οι καρτες.

Η δική μου άποψη είναι είτε κάποιος να ασχοληθεί μόνο με το class που γουστάρει και να κάνει disenchant τα πάντα για να φτιάξει συγκεκριμένα decks είτε να πληρώνει και να κάνει craft μόνο legendaries, αλλιώς αργεί λίγο το πράμα.

Ναι αλλα ετσι δε θα βγαινουν ευκολα τα daily quests..

Ειδα εναν οδηγο Μαϊου που ελεγε τις καλυτερες δυνατες καρτες για τον παλαντιν που μαζι με mage ειναι απο τις καλυτερες αρενες.. Διαλεξα και εγω αυτες που ελεγε και εκανα μονο 2 νικες.. Απλα ελεος.. Τι αλλο μπορω να κανω;

Και εαν η ατυχια ειναι συνεχεια με το μερος μου; Εξαλλου ειναι και παιχνιδι τυχης και η τυχη παιζει με τις πιθανοτητες. Δε λεω να ειμαι 100% ατυχος, αλλα μπορει να ειμαι 80%. Παλι δεν ειναι καλο.

Μπορει να τυχει να ξεκινησεις γυρο, ακομα και replace all να κανεις, παλι να εχεις υψηλες καρτες και να μην μπορεις να παιξεις για 2,3 γυρους.

Δηλαδή κατέληξες πως είσαι 80% άτυχος όταν ακόμα δε μπορείς να φτιάξεις ένα deck της προκοπής πχ? Έχεις δρόμο πολύ μπροστά σου.

Για printscreen μιας περιοχής χρησιμοποιώ το Lightshot.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...