paularas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 λογικά ο asdf κάπως έτσι πιστεύει ότι είναι πιο εύκολο να την φας : p : p : p : p
carrypizza Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 παιδια ξερει κανεις πως μπορω να αγορασω packs με paysafe?
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μακαρι να κερδιζα και στα ranked με αυτο το deck του priest..priest.jpg Σου διόρθωσα λίγο το deck σου με πιο απλά πράγματα που σίγουρα έχεις. Μη σε μπερδεύει ο τίτλος πάντως.
george_o/c Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 παιδια ξερει κανεις πως μπορω να αγορασω packs με paysafe? Δεν μπορείς να αγοράσεις με paysafe, δεν υποστηρίζεται :/ Μόνο paypal, πιστωτική κτλ.
xavier Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Σου διόρθωσα λίγο το deck σου με πιο απλά πράγματα που σίγουρα έχεις. Μη σε μπερδεύει ο τίτλος πάντως. ε αυτο ειναι αλλο deck εντελως... εγω θα εβγαζα mana addict, auctioneer, priestess και mountain giant, για inner fire, gurubashi, wild pyromancer και κανα crazed alchemist ή κανα injured blademaster ακομα... αφου θελει να παιξει, γυρω απο το divine spirit, ας το παλεψει με τις σωστες καρτες
bomberb17 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Faerlina heroic την έβγαλα με την πρώτη με το zoo warlock deck μου πάντως. Maexxna βγαίνει και αυτη με hunter και explosive trap / hounds. Πιο δύσκολος κατά τη γνώμη μου ήταν ο anub λόγω του 4/4
xavier Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 την faerlina την εβγαλα heroic με taunt heavy druid
dNt^ Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Faerlina heroic την έβγαλα με την πρώτη με το zoo warlock deck μου πάντως. Maexxna βγαίνει και αυτη με hunter και explosive trap / hounds. Πιο δύσκολος κατά τη γνώμη μου ήταν ο anub λόγω του 4/4 Εγώ τον Anub τον κατάφερα με την βοήθεια του Priest και ενός σούπερ Pyromancer που καθάριζε τα πάντα
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 ε αυτο ειναι αλλο deck εντελως... εγω θα εβγαζα mana addict, auctioneer, priestess και mountain giant, για inner fire, gurubashi, wild pyromancer και κανα crazed alchemist ή κανα injured blademaster ακομα... αφου θελει να παιξει, γυρω απο το divine spirit, ας το παλεψει με τις σωστες καρτες Δεν ξέρω τι κάρτες έχει. Αλλιώς θα του το πρότεινα. Κάτσε να ψαχτώ λίγο. Καλά, ξέχνα το , δεν πάει πουθενά από όπου και να το πιάσω. Για ranked δε θέλει αλλωστε?
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ε στο έδειξα ένα βασικό ντεκ, κάνε ότι καταλαβαίνεις Και το ντεκ που μου αρέσει να παίζω και αρκετά φτηνό τολμώ να πω (παραλαγή του Colma, μικρή). Αν δεν έχετε Grommash , ένας Ragnaross δε μας χαλάει επίσης. Το Gore Howl ανετα γίνεται arcanite reaper (HOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!). Αν θέλετε να βάλετε ακόμα πιο low budget , αντί για Grommash ή Ragnaross, βάλτε Ravenhold Assasin (εμετός αλλά έχει μια βάση) Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2014 από Dakonblackblade
Luxx Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ποσο χαζομαρα να εδωσα 18 ευρω και να μη πηρα ουτε ενα legendary; Μονο καρτες τις πλακας.. Γενικοτερα ειναι εντελως τυχαιος ο τροπος που σου δινει καρτες; Δλδ αν εχεις 3,4 φορες μια καρτα μειωνεται η πιθανοτητα να σου την ξαναδωσει; Αμα ειναι ετσι, να μην σπαμε τις επιπλεον καρτες.
george_o/c Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Ποσο χαζομαρα να εδωσα 18 ευρω και να μη πηρα ουτε ενα legendary; Μονο καρτες τις πλακας.. Γενικοτερα ειναι εντελως τυχαιος ο τροπος που σου δινει καρτες; Δλδ αν εχεις 3,4 φορες μια καρτα μειωνεται η πιθανοτητα να σου την ξαναδωσει; Αμα ειναι ετσι, να μην σπαμε τις επιπλεον καρτες. Είναι η πρώτη φορά που αγοράζεις hearthstone packs, σωστά; Επειδή έχω ανοίξει κάμποσα, θα σε παρηγορήσω λέγοντάς σου ότι σε 3 x 18€ (συνολικά δηλαδή 45 πακέτα ή αλλιώς 225 κάρτες) δεν μου είχε τύχει καμία legendary. Μου 'χει τύχει όμως σε 15 packs να ανοίξω και 2 legendaries Στο reddit έχουν κάνει στο παρελθόν threads με legendary probabilities και αρκετά μαθηματικά μέσα για όσους ενδιαφέρονται. Αν έχεις όρεξη για διάβασμα, σου προτείνω αυτό εδώ το thread: http://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/23mxqq/calculations_for_exact_pack_probabilities_and/ Εν ολίγοις, αποδεικνύεται ότι έχεις πιθανότητα να πετύχεις 1 legendary σε 19 packs. Άρα θα 'πρεπε να 'σουν ευχαριστημένος. Το ~5% είναι καλή πιθανότητα. Αλλιώς θα τις μάζευαν όλοι πολύ πιο γρήγορα και δεν θα είχε νόημα.
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Τις επιπλέον σπάστες. Απλά φτιάξε τις σωστές κάρτες. Εγώ δεν έχω δώσει φράγκο . 5 ευρώ πάνω κάτω, και αν δεν μάζευα για όλες τις classes, τώρα θα είχα και 1-2 κάρτες τις προκοπής. Εδώ στις αρχές έσπασα Black Knight.
Προτεινόμενες αναρτήσεις