paularas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 πάρτε και ένα mini guide για να την φάτε εύκολα σχετικά. 1) 1ο βήμα είναι να πάτε όλα τα αντίπαλα mobs να κάνουν 1 dmg. αυτό γίνεται με αρκετά spells του pala όπως και τον aldor kak maka (δεν θυμάμαι πως λέγεται). 2) αφού απέναντι όλα θα σας κόβουν για 7, έως τον 6ο - 7ο γύρο την παλεύετε με heals επάνω σας και να τα πάτε όλα να κάνουν 1 dmg. 3) στον 7ο γύρο κατεβάζετε τον guardian of kings όπου healarei για 6. άρα τρως 7, γεμίζεις 6, εάν είσαι ~ 15-20hp θες 14-19 γύρους για να πεθάνεις. από εκεί και πέρα είτε έως το 10 μάνα κατεβάζετε αυτόν και τον 1 -> 2 heal ή τον farseer (3 -> 3 heal) και στον 10 γύρο αρχίζετε και κατεβάζετε τον guardian + arcane golem. με 4 να τον κόβετε / γύρο θέλετε 10 για να κόψετε 40 ή ~12-13 απο full health να φάτε την maexna. είναι failsafe strat μιας και απλά κάνεις συντήρηση και μετά την τρως. ακολουθούν photos απο game + πως να το κάνετε ps1: (άσχετο) τελικά δεν είναι 19,99 η αγορά (ή 24,99) που λέγανε αλλά 17,99 ps1: το build που χρησιμοποίησα ήταν το : 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Έτσι την έβγαλα, σωραίος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carrypizza Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 I DID IT! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moxalis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Για heroic μιλάμε; Γιατί όλο το wing βγαίνει σχετικά εύκολα με starter decks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carrypizza Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 heroic ηταν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Με face hunter/freeze mage βγαινει ευκολοτερα imo.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moxalis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 heroic ηταν! I know! Για το guide αναρωτιόμουν. Με face hunter/freeze mage βγαινει ευκολοτερα imo.. Κι εμένα hunter/mage/rogue μου φαίνονται καλύτερα classes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 ευκολότερα απο mindless spec που και τυφλός το βγάζει δύσκολα. πιο efective ίσως, πιο γρήγορα ναι. αλλα πιο εύκολα nah... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Για heroic μιλάμε; Γιατί όλο το wing βγαίνει σχετικά εύκολα με starter decks. Για HC δεν βγαίνει εύκολα, το normal βγήκε αέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Ακόμα κολλάει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Ναι αλλα πρεπει να εισαι και τυχερος και να μη παιξει καλα. Γιατι εαν βγαλει απο τον πρωτο γυρο nerubian τα πραγματα ειναι δυσκολα.. Επισης το θεμα ειναι να σκεφτομαστε μονοι μας decks και οχι να ψαχνουμε στο ιντερνετ να βρουμε την ευκολη λυση.. Τωρα κανω πειραματισμους για ranked που ειμαι 14 επιπεδο, αλλα πολυ δυσκολα.. Δεν εχω και καρτες.. Μονο με Hunter deck και zoo warlock κατι γινεται.. Με mage,warlock πολυ δυσκολα τα πραγματα. Με vogue δεν εχω ασχοληθει, αλλα εχω σπασει και ολες τις καρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Υπάρχει και λύση με druid το deck έτοιμο το βρήκα άλλα μου πήρε ώρες to heroic mode. Οι class challenges είναι μόνο για κάρτες? Δεν είναι απαραίτητο να τις κάνουμε για να πάμε στο επόμενο wing? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Ε τωρα καποια πραγματα αν γνωριζεις το παιχνιδι ειναι κοινη λογικη, πχ στην maexxna θα εκανες exploit το sap της η με heals η με charge. Οπως ειπα την εβγαλα heroic με δικο μου hunter deck εντελως f2p χωρις να δω τιποτα, προφανως ημουν και τυχερος αλλα 1-2-3 να παιξεις θα βγει. Βγαινει μια χαρα με f2p το heroic, τωρα αν εχεις καρτες freeze mage με alexstrasza/pyroblast(οχι την version με giants) ειναι περίπατος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Επισης το θεμα ειναι να σκεφτομαστε μονοι μας decks και οχι να ψαχνουμε στο ιντερνετ να βρουμε την ευκολη λυση.. Μονο με Hunter deck και zoo warlock κατι γινεται.. Αυτά τα δύο στο ίδιο post... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 alexstrasza πρέπει είτε να φάει ban είτε ξέρω γω να την έχουν όλοι. kkthxbb περίπατος. υπομονή μέχρι να την κατεβάσεις και μετά μιλάς αλλιώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις