Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πάρτε και ένα mini guide για να την φάτε εύκολα σχετικά. 

1) 1ο βήμα είναι να πάτε όλα τα αντίπαλα mobs να κάνουν 1 dmg. αυτό γίνεται με αρκετά spells του pala όπως και τον aldor kak maka (δεν θυμάμαι πως λέγεται). 

2) αφού απέναντι όλα θα σας κόβουν για 7, έως τον 6ο - 7ο γύρο την παλεύετε με heals επάνω σας και να τα πάτε όλα να κάνουν 1 dmg. 

3) στον 7ο γύρο κατεβάζετε τον guardian of kings όπου healarei για 6. άρα τρως 7, γεμίζεις 6, εάν είσαι ~ 15-20hp θες 14-19 γύρους για να πεθάνεις. από εκεί και πέρα είτε έως το 10 μάνα κατεβάζετε αυτόν και τον 1 -> 2 heal ή τον farseer (3 -> 3 heal) και στον 10 γύρο αρχίζετε και κατεβάζετε τον guardian + arcane golem. με 4 να τον κόβετε / γύρο θέλετε 10 για να κόψετε 40 ή ~12-13 απο full health να φάτε την maexna. είναι failsafe strat μιας και απλά κάνεις συντήρηση και μετά την τρως. 

ακολουθούν photos απο game + πως να το κάνετε

ps1: (άσχετο) τελικά δεν είναι 19,99 η αγορά (ή 24,99) που λέγανε αλλά 17,99

vZxeTUo.jpg

taHakva.jpg

YVQNGXf.jpg

OIYmczu.jpg

y54m4Y3.jpg

ps1: το build που χρησιμοποίησα ήταν το : 

FASz6Ej.jpg

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι αλλα πρεπει να εισαι και τυχερος και να μη παιξει καλα. Γιατι εαν βγαλει απο τον πρωτο γυρο nerubian τα πραγματα ειναι δυσκολα..

Επισης το θεμα ειναι να σκεφτομαστε μονοι μας decks και οχι να ψαχνουμε στο ιντερνετ να βρουμε την ευκολη λυση..

Τωρα κανω πειραματισμους για ranked που ειμαι 14 επιπεδο, αλλα πολυ δυσκολα.. Δεν εχω και καρτες.. Μονο με Hunter deck και zoo warlock κατι γινεται..

Με mage,warlock πολυ δυσκολα τα πραγματα.

Με vogue δεν εχω ασχοληθει, αλλα εχω σπασει και ολες τις καρτες.

Υπάρχει και λύση με druid το deck έτοιμο το βρήκα

άλλα μου πήρε ώρες to heroic mode.

Οι class challenges είναι μόνο για κάρτες? Δεν είναι απαραίτητο να τις κάνουμε για να πάμε στο επόμενο wing?

Ε τωρα καποια πραγματα αν γνωριζεις το παιχνιδι ειναι κοινη λογικη, πχ στην maexxna θα εκανες exploit το sap της η με heals η με charge. Οπως ειπα την εβγαλα heroic με δικο μου hunter deck εντελως f2p χωρις να δω τιποτα, προφανως ημουν και τυχερος αλλα 1-2-3 να παιξεις θα βγει. 

Βγαινει μια χαρα με f2p το heroic,  τωρα αν εχεις καρτες freeze mage με alexstrasza/pyroblast(οχι την version με giants) ειναι περίπατος..

Επισης το θεμα ειναι να σκεφτομαστε μονοι μας decks και οχι να ψαχνουμε στο ιντερνετ να βρουμε την ευκολη λυση..

Μονο με Hunter deck και zoo warlock κατι γινεται..

Αυτά τα δύο στο ίδιο post...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...