Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήγα σερί νίκες μέχρι την heroic maexxna οπου έχασα για πρώτη φορά, γμτ και εβγαζα το πρώτο wing ανίκητος :mellow:

fun fact το πρώτο boss και στα δυο mode επαιξε εναντίον μου συνολικά 3 deathlords και τους 3 μόλις τους σκότωσα μου έκαναν summon auctioneer (έπαιζα miracle) xD

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κερδισα maexxna σε heroic με ενα ασχετο hunter deck στο f2p account με την πρωτη, ο hunter ειναι level 4 ουτε τις basic του δεν ειχα. :P Απλα εβγαλα huffer και ετρωγε σε καθε γυρο 4+1 elven archer dmg, μετα εβγαλα και δευτερο και την εκανα outrace με τη βοηθεια των traps.. :P

Πολυ lag παντως unplayable..

Woot? Δεν έχει rewards στα HCs? Τότε ποιος ο λόγος να ασχοληθείς, για το challenge? Klein mein

Αν νικίσεις όλα τα bosses σε heroic mode παίρνεις ένα αρκετά καλό card back.

Νομίζω οτι έκαναν μαλακια που το βγάζουν σε 5 βδομάδες και όχι όλο μαζί πάντως....

Διαφωνώ, για μένα το ανάποδο ισχύει. αν το είχαν βγάλει όλο μαζί θα το τελειώναμε σε μια νύχτα και θα έπεφτε τρελή γκρίνια. 

Τώρα έχουμε κάτι να περιμένουμε μέχρι την άλλη Τρίτη :)

Μου έφαγε 2 ωρίτσες άνετα το heroic mode, δεν διάβασα τίποτα @ reddit, ήθελα να το βγάλω με δικές μου δημιουργίες :D

Το πρώτο boss το πέρασα με το miracle mana addict deck που είχα ποστάρει μερικές σελίδες πριν, έχει πλάκα να έχεις κάτω concealed auctioneer, mana addict & cold light oracle και στον επόμενο γύρο να του κάνεις καμιά 40αριά damage μαζωμένο :P

Το δεύτερο boss με double fon double savage roar druid. Το έβγαλα με την πρώτη αυτό κάπως, είχα ανέλπιστα καλό draw. 

Στην Maexxna κόλλησα 1 ωρίτσα, την έκαναν αρκετά ζόρικη στο Heroic. Έφτιαξα έναν τρολοpriest με mind control tech, mass dispell & Alexstrasza :D

Πάω να παίξω κάνα constructed τώρα, είμαι περίεργος να δω τι deck θα συναντήσω. 

Και μένα με ψιλοζορισε η maexxna, στην τεταρτη προσπάθεια την νίκησα με priest deck που εφτιαξα εκείνη την ώρα.

Να το δω αν το θελει κανεις

KM87sst.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...