Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρωτη φορα που δοκιμαζω κατι σαν warlock zoo. Με τις μισες καρτες που προτεινουν, γιατι δε τις εχω ολες. Απο 19 level πηγα 14, για πρωτη φορα στους 5 μηνες που παιζω! Εκανα περιπου 6,7 νικες σερι.. Απλα απιστευτα πραγματα..

Δεν είναι ότι παίζεις "κάτι σαν zoo" με lock αλλά ότι έκανες καλύτερο deck από το προηγούμενο σου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να ανοίξουμε το επόμενο wing θα πρέπει να έχουμε νικήσει το 1ο? Η αρκεί να πληρώσουμε?

Και τα δύο έχω την εντύπωση. Για να πας επόμενο wing τελειώνεις το πρώτο και κατόπιν πληρώνεις για τα υπόλοιπα.

Εξαρτάται αν το 12 που λες είναι μεσάνυχτα ή μεσημέρι :P

Tο βραδυ βρε. :P

τι ωρα θα γινει το realease δλδ?

επισης , νομιζω εκτος και αν δεν βλεπω καλα , πρακτικα ειναι σαν να βγαλαν 30+1 καρτες.

η καρτα του thaddius στο Link του tmark δεν υπαρχει πουθενα και δεν ξερω αν θα ειναι playable μονη της η μονο μετα απο το combo των αλλων δυο καρτων...

http://hearthstone.gamepedia.com/Thaddius

Aratil blue post:  

Just wanted to clarify that this maintenance is not for the Curse of Naxxramas Adventure. We will be turning on Curse of Naxxramas for all regions at the same time some time after this maintenance is complete, but please do not expect Naxxramas to be available immediately following this maintenance.

Φαντάζομαι τα μεσάνυχτα θα ανοίξει σε εμάς, θα σε γελάσω όμως..

Δεν είναι ότι παίζεις "κάτι σαν zoo" με lock αλλά ότι έκανες καλύτερο deck από το προηγούμενο σου

Μα ολες τις απλες καρτες εχω μεσα. Η καλυτερη ειναι ο defender of argus χ1

Πηγα 12 με το f2p basic mage deck αερα παντως.. :P Εχει πολυ πλακα να παιζεις ετσι τελικα, δεν εχεις και το αγχος να αποδωσεις καλα γιατι νιωθεις οτι παιζεις με disadvantage. :P 

• Like 1

Για αυτούς που τους λείπουν οι κάρτες, αν και στην πραγματικότητα δεν υπάρχει υποκατάστατο, εντούτοις υπάρχουν αρκετά καλοί αντικαταστάτες. 

Όταν μου έλλειπε το Pyroblast , έπαιζα με Ravenhold Assasin (7/5 stealth) και όταν μου έλειπαν οι 4/2 charge/bubble, έπαιζα με την Stealth Tiger 5/5. 

Πηγα 12 με το f2p basic mage deck αερα παντως.. :P Εχει πολυ πλακα να παιζεις ετσι τελικα, δεν εχεις και το αγχος να αποδωσεις καλα γιατι νιωθεις οτι παιζεις με disadvantage. :P

aggro mage εχει δυνατο πλεονεκτημα κοντρα στο zoo λιγο που το δοκιμασα

auchenai+2 zombie chow+circle of healing κανει 4 damage σε ολα τα creature Και ταυτοχρονα 10 damage στον αντιπαλο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...