alan2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Στο Ασιατικο server είναι πιό δύσκολα τα πράγματα, όχι μόνο έχουν 3 legendary απο lvl20, σκέφτονται και πολύ περισσότερο την επόμενη κίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aghahowa Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Hello guys. Αλλος ενας κολλημένος εδώ αλλα οχι και τοσο ωστε να παίζω απο την παραλία Νομίζω οτι το θέμα έχει αρκετή κίνηση για να κανουμε ενα τουρνουά μεταξύ μας. τι λέτε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 καλά κρίνετε όλοι είστε 18-22 χρονών και πάτε στην παραλια για πριόνια και σφηνάκια, και εμείς πηγαίναμε.. όταν είστε 35 παντρεμένοι και σας τρέχουν στην παραλία κάθε μέρα με το ζόρι τα λέμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Και εγω θα το παρω παραλια στο ipad air παντως.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Hello guys. Αλλος ενας κολλημένος εδώ αλλα οχι και τοσο ωστε να παίζω απο την παραλία Νομίζω οτι το θέμα έχει αρκετή κίνηση για να κανουμε ενα τουρνουά μεταξύ μας. τι λέτε; Δέν είναι κακή ιδέα αλλά ποιός ασχολείται με τη διοργάνωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RoS23 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Hello guys. Αλλος ενας κολλημένος εδώ αλλα οχι και τοσο ωστε να παίζω απο την παραλία Νομίζω οτι το θέμα έχει αρκετή κίνηση για να κανουμε ενα τουρνουά μεταξύ μας. τι λέτε; Θα ειχε φαση κατι τετοιο ναι,εγω μεσα αμα ψηνεται και κανας αλλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Καλησπερες,δεν ειχα παιξει ποτε παιχνιδι με χαρτια,εκνευριζομαι οταν παω για καφε και λιωνουν μαντραχαλοι στο tichu αλλα με αυτο την πατησα,επειδη εχει ενα δις ποστ το θρεντ αν και εψαξα παιζει να με μπασει κανεις κανα ινφο για να στησω ενα βασικο deck για warlock και επισης πειτε μου αν εχουν καποιο νοημα τα lvl και πως πρεπει να κινηθω στο game για αρχη!Δε σκοπευω να τους πλερω btw!Τουλαχιστο για την ωρα!Cheers! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 1. Φτιαχνεις αυτο: 2. Κρατας soulfire+1 mana drops μονο 3. Flood teh boardz... 4. profit?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 καλα αυτο για να το φτιαξω με διπλες κλπ θελω χιλια χρονια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 δες policymaker στο 11:42 εχει ετοιμάσει ένα απλο deck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Ειναι το πιο φτηνο competitive deck... Μολις 1520 dust δηλαδη λιγοτερο απο 1 legendary καρτα, αλλιως basic mage deck και οπου σε παει, δεν εχεις αλλες επιλογες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carrypizza Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 1. Φτιαχνεις αυτο: 2. Κρατας soulfire+1 mana drops μονο 3. Flood teh boardz... 4. profit?? δουλευει η τσαμπα dust? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δουλευει καλα για auto pilot μεχρι το 5, μετα ζοριζει γιατι ξερουν να το αντιμετωπιζουν και πρεπει να ξερεις καλα τα matchups, ειναι legend caliber deck παντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 ναι για ολους τους αλλους ναι.... perfect answers μιλαμε σε οτι ντεκ και να παιξω , 4--->7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Get ready for tomorrow. Ότι θέλετε να ξέρετε για το Naxxramas υπάρχει εδώ: http://hearthstone.gamepedia.com/Curse_of_Naxxramas Η απαραίτητη φόρτιση της Prepaid έγινε Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2014 από Tmark 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις