Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πω ρε πούστη και πάνω που άρχισα να παίζω miracle

https://twitter.com/PlayHearthstone/status/490179226201382912/photo/1είναι 

πάλι ο druid έχει σχετικό πλεονέκτημα λόγω innervate.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.hearthhead.com/curse-of-naxxramas

Τι εννοει οταν λεει 6 ευρω το ενα wing; Παντως οι καρτες ειναι πολυ δυνατες και το κανουν επιτηδες για τα λεφτα. Δεν εχω δωσει φραγκο, αλλα αυτες θα τις αγορασω.

Οσοι δεν το εχουν αγορασει στην αρενα θα εμφανιζονται αυτες οι καρτες;

http://www.hearthhead.com/curse-of-naxxramas

Τι εννοει οταν λεει 6 ευρω το ενα wing; Παντως οι καρτες ειναι πολυ δυνατες και το κανουν επιτηδες για τα λεφτα. Δεν εχω δωσει φραγκο, αλλα αυτες θα τις αγορασω.

Οσοι δεν το εχουν αγορασει στην αρενα θα εμφανιζονται αυτες οι καρτες;

Αν καταλαβαίνω καλά, το νέο αυτό περιεχόμενο αποτελεί μάχες με ΑΙ τύπου single-player campaign, το οποίο χωρίζεται σε 5 επεισόδια.

Το κάθε επεισόδιο κοστίζει 6 ευρώ ή 700 gold.

Τις κάρτες δεν τις αγοράζεις. Τις κερδίζεις μέσα από τις μάχες που θα κάνεις.

Εκανα ενα δευτερο account και παιζω f2p aggro mage δικο μου, rank 15 αλλα διασκεδάζω περισσότερο απο miracle/handlock στο main μου.. :P Εχω πετυχει και full meta decks αλλα τα περισσοτερα ειναι random σε αυτα τα ranks.

Πετυχα και millhouse στο πρωτο pack και τον χρησιμοποιω turn 2, εχω παρει αρκετα concede αλλα με εχουν διαλυσει κιολας, εχει πολυ γελιο ομως. :P

Σε αυτό το rankedLink.png Site:

Αν στο 7:18 έπαιζα starfall για 2 damage στα minions και claw θα ήταν καλύτερο?

θα ειχε 7 damage απο uth-kill command+2 hero power εσυ 12 ζωη...ισως ειχες μια γυρα ακομα και αν εκανες heal θα μπορουσες να παρεις το παιχνιδι

Δοκίμασα διάφορα για την πλακα έπεσα στο 8  και μετά είπα να σκαρφαλώσω πάλι.. έβαλα ενα mur-lock deck και πηγα από 8 στο 4 σε 2 ώρες. 

μόνο από miracle χάνω , τα αλλα πρέπει να εχουν τέλεια draw. 

Εκανα ενα δευτερο account και παιζω f2p aggro mage δικο μου, rank 15 αλλα διασκεδάζω περισσότερο απο miracle/handlock στο main μου.. :P Εχω πετυχει και full meta decks αλλα τα περισσοτερα ειναι random σε αυτα τα ranks.

Πετυχα και millhouse στο πρωτο pack και τον χρησιμοποιω turn 2, εχω παρει αρκετα concede αλλα με εχουν διαλυσει κιολας, εχει πολυ γελιο ομως. :P

Έχουν πολύ φάση τα δεύτερα accounts με F2P κάρτες μόνο. Τον Μάη, 4.5 ώρες πριν λήξει το season στον NA server, ξεκίνησα νέο account και μπήκα ranked αμέσως μετά το τέλος του tutorial, οπότε έλειπαν όλες οι βασικές κάρτες του μάγου. Εν τέλει πρόλαβα και έφτασα rank 15, ανοίγοντας και έναν Leeroy στο τρίτο pack :D

Τώρα παίζω πάλι @ ΝΑ για relaxation :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...