alan2 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Βρήκα αυτό to deck: Druid anti zoo http://www.hearthpwn.com/decks/45355-druid-anti-zoo-rank-6-and-going Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Πω ρε πούστη και πάνω που άρχισα να παίζω miracle https://twitter.com/PlayHearthstone/status/490179226201382912/photo/1είναι πάλι ο druid έχει σχετικό πλεονέκτημα λόγω innervate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Το innervate ειναι spell, θα κοστιζει 5 mana.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 http://www.hearthhead.com/curse-of-naxxramas Τι εννοει οταν λεει 6 ευρω το ενα wing; Παντως οι καρτες ειναι πολυ δυνατες και το κανουν επιτηδες για τα λεφτα. Δεν εχω δωσει φραγκο, αλλα αυτες θα τις αγορασω. Οσοι δεν το εχουν αγορασει στην αρενα θα εμφανιζονται αυτες οι καρτες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Φαντάζομαι πως ναι, στην αρένα εμφανίζονται όλες οι κάρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Σε αυτό το ranked Site: Αν στο 7:18 έπαιζα starfall για 2 damage στα minions και claw θα ήταν καλύτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Ε ναι απο τη στιγμη που εχει uth/kill commands ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 http://www.hearthhead.com/curse-of-naxxramas Τι εννοει οταν λεει 6 ευρω το ενα wing; Παντως οι καρτες ειναι πολυ δυνατες και το κανουν επιτηδες για τα λεφτα. Δεν εχω δωσει φραγκο, αλλα αυτες θα τις αγορασω. Οσοι δεν το εχουν αγορασει στην αρενα θα εμφανιζονται αυτες οι καρτες; Αν καταλαβαίνω καλά, το νέο αυτό περιεχόμενο αποτελεί μάχες με ΑΙ τύπου single-player campaign, το οποίο χωρίζεται σε 5 επεισόδια. Το κάθε επεισόδιο κοστίζει 6 ευρώ ή 700 gold. Τις κάρτες δεν τις αγοράζεις. Τις κερδίζεις μέσα από τις μάχες που θα κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Τις νέες κάρτες θα πρέπει και να τις φτιάξουμε με dust? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δε νομίζω ότι θα σου δοθεί αυτή η επιλογή. Μόνο μέσα από Naxx αυτές οι κάρτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Τις νέες κάρτες θα πρέπει και να τις φτιάξουμε με dust? Μόνο το golden version της κάρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Εκανα ενα δευτερο account και παιζω f2p aggro mage δικο μου, rank 15 αλλα διασκεδάζω περισσότερο απο miracle/handlock στο main μου.. Εχω πετυχει και full meta decks αλλα τα περισσοτερα ειναι random σε αυτα τα ranks. Πετυχα και millhouse στο πρωτο pack και τον χρησιμοποιω turn 2, εχω παρει αρκετα concede αλλα με εχουν διαλυσει κιολας, εχει πολυ γελιο ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Σε αυτό το ranked Site: Αν στο 7:18 έπαιζα starfall για 2 damage στα minions και claw θα ήταν καλύτερο? θα ειχε 7 damage απο uth-kill command+2 hero power εσυ 12 ζωη...ισως ειχες μια γυρα ακομα και αν εκανες heal θα μπορουσες να παρεις το παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δοκίμασα διάφορα για την πλακα έπεσα στο 8 και μετά είπα να σκαρφαλώσω πάλι.. έβαλα ενα mur-lock deck και πηγα από 8 στο 4 σε 2 ώρες. μόνο από miracle χάνω , τα αλλα πρέπει να εχουν τέλεια draw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Εκανα ενα δευτερο account και παιζω f2p aggro mage δικο μου, rank 15 αλλα διασκεδάζω περισσότερο απο miracle/handlock στο main μου.. Εχω πετυχει και full meta decks αλλα τα περισσοτερα ειναι random σε αυτα τα ranks. Πετυχα και millhouse στο πρωτο pack και τον χρησιμοποιω turn 2, εχω παρει αρκετα concede αλλα με εχουν διαλυσει κιολας, εχει πολυ γελιο ομως. Έχουν πολύ φάση τα δεύτερα accounts με F2P κάρτες μόνο. Τον Μάη, 4.5 ώρες πριν λήξει το season στον NA server, ξεκίνησα νέο account και μπήκα ranked αμέσως μετά το τέλος του tutorial, οπότε έλειπαν όλες οι βασικές κάρτες του μάγου. Εν τέλει πρόλαβα και έφτασα rank 15, ανοίγοντας και έναν Leeroy στο τρίτο pack Τώρα παίζω πάλι @ ΝΑ για relaxation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις