Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μου την βάρεσε να δοκιμάσω καινούρια decks και έπεσα από 4 σε 7 :P , μου άρεσε πολύ το playstyle του priest , το απέφευγα γιατί έπαιζε κλάψα ότι είναι αδύναμο class ktl, αλλά έχει πολύ πλάκα. 

μάλλον θα κάτσω να ασχοληθώ με priest το σαββατοκύριακο, ίσως και handlock. Το shaman που πήγα 4 το βαρέθηκα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

IEM SHENZEN

Amaz is the winner. 

Απίστευτη κωλάρα όμως, πρέπει να το δείτε για να καταλάβετε.

http://www.twitch.tv/esltv_hearthstone/b/548683191

Δείτε και ημιτελικούς vs RDU

μια με το sylvanas topdeck 

και 3-4 που δεν εχασε χιτ ο rag του. δεν ξερω τι κανεις ο τυπος , απλα δεν χανει rng.

καλα να παθει ο rdu :P

πήγα day 1 13, έπεζα μόνο με legends το έδωσα στην κοπέλα μου να παίξει για τα daily μιας και τρέχουμε με κάτι θέματα νοσοκομεία και το πήγε 20. χθες με νέο deck @ 16 και απλά κάναμε δοκιμές μετά troll builds. το να κάτσω να αναλύσω το πόσο καλός μπορεί να είμαι ή να λιώσω 2-3 μέρες για legend έως rank 4-6 ενώ δεν προλαβαίνω για irl θέμματα είναι χαζό. αλλά σίγουρα δεν είμαι το p2w model όταν στα καλά δίναμε μπάλες και σε krip και hafu και στον κάθε βλάκα streamer που θεωρείται καλός. μαλακία μου που γράφω και μερικά comments για να βοηθάω όσους είναι να αγοράσουν τπτ / κάνουν builds, πάω να δώσω τα λεφτά μου στην blizz μιας και έχει φανεί πόσο άμπαλος είμαι

my 2 cents 

IEM SHENZEN

Amaz is the winner. 

Απίστευτη κωλάρα όμως, πρέπει να το δείτε για να καταλάβετε.

http://www.twitch.tv/esltv_hearthstone/b/548683191

Δείτε και ημιτελικούς vs RDU

Τα είδα τα matches του Amaz, ok τον πάω πολύ και μπράβο του είναι όντως καλός παίκτης, αλλά πιστεύω ότι σε κάποια φάση θα τον αφήσει η τύχη του :P 

επισης δεν κανουμε ενα ποστ με τα battletags εμεις που γραφουμε πιο συχνα στο θρεντ να πεσουν τα απαραιτητα requests? ;)

Nuzlob#2810

rizlapapers#2211

• Like 1

Αν έχετε Mukla και γουστάρετε paladin, να με τι διασκεδάζω 

Είδες το deck που έπαιζε ο kolento χθες το βράδυ; Αρκετά aggro (παίζει κι αυτός με mukla) απλά στρίμωξε μέσα και τον Tirion :P 

Εντάξει , είναι σχετικά παλιό το ντεκ, αλλά δεν είχα δει να το παίζουν ψηλά. Aggro Paladin με τα ίδια  πράγματα παίζει. Πάντως 5 σερί νίκες τις έκανα σήμερα, αλλά στο 11-10 rank.

Anti-zoo deck δεν υπάρχει. Μπορεί να κερδίσει τα πάντα με σχετικά καλό ποσοστό.

Για να φανταστείς τι σημαίνει favorable match up για ένα anti-zoo, θα αναφέρω , πως στο Magic the Gathering , ένα ποσοστό 60-40 για ένα deck απέναντι σε άλλο, μιλάμε για anti-deck κάργα. Άντε λοιπόν να φτιάξεις ένα deck που να έχει 60-40 με το Warlock Zoo. Φαντάσου πόσο θα χάνεις στα άλλα matchups. Kατ'εμέ το καλύτερο zoo (και πιο κομψό σε ότι αφορά τη λίστα) είναι το παρακάτω, άντε να άλλαξω priestess με Fairie Dragon (αν και ο Dragon κάνει καλύτερους τους bufferades)

Δοκιμάστε το Lightshot (μικρή εφαρμογούλα) για να ανεβάζετε εικόνες με τις λίστες σας. 

43vu85hQkXOFA.png

πήγα day 1 13, έπεζα μόνο με legends το έδωσα στην κοπέλα μου να παίξει για τα daily μιας και τρέχουμε με κάτι θέματα νοσοκομεία και το πήγε 20. χθες με νέο deck @ 16 και απλά κάναμε δοκιμές μετά troll builds. το να κάτσω να αναλύσω το πόσο καλός μπορεί να είμαι ή να λιώσω 2-3 μέρες για legend έως rank 4-6 ενώ δεν προλαβαίνω για irl θέμματα είναι χαζό. αλλά σίγουρα δεν είμαι το p2w model όταν στα καλά δίναμε μπάλες και σε krip και hafu και στον κάθε βλάκα streamer που θεωρείται καλός. μαλακία μου που γράφω και μερικά comments για να βοηθάω όσους είναι να αγοράσουν τπτ / κάνουν builds, πάω να δώσω τα λεφτά μου στην blizz μιας και έχει φανεί πόσο άμπαλος είμαι

my 2 cents 

Δικαιολογίες, LEGEND OR RIOT :P

εχει βγει και ενας shaman με earth elemental kai ancestral spirit +faceless , εφαγα να βρομοξυλο ολο δικο μου.

RIP mode :http://www.hearthpwn.com/decks/68166-crusher-shaman-legendary

Δυνατός είναι ο Crusher Shaman, τον δοκίμασα ~2 εβδομάδες πριν που το πόσταραν στο reddit. Αν δεν έχει removal ο άλλος για τα Earth Elemental με Ancestral Spirit, γίνεται τέρμα ενοχλητικός :P 

με τι shaman επαιζες αλεξ?

grindstone shaman Λέγεται, αλλά έβαλα μέσα και bloodlust

http://hearthstone.blizzpro.com/2014/07/11/deck-of-the-week-21-grindstone-shaman/

έπαιξα και τον crusher αλλά δεν μου άρεσε, χωρίς καλά draws δεν γινόταν δουλειά. Στον grindstone δεν είσαι τόσο draw dependant. 

vs zoo είχα άνετα 75% winrate ακόμα και στο rank 4 (στο 4 όμως σπάνια είχε zoo ολοι handlock ήταν και κάνα 2 murlocks) - με τον grindstone. Δεν είναι απλό deck πάντως θέλει πολύ σκέψη και πολύ κοίταγμα μπροστά (έχεις και το overload στο κεφάλι)

-------------------

Έπεσε η παραγγελία για το ipad mini, πήρα retina. Άντε να δούμε τώρα ποιος έχει καλύτερο 3g/4g coverage Χαλκιδική, πόσο θα το κάψω το hs στην παραλία λέμε... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...