Προς το περιεχόμενο

Hearthstone: Heroes of Warcraft Topic v1

Tmark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άντε να 'ρθει το naxxramas να δούμε καμιά αλλαγή στο meta, λίγες μέρες έμειναν ακόμα. 

Αυτή τη σεζόν είναι ζήτημα να ασχολήθηκα με ranked καμιά 15αριά ώρες στην αρχή της σεζόν, ανέβηκα μέχρι 10 και επέστρεψα πάλι στο 12. Καλά είναι δεν ασχολούμαι άλλο, γιατί από το 12 και μετά συναντούσα σχεδόν πάντα zoo και μου έσπασαν λίγο τα νεύρα. Με το που άλλαζα deck και πήγαινα πχ σε control warrior, τσουπ με έβαζε με priest το παιχνίδι :P Δεν είχα όρεξη να σπαμάρω games για να ανέβω πάλι. Ελπίζω με τις αλλαγές που θα δούμε, να μου ξανάρθει όρεξη για ladder. 

Θέλω προς το παρόν να ανεβάσω rogue και mage level 60 οπότε παίζω κάνα casual άμα λάχει :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω ειμαι 6 με σχετικα λιγα παιχνιδια, νομιζω μπορω να pusharw για legend με miracle, αρχιζω και το μαθαινω καλα το deck και εχω παρει τον αερα του zoo. Θα δειξει αναλογα την ορεξη και τα νευρα γιατι πρεπει να μπω σε 24/7 mode και δεν ξερω αν εχω την αντοχη/θελω.. :P

• Like 1

ΓΙα να ανεβείτε ρανκ πρέπει να έχετε ποσοστό νικών 51% και πάνω μετά το 5 lvl. Πριν με μερικά streaks ανεβαίνετε και με 50% νίκες εκτός και αν είστε κακοί παίχτες (λαμβάνοντας υπόψιν και το skill στα 25-5 ranks)

51% σημαίνει πως από το 5 απλά θα ανεβαίνετε πολύ αργά. Στα 100 games να κερδίζετε 51. Θα έχετε πάρει 2 αστεράκια. Φέξε μου και γλίστρησα. 

Σε πολλά παιχνίδια, οι επαγγελματίες με 60% ποσοστά νίκης είναι οι θεοί της μπάλας. Το 51% δεν είναι άσχημο αναλογικά. 

Όμως είστε τυχεροί γιατί ποσοστά των επαγγελματιών γίνονται σε τουρνουά που παλεύουν όλοι για τη νικη. Εσείς όμως μπορείτε να πέσετε στο χαβαλέ με το random deck. Και σιγά σιγά να φτάσετε στο πολυπόθητο legendary. Μόνο όμως αν είστε καλοί και προσπαθήσετε σοβαρά. 

Αλλιώς απλά χαλαρώστε, παίξτε arena , μαζέψτε κάρτες και χαβαλεδιάστε με τα deckakia σας.

Ε, βάλε και τον παράγοντα τυχη μέσα. Είναι και πώς θα έρθουν οι κάρτες πολλές φορές, που σου αλλάζει εντελώς τα πλάνα και τα περιθώρια επιλογής

Παραξενεύτηκα διότι για κάποιο λόγο το παιχνίδι έκανε spike στο βαθμό δυσκολίας των αντιπάλων και το base mage deck σαν να μήν μπορεί να ανταποκριθεί.

Από αυτά που διαβάζω τα classes δεν είναι ισοδύναμα? Να μήν επενδύσω στον mage?

τα classes είναι πάρα πολύ όμορφα balanced παίξε αυτό που σου αρέσει. Ακόμα και για priest που θεωρείται και καλά το πιο αδύναμο έχει πολύ δυνατούς παίχτες. 

όπως σου προτάθηκε ήδη αφού δεν θες να επενδύσεις πάρα πολύ χρόνο ούτε να πληρώσεις καλύτερα να πας κάποιο aggro deck με lock / warrior / hunter ίσως και mage. 

Ναί, προσπαθώ να εξοικειωθώ με τον μάγο, απλά τώρα στις μάχες οι αντίπαλοι έχουν πολλές special κάρτες (τουλάχιστον αυτό υποθέτω) και το deck μου σαν να μήν στέκει καλά.

Το base deck σίγουρα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και τώρα πειραματίζομαι συνεχώς με custom decks.

Καλά μη νομίζεις πως είσαι και στο επίπεδο να κάνεις τις καλυτερες επιλογές αυτή τη στιγμή.. Απλά παίξε. Και κάνε τα αρχικά achievements (Νίκησε όλα τα bots σε όλες τις δυσκολίες κλπ. κλπ.)

Όπως είχα πει και παλαιότερα, όσο πιο πολύ αργήσεις να μπεις στο παιχνίδι ή αδυνατείς (όπως εγώ) να του δίνεις πολύ χρόνο καθημερινά, τόσο πιο πολύ τοίχο θα βρίσκεις μπροστά σου. Σε αυτό το σημείο ή απλά διασκεδάζεις και το απολαμβάνεις (πχ παίζοντας casual) ή δίνεις χρήματα που ελπίζεις να μετουσιωθούν σε καλές κάρτες ή dust. Φυσικά και χρειάζεται ικανότητα για τα καταφέρεις αλλά το περιορισμένο εύρος καρτών και τα έτοιμα deck στο δίκτυο προσφέρουν γρήγορες και έτοιμες λύσεις σε πολλούς.  

• Like 1

Ναί, προσπαθώ να εξοικειωθώ με τον μάγο, απλά τώρα στις μάχες οι αντίπαλοι έχουν πολλές special κάρτες (τουλάχιστον αυτό υποθέτω) και το deck μου σαν να μήν στέκει καλά.

Το base deck σίγουρα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει και τώρα πειραματίζομαι συνεχώς με custom decks.

μην έχεις αυτό στο μυαλό σου τώρα έχει μικρή σημασία. Είναι και κάτι που πρέπει να αναλογιστείς, στα games που έχουν ranking παίζεις με αντιπάλους ίδιας δυναμικότητας με εσένα. Δεν γίνεται να είσαι ρανκ 24 και να λες ότι το deck σου δεν στέκει γιατί οποιανού το deck εκεί μέσα στέκει έστω στο ελάχιστο θα ανέβει 10 rank σε μια ώρα :D

το HS όπως όλα τα σοβαρά TCG είναι παιχνίδι που εφόσον σου αρέσει θα ασχολείσαι χρόνια. Τα λεφτά που δίνεις για κάρτες είναι επένδυση για το μέλλον, δεν το βλέπεις ξέρω γω σαν να αγοράζεις ένα expansion να παίξεις άλλες 5 ώρες. Τώρα το πόσο θα δώσεις είναι άλλο θέμα. Για να κάνεις όλα τα meta decks decks για όλα τα chars κάνοντας disenchant μόνο διπλές κάρτες αγοράζοντας decks θές κάπου 250-400 ευρώ ανάλογα με πόσο τυχερός έισαι, αλλά για ένα χαρακτήρα κάνοντας disenchant άλλους γίνεται άνετα η δουλεια με κάνα 30-40 ευρώ, όσα κάνει ένα άλλο game να αγοράσεις. 

Το πιασα χθες και ασχοληθηκα κανα 2:30 ωρακι , και απο 9 εφτασα 5 με miracle.

θελω να pushaρω πολυ για legend μιας και παιζουν μερες ακομα μπροστα , αλλα αυτο το cut που κανουν στα bonus win streak ειναι σκοτωμα :P

επισης δεν κανουμε ενα ποστ με τα battletags εμεις που γραφουμε πιο συχνα στο θρεντ να πεσουν τα απαραιτητα requests? ;)

Nuzlob#2810

ακούμπησα χθες (τελικά) (και λέω τελικά γιατί ο lock0 με είχε αφήσει στα 40) περίπου 50-55€ σε decks. έβγαλα 3 legendary (στα πρώτα ~15 decks, rag, yshera , golden beast) και περίπου 1700 σκόνες χωρίς το golden beast που θα φύγει νύχτα = 1700 + 1600 = 3300 σκόνες περίπου. απλά το έγραψα για να έχετε μία ιδέα περίπου τι παίρνετε από σπάσιμο decks / αγορές 

ps1: από κάρτες heroes / κλασικές μου λείπουν μαζί με τις legendary ~ 30 (είτε έχω 1 και μου λείπει η 2η είτε την έχω σε χρυσή [μονή ή διπλή] και δεν έχω στο normal version). 

αυτά... ακόμα πονάει λίγο ο ποπός μου αλλά it was fun όταν άνοιγα τόσα πολλά

IEM SHENZEN

Amaz is the winner. 

Απίστευτη κωλάρα όμως, πρέπει να το δείτε για να καταλάβετε.

http://www.twitch.tv/esltv_hearthstone/b/548683191

Δείτε και ημιτελικούς vs RDU

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...