nicoc89 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 @zeniath ούτε εγώ πήρα και ας μην έλαβα μέρος δοκίμασα με pm , του λέω ρε μπζιλέ πλεαζε , δώσε ενα key δεν απάντησε
LRoi Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Ποοοο, κάτω από τον Zeniath και τον ήπιαμε, το χάσαμε για 5-6 αργόσχολους Ρε γμώτο θα το πουλήσω το account, έχω D3, WoW active και SC2 και η Blizz με έχει γράψει... Gief a focking key FFS, QQ... 1
Tmark Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Spank είσαι θεός. Tmark#2929 add me Για δείτε εδώ όσοι δεν μπήκατε http://www.youtube.com/watch?v=jRXHPJbs4HQ&feature=youtu.be 1
SPANK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Το δικό μου ειναι Spank#1478 αλλα σιγα σιγα γιατι ειμαι noob Για τους υπόλοιπους αλλα 30 κλειδάκια την πέμπτη θα κληρώσουν εδω (ακούστε το video πως να πάρετε μέρος) , ειναι δύσκολο το ξέρω αλλα δεν χάνετε τιποτα 1
Atallos1 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2013 Ξανακοιταξτε τα mails σας παντως αυτοι που δεν πηρατε , εστειλαν κι αλλα Μολις επεσε η EU Εθιστικο παντως , δεν εχω σταματησει να παιζω Νικησα τους Normal AI και κανα 2 στο Expert , ανοιξα κ τα πρωτα 2 packs
Impious Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 πηρα key απο την blizzard, check your mail guys Zeniath 1
nrkmaiden Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ @zeniath καλα πρεπει να ειμαστε οι πιο ατυχοι ανθρωποι στο eu πανω στο θεμα beta key
Atallos1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Τα queue times για την Ευρωπη ειναι χαζα παντως , αν και λενε οτι αυτο αρχισε χθες κ οτι τον παιρνουνε οι servers Οποιος θελει practice παντως κανει add
Tmark Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Τα queue times για την Ευρωπη ειναι χαζα παντως , αν και λενε οτι αυτο αρχισε χθες κ οτι τον παιρνουνε οι servers Οποιος θελει practice παντως κανει add Εγώ περίμενα κάνα 5λεπτο για να με βάλει σε unranked game χτες.
SPANK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Εχω ορισμένες και φορές και κολλημάτα στο παιχνίδι δεν ανταποκρίνονται καποια κουμπιά και πρέπει να φάει restart για να στρώσει , αλλα εντάξει beta ειναι θα λυθούν αυτα. Α και κατι αλλο που παρατήρησα και ειναι περίεργο για blizzard που ειναι τα achievements οεο :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις