ADHD Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Το zoo οπως σου ειπα εχει επιλογες, δεν ειναι miracle η handlock σε δυσκολία προφανώς αλλα μην το μπερδευεις με τα mindless aggro face. Ειναι απο τα common misconceptions οτι το zoo ειναι πανευκολο deck επειδη οταν κερδιζει φαινεται να το κανει με ανεση.. Ενα παραδειγμα επιλογων, επαιζα εγω zoo vs miracle καπου turn 3/4 ημασταν και μου παιζει κλασσικα backstab+SI και εχω μεινει μονο με voidwalker και στο χερι soulfire/young priestess/doomguard εκει τι κανω soulfire τον SI για να κανω develop το board μου η το κραταω για azure drake/auctioneer?? lifetap?? priestees yolo και αν κανει deadly poison/backstab/shadowstep SI ειναι game?? Δεν μου ηταν και πολυ στανταρ η επιλογη, το να αφησεις κατω τον SI μπορει να ειναι game για την miracle απο την αλλη να χαραμίσω το soulfire σε 3hp minion και πιθανότατα doomguard επισης για εμενα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jenkins Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μου αρέσει να μαδάω zoolocks με το freeze mage deck μου. Το αυτό και με τους murloc lovers. Από την άλλη έχω φτάσει 14 και έχω ήδη κουραστεί. Δεν δημιουργούν ενδιαφέρον στο gameplay τα συγκεκριμένα decks, όσο ψηλά κι αν μπορούν να σε φτάσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 και εγώ ίδιας άποψης είμαι. Με τα control decks ευχαριστιέμαι περισσότερο το παιχνίδι παρόλο που έχω παίξει πιο πολύ aggrο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Πως γινεται να φυγεις απο το "casual" επιπεδο σε οποιοδηποτε παιχνιδι αν δεν αφιερωσεις χρονο?? Έγραψα: Άρα αν δεν τα σκάσεις ή δεν αφιερώσεις πάρα πολύ χρόνο, το παιχνίδι δεν μπορεί να φύγει από το casual επίπεδο. Τα παιχνίδια που βασίζονται σε f2p μοντέλο με microtransactions συνήθως απαιτούν από το χρήστη υπερβολικά πολλές ώρες grind-αρίσματος για να φτάσεις εκεί που θα έφτανες αν έκανες αγορές. Αυτό εννούσα. Κατα τα άλλα ο alex με κάλυψε. Το δοκίμασα το παιχνίδι, ολοκλήρωσα και το base deck του μάγου, τον έφτασα και level 12, αλλά ενώ μέχρι τώρα κέρδιζα κάπου στο 80% των περιπτώσεων, τώρα στις μάχες μου σαν να μου φαίνεται ότι οι αντίπαλοι έχουν πιό δυνατά decks. Μου φαίνεται σαν τη κλασσική τακτική του εύκολου στην αρχή να γλυκαθείς και να κολλήσεις και μετά όλο και μεγαλύτερη δυσκολία για να αρχίσεις να πληρώνεις. Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος. Οι πιό έμπειροι γνωρίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Το ιδιο μου κανει "πολυ" με "παρα πολυ", card game ειναι τι περιμενεις, για να φτασεις ψηλα πρεπει να παιξεις "παρα πολυ" ετσι και αλλιως και ολες τις καρτες να σου δωσω.. Τι εννοεις στην αρχη να γλυκαθεις?? με αλλους παιχτες παιζεις μπορει να πετυχεις στο rank 20 solid αντιπαλο που απλα δεν εχει παιξει μεχρι στιγμης μπορει και εναν noob εντελως, η λογικη ειναι ομως οτι οσο ανεβαινεις τα rank ανεβαινει και η δυσκολια γιατι συναντας καλυτερους αντιπαλους. Μπορει να αγορασεις ολες τις καρτες και παλι να εισαι rank 20, δεν ισχυουν αυτα που λες περι proression απο τη στιγμη που μπορεις να βγαλεις ενα solid deck με λιγο grind. Το παιχνιδι ειναι ευκολο αλλα θελει καποιο χρονο να το μαθεις ανεξαρτητα με το grind για συλλογη καρτων τι περιμενεις να κερδιζεις το 80% μονιμα απο την αρχη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 To παιχνίδι σε βάθος χρόνου εξελίσσεται σε Pay to Win ή όχι? Οι κριτικές που διαβάζω διαφέρουν σε αυτό το θέμα. απλα το παιχνιδι σου δινει τη δυνατοτητα αν εισαι καλος στην αρενα, να μαζεψεις γρηγορα gold αρα και καρτες... εγω καθε σεζον φτανω σε θεσεις μεσα στη 5αδα συνηθως κανοντας μονο τα ημερησια quest... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 23 Ιουλίου Naxxramas 1st wing release. http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/14832730 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 απλα το παιχνιδι σου δινει τη δυνατοτητα αν εισαι καλος στην αρενα, να μαζεψεις γρηγορα gold αρα και καρτες... εγω καθε σεζον φτανω σε θεσεις μεσα στη 5αδα συνηθως κανοντας μονο τα ημερησια quest... Παραξενεύτηκα διότι για κάποιο λόγο το παιχνίδι έκανε spike στο βαθμό δυσκολίας των αντιπάλων και το base mage deck σαν να μήν μπορεί να ανταποκριθεί. Από αυτά που διαβάζω τα classes δεν είναι ισοδύναμα? Να μήν επενδύσω στον mage? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Παραξενεύτηκα διότι για κάποιο λόγο το παιχνίδι έκανε spike στο βαθμό δυσκολίας των αντιπάλων και το base mage deck σαν να μήν μπορεί να ανταποκριθεί. Από αυτά που διαβάζω τα classes δεν είναι ισοδύναμα? Να μήν επενδύσω στον mage? Για αρχή ο mage είναι το καλύτερο class αλλα τώρα η δυσκολία είναι αυξημένη για όσους δέν έχουν ήδη καλές κάρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Ναί, αυτό βλέπω. Είχα μαζέψει 200 gold, αγόρασα 2 packs, αλλά όλο κι όλο 2 κάρτες είχε για τον mage και αυτές μέτριες. Θα του δώσω λίγο ακόμα χρόνο αλλά δεν είμαι του grind-αρίσματος, εκτός και αν είναι RPG. Ωραίο παιχνιδάκι πάρα ταύτα για να περνάς το χρόνο σου σε μικρές δόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan2 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Σε αρχικό στάδιο καλύτερες είναι οι αρένες, γιατι οι κάρτες με τις οποίες θα παίξεις δέν είναι οι βασικές, και δίνουν σίγουρα 1 pack. 23 Ιουλίου Naxxramas 1st wing release. http://eu.battle.net/hearthstone/en/blog/14832730 Επιτέλους!στο NA server θα είναι νωρίτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δλδ αυτες οι καρτες θα παιζουν και στα ranked και στις αρενες; Ή μονο στο single player θα υπαρχουν; Αν δε το αγορασουμε δυσκολευουν τα πραγματα ακομα περισσοτερο για εμας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 κοιτα αμα δεν εχεις πολλες καρτες και θες να πας competitive στο ranked η λυση ειναι τα aggro decks, εχει και ο mage aggro, αλλα ειτε και με warrior,paladin,zoo,hunter ολα ειναι φθηνα και με λιγη εξασκηση ανετα πας μεχρι το 5...με ολα τα class μπορεις να ανεβεις στο ladder... warlock,druid,rogue ειναι οι πιο δημοφιλης επιλογες, αλλα οπως ειπα και πριν, ολες oi class εχουν τα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα...ειναι περισσοτερο θεμα γουστου αρχικα ειναι καλυτερο να επενδυσεις σε καρτες που ειναι για ολες τις class και παιζονται στα περισσοτερα decks, harvest golem, argent commander,defender of argus κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Σε αρχικό στάδιο καλύτερες είναι οι αρένες, γιατι οι κάρτες με τις οποίες θα παίξεις δέν είναι οι βασικές, και δίνουν σίγουρα 1 pack. Επιτέλους!στο NA server θα είναι νωρίτερα? Ναι στις 22. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hykman Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2014 καλο και ευχαριστο παιχνιδακι για να περνας την ωρα σου.... θα το συνεχισω σαν casual game ... πιο ωραιο απ'ολα ειναι η αρενα... αλλα θελει gold Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις