paularas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2014 το mini είναι αιμετικά γρήγορο σαν μηχάνημα γενικά. βάλε και την μπαταρία που κρατάει άπειρα (σχεδόν x2 από το μεγάλο) = ίσως πιο καλή εμπειρία. ps1: για να παίξεις καλά απλά θες οπωσδήποτε mini retina (όχι απλό σέρνεται) και από ipad 3ης γενιάς και πάνω (για να μην lagarei) και πάντα με 7.1+ έκδοση. ps2: με full μπαταρίες βγάλαμε με αυτά τα 2 + 2 macbooks + το toshiba encore 4-5ώρες "fireside gathering" και έμειναν και ρέστα. γενικά είναι τίμια μηχανήματα από θέμα μπαταρίας. το μόνο που δεν δοκιμάσαμε είναι στο εξοχικό πόσο data τρώει όταν παίζεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 To παιχνίδι σε βάθος χρόνου εξελίσσεται σε Pay to Win ή όχι? Οι κριτικές που διαβάζω διαφέρουν σε αυτό το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 σε play to win Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 To παιχνίδι σε βάθος χρόνου εξελίσσεται σε Pay to Win ή όχι? Οι κριτικές που διαβάζω διαφέρουν σε αυτό το θέμα. εχεις 3 επιλογές 1) Παίζεις 6+ μήνες 12 ώρες την μέρα για να χτίσεις decks 2) Διαλέγεις ένα class να παίξεις, και 1-2 συγκεκριμένα είδη decks και κάνεις disenchant τα πάντα από οτιδήποτε άλλο πιάνεις 3) Τα σκας. το pay2win όμως ισχύει μέχρι ένα σημείο... δεν θα πας legend επειδή πλήρωσες, μάλιστα υπάρχουν πολλοί legends που γίνανε με free καρτες. Μέχρι κάπου ρανκ 11 ξέρω γω μπορείς να πεις ότι θα έχεις κάποιο αβανταζ γιατί στους άλλους εκεί γύρω μπορεί να λείπουν κάρτες. Από εκεί και πάνω ούτε για αστείο όλοι έχουν complete deck, ότι deck και να είναι αυτό που παίζουν (και είναι πολύ μακρύς ο δρόμος απο 11 μέχρι legend) Τέλος υπάρχουν περιπτώσεις που τα φτηνά decks δεν υστερούν των ακριβών.. απλά είναι φτηνά (βλέπε κυρίως aggro hunter, zoo lock) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 εχεις 3 επιλογές 1) Παίζεις 6+ μήνες 12 ώρες την μέρα για να χτίσεις decks 2) Διαλέγεις ένα class να παίξεις, και 1-2 συγκεκριμένα είδη decks και κάνεις disenchant τα πάντα από οτιδήποτε άλλο πιάνεις 3) Τα σκας. Έτσι ακριβώς είναι... προσωπικά επειδή παίζω 2-5 παιχνίδια την ημέρα έχω φτάσει μέχρι 14 σε ranked χωρίς epic ή legendary. Αν είχα χρόνο δεν ξέρω αν θα μπορούσα να πάω πάνω από 11-12. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Άρα αν δεν τα σκάσεις ή δεν αφιερώσεις πάρα πολύ χρόνο, το παιχνίδι δεν μπορεί να φύγει από το casual επίπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Something like that, yes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Άρα αν δεν τα σκάσεις ή δεν αφιερώσεις πάρα πολύ χρόνο, το παιχνίδι δεν μπορεί να φύγει από το casual επίπεδο. Πως γινεται να φυγεις απο το "casual" επιπεδο σε οποιοδηποτε παιχνιδι αν δεν αφιερωσεις χρονο?? Το παιχνιδι δεν ειναι p2w, το zoo ενα απο τα πιο consistent decks κατι παραπανω απο ικανο να φτασει legend κοστιζει μολις 1600 dust περιπου. Ειναι ενα collectible card game αρκετα casual και σε skill level και στο πως αποκτας τις καρτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 το zoo πρέπει να νερφαριστεί χαλάει το παιχνίδι. 1) είναι τελείως αλγοριθμικό, δεν υπάρχει σχεδόν καμιά απόφαση για τίποτα 2) Είναι πανεύκολο αλγοριθμικά να φτάσεις rank 7-6 με αποτέλεσμα να υπάρχει overflooding από zoo decks ειδικά μέχρι ρανκ 6. 3) δεν χρειάζεται άλλος λόγος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Εγω παιζω miracle τωρα τελευταια, τα zoo κανουν ragequit αν εχεις ενα "φυσιολογικο" draw, αυτο που κανουν exploit ευκολα ειναι τα bad draws σου και τα bad decks για αυτο και εχει σταθερα καλο win % σαν deck δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο. Επισης δεν ειναι καθολου ευκολο να το παιξεις και διαφωνω εντελως με το 1/2) αν και εχω διαβασει το post του reddit, ειναι board control deck και οχι aggro οπως νομιζουν και παιζουν οι περισσοτεροι στα χαμηλα ranks, αν δεις zoo player να αγνοεί τα minions σου και να βαραει face τοτε απλα ξερεις οτι ειναι πολυ κακος παιχτης. Υπαρχει αλλη version για αυτο με leeroy/arcane golems και x2 power overwhelming. Αυτο που λες για ευκολο rank 5/6 ισχυει αλλα rank 5 φτανεις σιγα σιγα με οτιδηποτε λογο bonus stars ακομα και lose rate να εχεις, πραγματικα δεν λεει κατι αυτο. Εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι θελει nerf το zoo ειναι ενα deck που μπορεις να κερδισεις πολυ ευκολα αν δεν εχεις ασχημο draw και κανεις σωστο mulligan, απλα δεν πρεπει να του αφησεις τιποτα κατω και δεν μπορει να ξαναφτιαξει board ευκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Επισης δεν ειναι καθολου ευκολο να το παιξεις !!!! ποιό deck είναι εύκολο να παίξεις τότε αν το zoo den είναι εύκολο ?? και που είναι η δύσκολη απόφαση ακριβώς? παίζω και εγώ zoo καμιά φορά για την πλάκα και το να λέμε ότι έχει οποιαδήποτε στρατηγική είναι αστείο. Επειδή είναι control deck και όχι aggro deck σημαίνει ότι είναι δύσκολο? Ποια είναι η απόφαση, να ρίξεις το soulfire παρόλο που έχεις cards στο χέρι και να το φέρεις έτσι ώστε να θυσιάσεις κακή κάρτα για να κρατήσεις board control? (η μόνη απόφαση που θέλει πάνω από 10 δευτερόλεπτα σκέψη σε αυτό το deck) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 To zoo deck είναι με διαφορά το ευκολότερο να παίξεις. Δεν έχω καν την έκδοση με τα 1600 dust αλλά μια πολύ απλή και κερδίζω σε casual εύκολα (72%). Είναι το μόνο deck που δεν έχει κακό draw ... κουτσά στραβά θα τραβήξεις κάποιες κάρτες και θα γεμίσεις το board. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μα η έκπληξη είναι ότι ο ADHD παίζει miracle rogue κιόλας, πού θέλει περισσότερες στρατηγικές αποφάσεις στο turn 2 από όσες θα κάνει το zoo deck σε όλο το παιχνίδι. Τι σχέση έχουν αυτά τα decks.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Κανενα deck δεν ειναι "ευκολο" σε υψηλο επιπεδο, το zoo βασιζεται στο board και σιγα σιγα κανει setup για lethal, πρεπει να υπολογιζεις ποτε θα χτυπησεις face και ποια minions μπορεις να αφησεις κατω χωρις να κινδυνεύεις να χασεις το board. Πρεπει να υπολογισεις επισης οτι ο αντίπαλος εχει κανει mulligan για zoo οποτε ειναι πιθανο να εχει early removals και φυσικα να μην χαραμισεις τα buffs σου σε empty board. Δεν ειναι ενα deck που πετας minions κατω και κερδιζεις ασχετα αν ετσι φαινεται οταν χανεις απο αυτο.. Ελαχιστα εχω παιξει zoo >rank 5 στην προηγουμενη season οποτε δεν ειμαι και expert για να σου πω απλα δεν μου φανηκε καθολου ευκολο και αρκετες φορες βρεθηκα σε δυσκολη θεση και σκεφτόμουν πολλούς συνδυασμούς. Anyway δεν ειναι το στυλ μου το deck ουτε εχω σκοπο να το παιξω ποτε.. Tο πιο ευκολο deck θεωρω οτι ειναι ο druid απλα κανεις wild growths/innervates, πετας μεγαλα minion και περιμενεις το combo για finisher. Αλλα οπως σου ειπα σε υψηλο επιπεδο δεν ειναι κανενα deck ευκολο αν ηταν ετσι θα επαιζαν ολοι αυτο και θα πηγαιναν legend ευκολα. Τα πιο δυσκολα θεωρω οτι ειναι ο handlock μακραν και μετα miracle/freeze mage το zoo ειναι καπου στη μεση και ο druid ο ευκολοτερος. Το zoo κανει φοβερη δουλεια στο να ειναι consistent και να κανει exploit τα bad draws σου και τις αδυναμιες σου αλλα δεν ειναι unbeatable ουτε OP απλα πρεπει να δεχτεις οτι καποιες φορες δεν μπορεις να κανεις τιποτα απεναντι του. Τουλαχιστον ξερεις turn 4/5 τι θα γινει, αυτα που δεν μπορω προσωπικα ειναι τεραστια games vs druids που κρατανε μια ωρα μεχρι να τραβηξουν το combo τους.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 O λόγος που το zoo είναι ευκολότερο των άλλων σε κάθε επίπεδο ακόμα και σε high επίπεδο είναι ότι ανεξάρτητα αν είσαι ο τυχαίος παίχτης ή αν είσαι ο kolento, το deck δεν έχει επιλογές. Κάθε turn έχεις 1-2 στανταρ επιλογές για πια κάρτα θα ρίξεις και με πια σειρά, στανταρ πράματα που μπορείς να κάνεις με το deck στο χέρι (αν εξαιρέσουμε το που θα επιτεθείς) και διαλέγεις την μια από της δύο που στις περισσότερες φορές είναι τελείως ξεκάθαρη . Ακόμα και αν το μυαλό είναι supercomputer όταν οι επιλογές είναι 2, έχει μικρή σημασία. Στο miracle rogue μετά το turn 3-4 έχεις 10 επιλογές για κάνεις (λόγω φορτωμένου hand και αναλογα αν έχεις auctioneer η όχι κτλ). Στο shaman deck που παιζω εγώ έχεις επίσης 5-6, για κάθε κάρτα πρέπει να σκεφτείς. Θα κάνεις το hex τώρα παρόλο που είσαι σε δύσκολη θέση η θα το κρατήσεις για το legendary? Θα ρισκάρεις να πετάξεις το earth elemental χωρίς να έχεις ρίξει bait για black knight η όχι? θα, θα, θα, θα κάθε game που παίζουμε τουλάχιστον 1-2 turns θα ανάψει το φυτίλι στο ZOO lock δεν υπάρχουν αυτά ούτε κατά διάνοια. PS δεν θεωρώ το zoo unbeatable η overpowered. Με τον shaman είναι πολύ εύκολο να κερδίσεις zoo ακόμα και με μετριότατο hand γιατί έχει τα καλύτερα removals (o shaman). Απλά το deck χαλάει τον χαρακτήρα του παιχνιδιού καθώς χρησιμοποιείται πάρα πολύ ιδίως στα μικρά ranks, και δεν απαιτεί στρατηγική σκέψη εφάμιλλη των άλλων decks. ps2 συμφωνώ ότι το druid είναι επίσης εύκολο καθώς το muligan του είναι πάντα το ίδιο, και τα minion που θα ρίξεις λίγο πολύ στάνταρ - όπως και στο zoo lock (πολύ μεγάλη υπόθεση), αλλά στην πορεία του game θα χρειαστεί να πάρεις κάποιες αποφάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις